پاسخ : سرورهای Xlhost زیر قیمت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
دوست عزیز آدمی همه چیو که می دونه به زبون نمیاره.
بله ؟ !!!!:hammer:
کی این حرفو زده! خیلی چیزای دیگه هست که شما و دوستان دیگه خبر ندارین! منم به زبون نیاوردم!:hang:
اگه زبود بیاد که این فروم میشه جنگ و دعوا !!!!!
در ضمن!
این همه چیز نبود! یه چیز کاملا ابتدایی بود که یه بچه مدرسه ای می تونه ببینه خودش! در صورتی که هواسش جمع باشه!!!
:cowboy:
من خیلی چیزا رو به زبون نیاوردم پس زود قضاوت نکنید! (تکرار نشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
server4irco
یه چیز کاملا ابتدایی بود که یه بچه مدرسه ای می تونه ببینه خودش! در صورتی که هواسش جمع باشه!!!
ببین فقط در حد شوخی میگما. دعوا راه نندازی! میخوام بگم که معلومه دیگه؛ شما که هنوز ابتدایی هم نخوندی اون چیزا رو فهمیدی!!!!!! هواسش درستش چطوریه؟ بیست بار بنویس فردا بیار تا نمرتو درست کنم...
بابا یارو هاست داره در حد 100مگ میاد میگه من سرور اختصاصی دارم؛ دیگه اینا توش گمه... به فرض هم ایشون نماینده باشه یا نباشه. مهم اینه که میتونه با قیمت پایین براتون خرید کنه...
جون مادرتون این تاپیک رو هی آپدیت نکنید ما میاییم میبینیم الکی آپدیت شده :no:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
طاهرنژاد
ببین فقط در حد شوخی میگما. دعوا راه نندازی! میخوام بگم که معلومه دیگه؛ شما که هنوز ابتدایی هم نخوندی اون چیزا رو فهمیدی!!!!!! هواسش درستش چطوریه؟ بیست بار بنویس فردا بیار تا نمرتو درست کنم...
بابا یارو هاست داره در حد 100مگ میاد میگه من سرور اختصاصی دارم؛ دیگه اینا توش گمه... به فرض هم ایشون نماینده باشه یا نباشه. مهم اینه که میتونه با قیمت پایین براتون خرید کنه...
جون مادرتون این تاپیک رو هی آپدیت نکنید ما میاییم میبینیم الکی آپدیت شده :no:
اوه درسته شرمنده! چرا دعوا ! خیلی خوشحال شدم که اینو گفتی! اینم بگم کی بورد نوت بوک من فارسی نداره منم توند تایپ کردم!!!! اوکی؟؟؟؟؟
در مورد دومین حرفتون!
این طرز تفکر شما اشتباهه نباید قیمت شکنی بشه مرده حسابی! پس بقیه که دارن درست کار می کنن چی؟ ها ؟
در ضمن شما لطف کنید ادرس سایتتون رو هم درج کنید ما یه برندازی نسبت بهش داشته باشیم!:wub:
موفق باشید
اینای که توی امضا شما هست سایت هاته ؟
در مورد Lxhost میخواید صحبت کنید تاپیم باز کنید منم میام
این تاپیک دیگه ......
اوه من نبودم یک روز ببین چه خبر بوده ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
server4irco
بله ؟ !!!!:hammer:
کی این حرفو زده! خیلی چیزای دیگه هست که شما و دوستان دیگه خبر ندارین! منم به زبون نیاوردم!:hang:
اگه زبود بیاد که این فروم میشه جنگ و دعوا !!!!!
در ضمن!
این همه چیز نبود! یه چیز کاملا ابتدایی بود که یه بچه مدرسه ای می تونه ببینه خودش! در صورتی که هواسش جمع باشه!!!
من خیلی چیزا رو به زبون نیاوردم پس زود قضاوت نکنید! (تکرار نشه)
دوست عزیز آروم به خودت فشار نیار.
ادمین جان من فکر می کنم بهترین راه این است که شما این تاپیک را قفل کنید و یک تاپیک جدید برای بحث در مورد xlhost باز کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billing.ground
دوست عزیز آروم به خودت فشار نیار.
نترس من به خودم فشار نمی یارم! فقط بپا سرورت نترکه!:rolleyes:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
server4irco
نترس من به خودم فشار نمی یارم! فقط بپا سرورت نترکه!:rolleyes:
تهديد بود ؟! :nono: