پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
یک سرور از شما خریدیم چند روز پیش ، هر روز داون میشه !!! حتی پنل ریبوت هم قطع میشه وقتی داون میشه.
الانم که 3 ساعته تیکت زدیم هیچکس پاسخی نمیده! اینجوری سرویس می فروشید؟؟؟...
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
یک سرور از شما خریدیم چند روز پیش ، هر روز داون میشه !!! حتی پنل ریبوت هم قطع میشه وقتی داون میشه.
الانم که 3 ساعته تیکت زدیم هیچکس پاسخی نمیده! اینجوری سرویس می فروشید؟؟؟...
دوست عزیز...
دیتاسنتر قبل تحویل OS رو چک میکنه و تحویل میده.
سرور شما هم 99% مشکلی نداشته و احتمالا به دلیل تغییرات شما در شبکه این مشکل پیش اومده.
3 ساعت شما هم که میگید در خارج از ساعات کاری هست.
پیشنهاد میکنم کمی صبر کنید. فراموش نکنید که سرورها Self-Manage هستند و پشتیبانی نرم افزاری و مشکلاتی که توسط کاربر ایجاد شه به صورت رایگان حل نمیشه.
موفق باشید.
دوست عزیز شما کارمند آلما هاست هستی؟
من حرف از روی هوا که نمی زنم ! حتما مدرک دارم که میگم سروری که به ما دادند مشکل داره !
چند باره خود به خود داون میشه و حتی دسترسی به Remote Reboot نیز قطع میشه وقتی که سرور رو به ما تحویل دادند مشکل داشت میخواهید تیکت رو براتون اینجا قرار بدم خودتون ببینید که اینطور دفاع نکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
من حرف از روی هوا که نمی زنم ! حتما مدرک دارم که میگم سروری که به ما دادند مشکل داره !
چند باره خود به خود داون میشه و حتی دسترسی به Remote Reboot نیز قطع میشه وقتی که سرور رو به ما تحویل دادند مشکل داشت میخواهید تیکت رو براتون اینجا قرار بدم خودتون ببینید که اینطور دفاع نکنید؟
باسلام
خیر ایشان یکی از مشتریان ما هستند که از ما ۲ عدد سرور داشنتد!
به شما هم در تیکت عرض کردیم که این اولین موردی میباشد که طی ۲ سال همکاری با دیتاسنتر مذکور مشاهده کردیم.
برای دیتاسنتر ارسال شده است مشکل و درحال پیگیری هستند
و در آخر لطفا هرگونه مشکلی دارید از تیکت پیگیر باشید! اینجا بخش پشیبانی ما نمیباشد
موفق باشید
با سلام
تحویل سرور ها چند ساعته هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.Goebbels
خیر عزیز کارمند ایشون نیستم :) .. برای کسی کار نمیکنم ;)
از کسی هم دفاع نمیکنم... دقت کنید در پستم نوشتم 99% مواقع ! شما شاید شامل اون 1% باشید.
طبق شناختی که از آلماهاست دارم تا الان باید مسئله شما حل و فصل شده باشه. ممنون میشم نتیجه رو اینجا اعلام کنید و بنده و سایر دوستان از نحوه برخورد این سرویس دهنده و حل مشکل با خبر بشیم. :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
با سلام
تحویل سرور ها چند ساعته هست ؟
با اجازه ی آلما هاست
وقتی این سوال رو ازشون کردم گفتن 24 تا 48 ساعت ولی برای بنده رو حدوده 10 ساعته تحویل دادن
کسایی که از دیتا سنتر ردستتین سرور گرفتن و وستشن آلما هاست بود
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
چون من بیشتره 48 ساعت ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم البته شاید کم باشه :دی
دوستانی هم که میتونن نظر بدن در مورد LeaseWeb و RedStation ممنون میشم
بنده یک عدد تهیه کردم
مشکلی نبوده.
کیفیت سرور نیز عالی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
کسایی که از دیتا سنتر ردستتین سرور گرفتن و وستشن آلما هاست بود
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
چون من بیشتره 48 ساعت ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم البته شاید کم باشه :دی
دوستانی هم که میتونن نظر بدن در مورد LeaseWeb و RedStation ممنون میشم
http://www.webhostingtalk.ir/f129/51067/