پاسخ : بهترین درگاه پرداخت آنلاین (نظرسنجی)
اگه سایت اصلی رو بیارم رو سرور های ایران فکر میکنید چقدر تو تراکنش ها ی موفق تاثیر بزاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
اگه سایت اصلی رو بیارم رو سرور های ایران فکر میکنید چقدر تو تراکنش ها ی موفق تاثیر بزاره
خیلی تاثیر داره بی تاثیر نخواهد بود فقط در سرور های ایران هزینه پهنای باند خیلی زیاد هست اینم در نظر بگیرین
نوشته اصلی توسط
shahintak
خیلی تاثیر داره بی تاثیر نخواهد بود فقط در سرور های ایران هزینه پهنای باند خیلی زیاد هست اینم در نظر بگیرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
برای یک سایت فروش اکانت VIPکه بیشتر از دو گیگ در ماه که نیاز نیستش با ماژول Virtual Freer !!!
اگر شرایط شما این باشه
برای شما خیلی مناسبه پس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
ممنون از پاسختون ولی دوست عزیز من این رو نصب کردم جوری هستش که کاربر خودش قیمت میزنه و واریز میکنه....زرین پال کاربر میاد یه سری اطلاعا ( اسم فامیل و...) میزنه از منویی که وجود داره محصول رو انتخاب میکنه (قیمت رو تو پنل خودمون ثبت کردیم قبلا)و بعد پرداخت میکنه میخوام ببینم همچین چیزی واسه پی لاین هستش که نیاز به کاستومایز خودم نداشته باشه و من همین الان عضو شم و استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
بد نیست یک نگاهی هم به شارژ ایران بندازی
بانكداري الكترونيك شارژ ايران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
ممنون از پاسختون ولی دوست عزیز من این رو نصب کردم جوری هستش که کاربر خودش قیمت میزنه و واریز میکنه....زرین پال کاربر میاد یه سری اطلاعا ( اسم فامیل و...) میزنه از منویی که وجود داره محصول رو انتخاب میکنه (قیمت رو تو پنل خودمون ثبت کردیم قبلا)و بعد پرداخت میکنه میخوام ببینم همچین چیزی واسه پی لاین هستش که نیاز به کاستومایز خودم نداشته باشه و من همین الان عضو شم و استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
فعلا خیر ولی در نسخه های بعدی این اسکریپت این موارد رو لحاظ خواهیم کرد.
دوست عزیز سلام . این سیستمی که معرفی کردید داره همچین چیزی که من میخوام من اکانت های Adsl 2+ میفروشم...یه فرم که کاربر سرویس انتخاب کنه ....مشخصات وارد کنه واریز کنه و من تو پنلو همه اینها رو ببینم...
من پارس پال داشتم بعد 3 روز تازه با ناز پول واريز ميکرد
عوض کردن از پی لاين استفاده ميکنه حرف نداره
پاسخ : ویراش کردن زرین پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
سلام خدمت دوستان میخواستم زرین پال رو ادیت کنم بدون حذف کپی رایت سیستم محصول دار زرین پال میخوام ببینم همچین چیزی با اجازه ای که از طرف مدیریت زرین پال دادن هستش ؟؟کسی میتونه کمکم منه؟؟
اگر چنین اسکریپتی بخواید میتونم با هزینه براتون پیاده کنم اما اینکه بخواید اسکریپت زرین پال رو ویرایش کنید خیر .