ببخشید مدارک برای از لیمیت خارج شدن حساب در بسته هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید مدارک برای از لیمیت خارج شدن حساب در بسته هست؟
با سلام
دوستان گرامی بنده از ایشان حساب پی پالی خریداری کردم که ظرف 10 روز لیمیت شده است و برای خارج شدن از لیمیت نیاز به مدرک تایید آدرس دارد که ایشان گفتند این مدرک را دارند و در اولین فرصت اسکن کرده و تحویل بنده میدهند
یک هفته از زمانی که ایشان قرار بوده این مدرک را به بنده تحویل دهند میگذرد و خبری از ایشان نیست
بنده مایل نیستم به کسی بی جا تهمت بزنم اما گذشت 6 روز و نیامدن ایشان بیشتر سر کار گذاشتن و نداشتن مدرک تایید آدرس تلقی میشود تا وقت نکردن برای ارائه این مدرک
در هر حال من وظیفه خودم دانستم که به همه اطلاع دهم تا این مشکل برای شخص دیگری پیش نیاید و اگر هم این مدرک را ارائه دادند و حساب از لیمیت خارج شد همینجا اعلام میکنم
موفق باشید
منم تقریبا یک ماه پیش از ایشون حساب پی پال خریدم که بعد یک هفته لیمیت شد و ایشون گفتن تاییدیه ادرسو می فرستن
ولی الان 20 روزه که گذشته و هیچ اقدامی برای خارج شدن از لیمیت نکردن
دوستان مراقب باشید.
ایشون به هیچ وجه تایید نمیشن
بنده از ایشون حساب گرفتم که طرف 10 روز لیمیت شد و مدرک تایید آدرسی که ایشون ارائه دادند باعث شد پی پال کاملا حساب رو بلوک کنه چون گفتن جعلی هست
هم اکنون هم دیگر موبایل ایمیل و آیدی یاهو را جواب نمیدهند
در صورتی که به بند 5 شرایط افتتاح حساب مندرج در پست اول این تاپیک که به عنوان توافقنامه عملکرد اینجانب از ابتدا به مشتری ارائه شده است مراجعه نمایید ، به این صورت درج شده است:
از تاریخ ایجاد این تاپیک ، من 10 ها اشتراک پی پال برای دوستان ایجاد کرده ام که تنها 2 عدد از آنها به دلیل اشتباه شخص مالکین آن ، محدود شده است. اگر لازم است ، موارد اشتباه های شخصی شما دو کاربر را نیز اعلام کنم؟نقل قول:
5) موارد فوق به صورت کامل تحویل متقاضی میگردد. در صورتی که پس ار تاریخ تحویل هرگونه مشکلی برای حساب PayPal متقاضی به وجود بیاید ، مسئولیتی به گردن اینجانب نبوده و خود کاربر پاسخگو خواهد بود.
حالا من اگر به شما قول مدارک تاییدیه داده ام ، کاری افزون بر توافقنامه انجام داده ام. لطفاً متوجه این موضوع باشید و دست از اغتشاش در تاپیک اینجانب بردارید!
به جهت آنکه مورد فوق ، افزون بر توافق نامه و بنا به علاقه شخصی اینجانب به جهت حل مشکل شما دو کاربر به شما وعده داده شده است ، لذا هر زمان که صلاح بدانم و وقت کافی داشته باشم ، مدارک را ارائه خواهم کرد.
همین جا به کلیه کاربران متقاضی اعلام مینمایم ، پیش از سفارش این بسته خدماتی ، ابتدا توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک را به دقت مطالعه نمایید ، تا پس از آن سوء تفاهمی در کیفیت و کمیت ارائه خدمات به وجود نیاید.
موفق باشید.
این دوستمون اصلا مدارک تایید آدرس ندارند!
همون اول من صحبت کردم و این مورد رو گفتند خودشون...
ایشون به هیچ وجه تایید نمیشن
بنده از ایشون حساب گرفتم که طرف 10 روز لیمیت شد و مدرک تایید آدرسی که ایشون ارائه دادند باعث شد پی پال کاملا حساب رو بلوک کنه چون گفتن جعلی هست