پاسخ : Vps های شرکت سرورز24 با سابقه و مطمئن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
نه اصلاً این طور نیست! سایت LayeredTech به مدت چندین سایت Down بود ( به دلیل DDOS ) ولی همه سرورها و سایر خدماتشون بدون مشکل کار می کرد!
پس این قضیه اصلاً صحت نداره. باز هم اعلام می کنم کهما در 6 ماه گذشته حتی 1 دقیقه Downtime بر روی هیچ یک از سرورهای ارائه VPS نداشتیم و گواه این قضیه مشتریان ماهستن!
حتی همین Hamekareh که شما از اون نام بردید ، اگر به مطالعه مطالب مندرج در سایت پرشین تولز (
http://forum.persiantools.com/t113340-page4.html ) دقت کنید می بینید که قبل از اینکه VPS ش به دلیل بدهی قطع بشه هیچ یک از مشتریاش از داشتن Downtime گلایه نکردن!
بهتره مطالب رو بادقت مطالعه کنید تا با دلیل و مدرک بتونید سخن بگید!
دوست عزیز من هم قبول دارم که قبل از اون شما مشکلی نداشتید ولی حرف من این هست که حتی اگر این جناب مشکل داشتن (از نظر بدهی) چرا وقتی که وی پی اسش down نبود مشکل داشت؟!
در ضمن فکر نمی کنم کسی که بخاطر مشتریهاش به من گفته و خواسته که انتقال بدم به سرور خودم، قصد فرار یا هر چیز دیگه رو داشته باشه چون به راحتی می تونست بجای دورزدن شما بصورت بی دردسرتری مشتری های خودش رو دور بزنه درسته؟!
من هم اگر این حرف ها رو زدم از روی این فکر بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
شما مشتریان زیادی داشتید ولی نمی دونم چرا امروز که من با شما صحبت می کنم همان مشتریانی که روزی همه جز شما رو حرام می دانستند امروز یا مستقل شده اند و یا از این کار کنار کشیده اند
در ضمن من ادامه (و حتی شروع) این بحث رو صلاح نمی دونم و بهتر هست که این بحث رو تموم کنیم
اینکه مشتری مستقل شود نشان از ضعف ما نیست! به طور مثال یکی از مشتریان که مدتی از ما سرویس VPS داشت و به دلیل ازدیاد تعداد کاربر دیگر نمی توانست از خدمات VPS استفاده کند تصمیم به گرفتن سرور اختصاصی کرد. ایشان نیز با توجه به قیمتهای موجود ، سایت Vrtservers را انتخاب کردند که پس از مدتی با سوختن هارد سرورشان نزد Vrtservers از تجارت هاست خارج شدند!
یامشتری دیگر به دلیل ارزان بودن قیمتهای iWeb پس از اینکه دیگر VPS شان نزد ما جوابگوی تعداد زیاد مشتریانشان نبود، به این Provider مهاجرت کردند ( برای سرور اختصاصی ) و به دلیل ابطال مجوز cPanel شان ( 6 بار ) مجبور به استفاده از DirectAdmin شده که این امر منجر به از دست دادن بیش از 75% مشتریان و در نهایت ورشکستگی شد!
حال سوال اصلی این است که چرا مشتریانی که از ما VPS می گیرند پس از مدت کوتاهی نیاز به سرور اختصاصی پیدا می کنند؟! جواب آن بسیار ساده است! به دلیل کیفیت بالای خدمات خیلی زود معروف می شوند و شمار مشتریانشان زیاد و زیادتر می شود تا جایی که دیگر VPS جوابگوی نیازشان نیست!
ظاهراً بحثی که شما با هدف خراب کردن ما شروع کرده بودید، به دلیل وجود شواهد عینی در سایت های دیگر به مسیر مورد نظر شما ختم نشد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
اینکه مشتری مستقل شود نشان از ضعف ما نیست! به طور مثال یکی از مشتریان که مدتی از ما سرویس VPS داشت و به دلیل ازدیاد تعداد کاربر دیگر نمی توانست از خدمات VPS استفاده کند تصمیم به گرفتن سرور اختصاصی کرد. ایشان نیز با توجه به قیمتهای موجود ، سایت Vrtservers را انتخاب کردند که پس از مدتی با سوختن هارد سرورشان نزد Vrtservers از تجارت هاست خارج شدند!
یامشتری دیگر به دلیل ارزان بودن قیمتهای iWeb پس از اینکه دیگر VPS شان نزد ما جوابگوی تعداد زیاد مشتریانشان نبود، به این Provider مهاجرت کردند ( برای سرور اختصاصی ) و به دلیل ابطال مجوز cPanel شان ( 6 بار ) مجبور به استفاده از DirectAdmin شده که این امر منجر به از دست دادن بیش از 75% مشتریان و در نهایت ورشکستگی شد!
حال سوال اصلی این است که چرا مشتریانی که از ما VPS می گیرند پس از مدت کوتاهی نیاز به سرور اختصاصی پیدا می کنند؟! جواب آن بسیار ساده است! به دلیل کیفیت بالای خدمات خیلی زود معروف می شوند و شمار مشتریانشان زیاد و زیادتر می شود تا جایی که دیگر VPS جوابگوی نیازشان نیست!
ظاهراً بحثی که شما با هدف خراب کردن ما شروع کرده بودید، به دلیل وجود شواهد عینی در سایت های دیگر به مسیر مورد نظر شما ختم نشد!
من به هیچ وجه قصد خراب کردن هیچ کسی رو نداشتم و اگر روزی هم این کارو کردم واقعاً باید من ban بشم، و فکر می کنم من به شما یا کس دیگه ای بی ادبی نکردم
در مورد مشتری هم باید بگم که چرا با وجود اینکه شما سرویس اختصاصی هم دارید ولی مشتریهاتون بعد از مدتی به جاهای دیگه پناه می برند؟
و آیا واقعاً فکر می کنید iweb قیمت ارزونتری نسبت به شما داره؟!
و آیا ابطال cPanel ربطی به دیتاسنتر داره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست عزیز من هم قبول دارم که قبل از اون شما مشکلی نداشتید ولی حرف من این هست که حتی اگر این جناب مشکل داشتن (از نظر بدهی) چرا وقتی که وی پی اسش down نبود مشکل داشت؟!
در ضمن فکر نمی کنم کسی که بخاطر مشتریهاش به من گفته و خواسته که انتقال بدم به سرور خودم، قصد فرار یا هر چیز دیگه رو داشته باشه چون به راحتی می تونست بجای دورزدن شما بصورت بی دردسرتری مشتری های خودش رو دور بزنه درسته؟!
من هم اگر این حرف ها رو زدم از روی این فکر بوده
کاملاً در اشتباه هستید!
ایشان به دلیل اینکه دیدند باید مبالغ بدهی خود را پرداخت کنند و در غیر این صورت VPSشان Suspend میشود، برای فرار از پرداخت بدهی از شما خواستند که اکانت ها را انتقال دهید! چون وقتی اکانتی بر روی VPS نداشته باشند دیگر نیازی به آن نداشته و به راحتی می توانند اجازه دهند که ما VPS شان را Suspend کنیم!
علت اینکه در وسط انتقال اکانت ها VPS قطع شده هم دقیقاً همین بوده! چرا که بنده به ایشان ایمیل زدم و ایشان را از مبلغ کل بدهیشان مطلع ساختم. ولی پاسخی دریافت نکردم، پس VPS را Suspend کردم. ظاهراً بعداً طی تماسی که با واحد پشتیبانی ما برقرار شده بود تقاضای Unsuspend شدن موقت آن را داده بودند که متاسفانه به دلیل اشتباه واحد پشتیبانی VPS ایشان Unsuspend می شود و تعداد زیادی از اکانت ها منتقل می شود. من بعد از اینکه در جریان قرار گرفتن سریع VPS را مجدد Suspend کردم که ظاهراً دیر شده بود و تعداد زیادی از اکانت ها منتقل شده بود. پس از این قضیه باز ایشان حاضر به پرداخت بدهی خود و بازگرداندن سایر اکانت های باقی مانده بر روی VPS نشدند!
فکر کنم قضیه کاملاً واضح و روشن شده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
کاملاً در اشتباه هستید!
ایشان به دلیل اینکه دیدند باید مبالغ بدهی خود را پرداخت کنند و در غیر این صورت vpsشان suspend میشود، برای فرار از پرداخت بدهی از شما خواستند که اکانت ها را انتقال دهید! چون وقتی اکانتی بر روی vps نداشته باشند دیگر نیازی به آن نداشته و به راحتی می توانند اجازه دهند که ما vps شان را suspend کنیم!
علت اینکه در وسط انتقال اکانت ها vps قطع شده هم دقیقاً همین بوده! چرا که بنده به ایشان ایمیل زدم و ایشان را از مبلغ کل بدهیشان مطلع ساختم. ولی پاسخی دریافت نکردم، پس vps را suspend کردم. ظاهراً بعداً طی تماسی که با واحد پشتیبانی ما برقرار شده بود تقاضای unsuspend شدن موقت آن را داده بودند که متاسفانه به دلیل اشتباه واحد پشتیبانی vps ایشان unsuspend می شود و تعداد زیادی از اکانت ها منتقل می شود. من بعد از اینکه در جریان قرار گرفتن سریع vps را مجدد suspend کردم که ظاهراً دیر شده بود و تعداد زیادی از اکانت ها منتقل شده بود. پس از این قضیه باز ایشان حاضر به پرداخت بدهی خود و بازگرداندن سایر اکانت های باقی مانده بر روی vps نشدند!
فکر کنم قضیه کاملاً واضح و روشن شده باشه
خوب چرا اینقدر سرش رو درد بیاره؟!
بیخیال کل مشتریها میشد و تا جایی که من دیدم شماره تماسی نداشت
راحت می تونست بدون اینکه به من بگه بیخیال کل سایت ها بشه!
وقتی که سرور کاملا بالا هست چرا باید بک آپ گیری مشکل داشته باشه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
من به هیچ وجه قصد خراب کردن هیچ کسی رو نداشتم و اگر روزی هم این کارو کردم واقعاً باید من ban بشم، و فکر می کنم من به شما یا کس دیگه ای بی ادبی نکردم
در مورد مشتری هم باید بگم که چرا با وجود اینکه شما سرویس اختصاصی هم دارید ولی مشتریهاتون بعد از مدتی به جاهای دیگه پناه می برند؟
و آیا واقعاً فکر می کنید iweb قیمت ارزونتری نسبت به شما داره؟!
و آیا ابطال cPanel ربطی به دیتاسنتر داره؟!
حرف شما قبول. شما قصد خراب کردن نداشتید، پس با منطق با قضیه برخورد کنید.
بله ما سرورهای اختصاصی هم ارائه میدیم و لیست قیمت هامون در سایت موجود هست : http://www.servers24.ir/page.php?al=dedicated
اگر نگاهی به قیمت ها بندازید متوجه میشید که بالاتر از iWeb یا سرویس دهندگان آمریکایی است. دلیلش هم 2 مورد ساده هست :
1. کلیه سرورهای اختصاصی ما دارای مدیریت رایگان سرور هستن. یعنی هزینه ای که مثلاً iWeb اون رو به صورت ماهانه $50 بر روی سرور هاش میگیره رو ما دیگه نداریم و کل سرور ها Full Managed هستن که در سایت این نکته ذکر شده
2. هزینه پهنای باند و Rack Space در هلند نسبت به جاهای دیگه خصوصاً کانادا بالاتره. شاید دلیل اون تفاوت Euro به CAD باشه، ولی به هر حال هزینه های ما بالاتر هست و مسلماً قیمت ها هم بالاتر
البته در کل قیمت های ما نه تنها بالاتر نیست، بلکه در طولانی مدت به مراتب پایین تر است! مثلاً مشتری که از Vrtservers سرویس گرفت اگر هزینه ای بیشتر برای سرورهای ما یا سایر شرکت های با کیفیت پرداخت کرده بود مسلماً به چنین وضعیتی دچار نمیشد!
در جواب سوالتون که آیا قیمت های ما بالاتر از iWeb هست باید بگم که بله هست! دلیلش هم در بالا ذکر شد.
در پاسخ به این مسئله که آیا دیتاسنتر مسئول ابطال لایسنس cPanel هست یا نه، باید بگم خیر! ولی دیتا سنتر می تونه کمک کنه و راهنمایی کنه که لایسنس باطل نشه یا در صورت ابطال ترفندی بیندیشه که کار مشتریشو راه بندازه. به طور مثال مدتی پیش لایسنس یکی از سرورهای اختصاصی مشتریان ما به دلیل به توجهی مشتری و set کردن hostname بر روی یک دامین ir باطل شد. برخلاف iWeb که مشتری رو در این شرایط جواب می کنه یا اون رو محبور به گرفتن سرور جدید و پرداخت هزینه اون می کنه، ما یک سرور جدید با IP جدید برای این مشتری ایجاد کردیم و کلیه اکانت ها رو منتقل کردیم، بدون اینکه هزینه ای از مشتری دریافت کنیم، چون همین طور که عرض کردم کلیه سرورهای اختصاصی ما Full Managed هستن! همین مورد هست که مشتریانی از ما سرویس Dedicated می گیرند در کل مدتی که اکثر لایسنس های cPanel ایرانیان باطل میشد با هیج مشکلی مواجه نشدند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
خوب چرا اینقدر سرش رو درد بیاره؟!
بیخیال کل مشتریها میشد و تا جایی که من دیدم شماره تماسی نداشت
راحت می تونست بدون اینکه به من بگه بیخیال کل سایت ها بشه!
در نهایت هم بیخیال شد! چون دید باید هزینه رو پرداخت کنه بیخیال شد. قبلش هم چون دید میتونه بدون پرداخت هزینه اقدام به انتقال کنه، تلاش کرد اکانت ها رو منتقل کنه تا ادامه بده ولی چون به هدفش نرسید بیخیال شد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
servers24
در نهایت هم بیخیال شد! چون دید باید هزینه رو پرداخت کنه بیخیال شد. قبلش هم چون دید میتونه بدون پرداخت هزینه اقدام به انتقال کنه، تلاش کرد اکانت ها رو منتقل کنه تا ادامه بده ولی چون به هدفش نرسید بیخیال شد!
ادامه ای در کار نبود و از روز اول قرار شد که کاملاً به من واگذار کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
وقتی که سرور کاملا بالا هست چرا باید بک آپ گیری مشکل داشته باشه؟!
شما خودتون هم متوجه هستید هر زمانی که پاسخ منطقی رو دریافت میکنید از شاخه ای به شاخه دیگر می پرید و موضوع جدیدی رو عنوان می کنید؟
علت اینکه Backup گیری در VPS ایشون مشکل داشته احتمالاً به دلیل فروش بیش از حد بوده به طوری که بارها از 2 ماه قبل از ماجرا به ایشون تذکر داده شده بود که باید نسبت به انتقال به سرور اختصاصی اقدام کنند ولی ایشون ظاهراً اهمیتی نمی دادند!
البته من در اون زمان VPS ایشون رو چک نکردم، ولی چیزی که از VPS ایشون یادم میاد این بود که فشار بسیار بالایی بر روی سرور میاورد و تقریبا همیشه Out of memory بود!
نتیجه فروش به صورت Overselling همینه!
اگر دقتی به مطالب مطرح شده در پرشین تولز بکنید ( http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html ) با پست های زیر روبرو خواهید شد :
کد:
خوب هرچقدر پول بدیم آش میخوریم دیگه. یه سایت رو به صورت موقت بردم رو سرور ایشون الان مدت هاست دان شده و خبری هم از ایشون نیست. سایت خودش هم که تعطیله!
یه کم احساس مسئولیت بد نیست. وقتی شما یک پلان یک ساله میفروشی به مدت یک سال باید پاسخگو باشی. احتمالا از اول به اینجای قضیه فکر نکرده بودی.
لا اقل یه فکری بکن بتونم دیتابیس سایت قبلی رو بگیرم تا انتقالش بدم جای دیگه.
کد:
آخه قربونت شما دیگه چرا !! با این همه تجربه . ایشون انسان خوبی هم باشن اصلا کاری به این چیزا نداریم ولی دیگه مشخصه دیگه 2500 ماهی !! عاقلانست؟!!! اونم ریسلری؟!
کد:
من از روز اول فعاليت ايشون ؛ ادبياتي كه توي پست هاشون استفاده مي كردند ؛ اسمايلي هاي نامتعارفشون ميون نوشته هاشون (!) اطلاعات فني بسيار پايينشون و... فهميدم كارشون يقينا مورد پيدا خواهد كرد !
ولي خوب ؛ از كاربرهاي حرفه اي واقعا بعيده كه جذب ايشون بشن !
بي راه نگفتند هيچ ارزوني اي بي دليل نيست ! خودم 4 سال پيش چنان ضربه اين از پرشين وب خوردم كه ديگه پشت دستم رو داغ كردم سراغ هاست ارزون برم !
کد:
خدا رو شکر من از این هاست نگرفتم . آحه اگه به اول تاپیک مراجعه کنین اونقدر دوستان خوب انجمن از ایشون تعریف کردن که آدم شک میکنه .
ولی ایشالا پشت دستمون رو داغ بذاریم هممون تا از هاستینگی که جای ثابت نداره و شرکت ثبت شده نداره و حداقل یک سال سابقه مفید نداره هاست نخریم .
فکر کنم همین مطالب که از فوروم پرشین تولز کپی شده گواه گفته های بنده باشه!