پاسخ : درخواست شماره مدیر shetab.biz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
ایمیلی گروهی به تمامی کاربران عزیز سایت شتاب دات بیز ارسال شد.
امیدوارم این کار بنده را تبلیغ و تمجید و تعریف و این مسائل برداشت نکنید.
این کوچک ترین کاری بود که برای حمایت از شما فروشندگان عزیز می توانستم انجام دهم.
شاد و پیروز باشید
من نه شتاب بیز حساب دارم نه سایت جی پال فکر نکیند کار شما هم درسته و دارید خدمت میکنید کار شما هم یک جور ***ی هست حال به هر دلیلی باشه خیلی خوبه یکی بیا با سایت شما به هر دلیلی این کارو بکنه ؟خود جی پال هم معتبر نیست چون مدیری که هک میکنه چه اطمینانی بهش هست من به همتون میگم اان بعد چند سال کار اینترنت و طراحی وب از پی لاین و زرین پا استفاده کنید .گرچه دوستان پر --فروش نیمتونن درگاه بگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixel2007
من نه شتاب بیز حساب دارم نه سایت جی پال فکر نکیند کار شما هم درسته و دارید خدمت میکنید کار شما هم یک جور ***ی هست حال به هر دلیلی باشه خیلی خوبه یکی بیا با سایت شما به هر دلیلی این کارو بکنه ؟خود جی پال هم معتبر نیست چون مدیری که هک میکنه چه اطمینانی بهش هست من به همتون میگم اان بعد چند سال کار اینترنت و طراحی وب از پی لاین و زرین پا استفاده کنید .گرچه دوستان پر --فروش نیمتونن درگاه بگیرن
من با ایشون کار کردم کاملا تایید میکنم هدف ایشون کمک به ما بوده شما پارازیت نندازین لطفا و مردم رو زیر سوال نبرید
این آقای شتاب.بیز میدونه که 90% از پذیرنده هاش دارن برای فروش اکانت از این درگاه استفاده میکنند، و یه اطمینانی داره ، به دلیل اینکه اکثرا میترسن پای خودشون گیر باشه اقدام به شکایت نمیکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali23
این آقای شتاب.بیز میدونه که 90% از پذیرنده هاش دارن برای فروش اکانت از این درگاه استفاده میکنند، و یه اطمینانی داره ، به دلیل اینکه اکثرا میترسن پای خودشون گیر باشه اقدام به شکایت نمیکنند.
آقا جو نده ما هممون کارت شارژ ایرانسل میفروشیم میگی نه برو سایتو ببین :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadm2
:65:
من خودمم تو کار اشتراک و پینم! به هرجال حقیقت محض بود :d
این عاقا خیالش راحته که غیر از ما که فقط کارت شارژ میفروشیم و نمیترسیم بقیه چه میفروشن و میترسن
اين يارو برداشته پولارو خرج كرده باهاش رفته دوبي اومده الان كه نداره همشو ميگه روزي 6 ميليون ميتونم تصويه كنم تا الانم كه چيزي پرداخت نكرده:-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bobby10
اين يارو برداشته پولارو خرج كرده باهاش رفته دوبي اومده الان كه نداره همشو ميگه روزي 6 ميليون ميتونم تصويه كنم تا الانم كه چيزي پرداخت نكرده:-|
آقا یک شماره 0917 گیر آوردم الان با کد 0917 تماس میگیرم :65: ماشالله شماره تماساش چقدر کمه
میبینی بخدا 2 روزه نشستیم اینجا تو فکر پس گرفتن پول خودمون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadm2
اگه کارت شارژ ایرانس میفروشین که به راحتی از سایتهای معتبر میتونید درگاه بگیرید.مثل اینکه بعضیها ناراحت میشن من منصفانه حقایق رو بیان میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixel2007
اگه کارت شارژ ایرانس میفروشین که به راحتی از سایتهای معتبر میتونید درگاه بگیرید.مثل اینکه بعضیها ناراحت میشن من منصفانه حقایق رو بیان میکنم
ناشي بوده نميدونسته كدوم سايت معتبره شما چيكار دارين:-|
آقا تماس گرفتم گفت داریم پرداخت میکنیم تا امشب پرداخت میشه :| شما هم بهشون بگین نگران نباشن ولی من نگرانم :)) مدیریت محترم شتاب در بین ما هستن پیغامی دارید بگین چون 100% اینجارو داره چک میکنه شاید pixel2007 خود ایشون باشن :106: