درست شدنی که نیست هیچ بدترم میشه...!
فقط شما مواظب باش ذوق مرگ نشی عزیز دل :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن بر فرهنگ خودت . همینه دیگه قیام مردم باید اقتصادی باشه نه ... بعدش هم زنجیره ای ها به طور معمول دمشون به دولت وصل مثل رفاه و شهروند چه دیدی شاید دیری به اون موضوع نرسید که مردم از گرسنگی واقعا حمله کنند. البته تا وقتی اقلام خوراکی جز اولویت اول ارزی باشه این نمیشه.
شما مرفه بی درد نیستی ؟ الان یه سرما خوردگی میدونی واست چقدر هزینه داره ؟ میدونی هزینه های پزشکی چقدر بالارفته میدونی همین لامپ بالا سرت تا چند وقت دیگه با نرخ مرجع 2400 تومنی میشه دو برابر.
شکم گرسنه رو تو سرش هم بزنی واسه یه لقمه نون واق واق میکنه . حقیقت اینه 30 سال پیش مردم شکم سیر بودن که ....
الان بطور تقریبی یک کارمند حدودا 200 دلار در ماه حقوق می گیره؟
دلیل عمده افزایش دقیقه ای دلار چیه؟
یکی بود در مناظره های انتخاباتی می گفت داره سفره های مردم کوچک میشه....
دوستان قیمت هفت تیر و گلوله رو دارین ؟
فقط یه گوله میخوام ...
سود آقایون....
من خیلی بررسی کردم! ایران اصلا تحریم نیست! کلیه لوازم و اقلام خوراکی به ایران وارد میشه! حتی لوازم یدکی هواپیما هم داره میاد! نفت ایران را هم که گفتن تحریم اما همچنان داریم می فروشیم و مشکلی هم نداریم. مثلا کره جنوبی واردات نفت از ایران را ادامه می دهد و ژاپن و ....
تحریم ما کجا! و تحریم عراق ( نفت در برابر غذا ) کجا....!!!؟؟؟ ما اصلا تحریم نیستیم.... افرادی هستند که تحریم را بزرگ میکنند... تا گرانی را به گردن تحریم بیاندازند.... و سود خوبی ببرند....
در ویرایش یک چیزایی سانسور کردم...
ادامه نمی دهم شما هم ادامه ندهید..... خطرناکه حسن!!
ولی تحریم ندیدی! الکی رسانه ها دارند بزرگ می کنند....
نه نیستم!!!
دوست عزیز واقعا به خیلی چیزها نباید فکر کرد که خود را ناراحت کرد!! هیجان انگیز بودن خوشحال بودن که نیست!! ترس هم خیلی وقتا هیجان داره!! اینکه من 3 گرم طلا چند روز پیش خریدم گرمی 103 تومن شبش شد 112 تومن واقعا عجیب نیس!!؟
یکی از دوستام با کلی التماس خونوادشو راضی کرد بره اون ور درس بخونه با دلار 1200 تومن!! فک کنین الان شده 3 برابر ! گریه میکرد که نمیتونه درسشو ادامه بده!! حالا اونایی که فکر سودن میتونن اون دنیا ج بدن؟