فروش ویژه ی 1 هفته ای اغاز شد برای دریافت تخفیفات تیکت ارسال کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش ویژه ی 1 هفته ای اغاز شد برای دریافت تخفیفات تیکت ارسال کنید
ادرس وب سایت نیز در تاپیک اول گذاشته شد همچنین تاپیک اول ویرایش شد
فروش ویژه همچنان ادامه دارد
میشه بیشتر توضیح دهید هارد نامحدود ماهانه 20 تومن یعنی دایرکت ادمین 20 تومن ماهانه بیرون 10 گیگ میده ماهانه 10 تومن :65:
با درود نمایندگی حجمی معمولا از نمایندگی نامحدود گرون تره دلیلشم مشخصه شما با نمایندگی نامحدود هاست دانلود۱ ترابایت بدید سریع هاست بسته میشه ولی اگه با
نمایندگی ۱ ترا هاست ۱ ترا بدید کسی کارتون نداره
در اصل نمایندگی نامحدود شما هارد سرورو با بقیه مشترک میشید مثلا سرور ۲ ترا فضا داره بین همه مشترکه
۱۰۰ درصد این سرور حالا حالاها پر نمیشه پرم که شد باز ارتقای هاردش هزینه ای نداره ولی دیگه شما نمیتونید از این سرور برای نگهداری فایل استفاده کنید
ولی نمایندگی حجمی شما یه هارد برا خودتون اختصاصی میخرید مثلا ۱۰ گیگهارد اختصاصی این جوری دیکه هارده مال خودتونه کسی نمیتونه بهتون بگه چرا یوزرتون این همه فایل روی سرور داره
البته نمایندگی نامحدود خیلی بهتر از نمایندگی حجمی هست شما با نمایندگی نامحدود هرچهقدر بخاید میتونید هاست بدید البته با فضای درست
مثلا یهو میایید هاست ۱۰۰ گیگ میدید اون موقع هاست ساسپند میشه
ولی اگه نمایندگیتون ۱۰ گیگن باشه هاست ۱ ترا بدید مشکلی نداره ۱۰ گیگ که تموم سد باید ارتقا بدید
از این بهتر نمیتونم براتون توضیح بدم ولی اگه بازم نفهمیدید بیایید توی یاهو تا باهم صحبت کنیم ای دیمو براتون پخ میکنم
درود .
من یک اشتباهی کردم
شما توی سایتتون زدید مستر ریسلر نامحدود سی پنل منم سفارش دادم اما فکر کنم دایرکت ادمین میدید !!
این یکی ، دوم هم من سفارش دادم و پرداخت کردم مبلغ 32 هزار تومن فاکتور هم از حسابم کم شد اما سفارش من هنوز به عنوان پرداخت نشده نشون داده میشه !!!!!
اگه سی پنل ارائه میدید که هیچ !
اگه دایرکت ادمینه لطفا اول سایتتون رو ویرایش کنید که کسی دچار مشکل نشه دوم هم پول منو بازگشت بزنید .:53:
با تشکر
مشخصات سرور و همچنین دیتاسنتر و نوع بکاپ گیری سرویس مذکور چگونه هست ؟
یک عدد سرویس ریسلر ویژه دایرکت ادمین به فروش میرسد
سرویس ویژه همان سرویس معمولی است فقط تخفیف خورده است
قیمت ریسلر ویژه با تمام امکانات نامحدود ۱۰ هزارتومان