پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
داداش تیکت جواب نمیدید چرا؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryb
سلام
ساعت 9 شب پرداخت رو انجام دادم ولی تا الان سرور بهم تحویل داده نشده ولی تاریخ سر رسید بعدی رو 23.02.2013 زده
ممنون میشم ارسال کنید و تاریخ سررسید رو اصلاح کنید.
ممنون , منتظرم
دوست عزیز تحویل رو که عزض کردیم حداکثر 24 ساعت هست .
به هر حال سرور شما هم تحویل داده شد .:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n_dambelog
داداش تیکت جواب نمیدید چرا؟
امروز حجم کاری مقداری بالا بود . حق با شماست ، به هر حال تیکت شما هم پاسخ داده شد . :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
دوست عزیز تحویل رو که عزض کردیم حداکثر 24 ساعت هست .
به هر حال سرور شما هم تحویل داده شد .:53:
بله دوست عزیز
مشکل از طرف من بود که با راهنماییتون حل شد .
بخاطر همین هم پست خودم رو پاک کردم.
در مجموع خدمت دوستان عرض کنم که , من از این سایت اولین باره که سرور گرفتم ولی خداییش پشتیبانیشون تا الان حرف نداشته و کاملا با کمال ادب و حوصله تمام سوالات رو جواب دادن ( حتی شاید سوالاتی که لزومی نداشت جواب بدن و راهنمایی کنن )
من از ایشون خرید کردم.... پشتیبانی عالی بود... کیفیت سرور فوق العاده بود ... تحویل کمتر از 10 دقیقه با کانفیگ !!!! واقعا در یک کلام میتونم بگم حرفه ای .... :)
ممنونم
سلام
سرويس 1گيگ رم موجود داريد ؟
3 ماهه تعرفه ايي داره يه خير؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pedramdead
سلام
سرويس 1گيگ رم موجود داريد ؟
3 ماهه تعرفه ايي داره يه خير؟
با سلام
خیر فعلا چیزی موجود نداریم .
دوستان یک عدد رم 1 گیگ به قیمت 24900 تومان موجود میباشد .
برای سفارش با ما تماس بگیرید .
:53:
با سلام
نصب و کانفیگ ibs هم انجام میدید ؟
قیمتم بزنید 25 دیگه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
با سلام
نصب و کانفیگ ibs هم انجام میدید ؟
قیمتم بزنید 25 دیگه :)
سلام
بله انجام میشه :)
:53: