پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ( المان - انگلیس - امریکا ) با انواع کانفیگ ( پرداخت آنلاین )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat98
اولا که یک همچین چیزی نبوده شما خودتون خود سرانه دیدی شرکت ایکس داره ارزون میده گفتید 2 تومان هم دو تومانه برم از اونجا بخرم پولمم از اینا پس بگیرم
درضمن ببینم شما میخواید اینترنت بخرید یا سفارش اینترنتتون رو پس بگیرید یا کلا کنسل کنید زنگ میزنید به بخش فنی سوال میکنید یا بخش فروش؟
اگر پاسختون بخش فروش هستش که باید با بنده تماس میگرفتید ........ اگر پاسختون بخش فنی هستش 100 درصد به ای کیو مغزتون شک کنید و مشکل از گردن ما خارج هستش
عزیز من یک تیکت هشدار واسه من اومده بود من اونجا گفتم میخوام هزینه رو پس بگیرم
دقیقا همونجا پارسا به من گفت شماره حساب بده واریز کنم
بعد هم گفت نه اشکالی نداره ادامه بدبد
خوب من نمیخوام ادامه بدم میخوام هزینه رو پس بگیرم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ( المان - انگلیس - امریکا ) با انواع کانفیگ ( پرداخت آنلاین )
حق دادنی نیست گرفتین هست
این حق من هست که قبل 7 روز نصف هزینه سرور رو از شما پس بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
آره واقعا سرویس دهی خوبی داشتید مشکل من سرویس دهی شما نیست
مکشل من این هست که قرار بود هزینه به حساب من ریخته شه بعد گفتید خیر
شما فردا یک صحبت با همکارتون کنید ببینید این حرف رو به من زده یا نه
نشون به این شنون که من شماره کارت دارم بعد گفتن شماره کارت نمیشه شماره حساب بدید من هم شماره حساب دادم
اسم و فامیل من هم مشخص بود پس من نشناس نیستم
بعد من شما رو تخریب کردم خودتون هم گفتید دارم کار اشتباهی میکنم
پس چرا خودتون الان با من این کار میکنید
به خدا الان میخوام وارد یوزر شم میگه اطلاعات درست نیست
باز هم میگم شما فردا یک صحبت با پارسا داشته باش
من اصلا هیچ صحبتی با اقای پارسا ندارم و از دست ایشون شاکی هستم که به انسان های بی فرهنگی خدمات میده
همه چیز روی سرور ها مجانی اخر هم این هست دست مزد ما که بگید *** هستید یوزر میبندید خدماتتون فلانه چلانه
پرونده شما برای همیشه بسته شد
طبق قانون هم هیچ هزینه ای به شما تعلق نمیگیره
تو شرکت ما دنبال چیزی نباشید هیچ چیزی به شما نخواهد رسید
شما سرویستون رو گرفتید از جایه دیگه و برید برای شرکت جدیدتون خواب ببینید و بد بخت کنیدش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat98
من اصلا هیچ صحبتی با اقای پارسا ندارم و از دست ایشون شاکی هستم که به انسان های بی فرهنگی خدمات میده
همه چیز روی سرور ها مجانی اخر هم این هست دست مزد ما که بگید *** هستید یوزر میبندید خدماتتون فلانه چلانه
پرونده شما برای همیشه بسته شد
طبق قانون هم هیچ هزینه ای به شما تعلق نمیگیره
تو شرکت ما دنبال چیزی نباشید هیچ چیزی به شما نخواهد رسید
شما سرویستون رو گرفتید از جایه دیگه و برید برای شرکت جدیدتون خواب ببینید و بد بخت کنیدش
آخه بین شما درگیری وجود داره من وسط من چرا باید بسوزم
بعد چرا من نمیتونم به سرور وصل شم پس سروی هم به من نداید با این وجود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
حق دادنی نیست گرفتین هست
این حق من هست که قبل 7 روز نصف هزینه سرور رو از شما پس بگیرم
دوست عزیز کاملا فارسی هستش حرف بنده شما مشکل دارید شب هستش متوجه جملات نمیشید
شما سرویستون جدید نبوده تمدید ماه سوم بوده سرویستون قدیمی بوده و اصلا باز پرداخت وجه نداشته چون اگه شما ناراحت بودید یا ما بد بودیم نباید تمدید میکردید پس خوب بودیم که تمدید میکردید
باز پرداخت وجه به شما تعلق نمیگیره الکی خودتون رو خسته نکنید
این تصمیمات نهایی و به ثبت رسیده شده است و شامل کل مبلغ واریزی خواهد شد و فقط برای سفارشات جدید میباشد
سفارش شما تمدید ماه سوم بوده است و جزئ سفارشات جدید به حساب نمیاد
این هم لینک
MizbanVps - اطلاعیه ها
به خدا به جان پدر و مادرم که عزیز ترین کس من هستن من الان با یامل خودم در خواست کلمه جدید زدم ولی
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat98
دوست عزیز کاملا فارسی هستش حرف بنده شما مشکل دارید شب هستش متوجه جملات نمیشید
شما سرویستون جدید نبوده تمدید ماه سوم بوده سرویستون قدیمی بوده و اصلا باز پرداخت وجه نداشته چون اگه شما ناراحت بودید یا ما بد بودیم نباید تمدید میکردید پس خوب بودیم که تمدید میکردید
باز پرداخت وجه به شما تعلق نمیگیره الکی خودتون رو خسته نکنید
این تصمیمات نهایی و به ثبت رسیده شده است و شامل کل مبلغ واریزی خواهد شد و فقط برای سفارشات جدید میباشد
سفارش شما تمدید ماه سوم بوده است و جزئ سفارشات جدید به حساب نمیاد
این هم لینک
MizbanVps - اطلاعیه ها
آخه پس چرا نیمتونم وصل شم
وی پس رو هم که بستید
ای خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
بعد چرا من نمیتونم به سرور وصل شم پس سروی هم به من نداید با این وجود
دوست عزیز شما به کل همکاران من و خود من و خانوادم فوش و تحمت زدید دروغ گفتید ابروی مارو خواستید ببرید انتظار دارید ما هنوز به شما خدمات بدیم؟
دیدی هر ثانیه دنبال یک ماجرا هستید........
ببینید این تاپیک برای شما ازاد هستید هر چی دل تنگت میخواهد بگو
ما نه دیگه با شما همکاری میکنیم نه دیگه به شما خدمات میدیدم و نه طبق قانون به شما پولی تعلق میگیره
برید شرکت جدیدتون رو بد بخت کنید
کار به جایی رسیده که من جان پدر و ماردم به خدا قسم میخورم
که پارسا به من گفتن وجه رو تحویل میدن نصفش رو
یوز من بسته شده و نمیتونم وارد شم
وی پی اس کار نمیکنه
اون وقت شما چی میگید ای خدا