کسی نمیدونه؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نمیدونه؟!
سایتتون رو پ خ کنید تا احتمالات رو بگم
شانس آوردی ولی زیاد مطمئن نباش چون قبل از تماس با شما اینا از شما حکم جلب داشتن
و چون قاضی دستور داده بوده فعلا براتون احضاریه دادگاه نیومده
بیاد بدون شک ازتون جریمه و تعهد می گیرن
و اینو هم به تمام کابرانی که می گن به هیچ عنوان نمی تونن بگیرن باید بگم که شما حتی با سرور ویندوز بخواید کاری کنید
متوجه میشن چه برسه با چیز پی ان یخواید وارد بشید و ناشناس عمل کنه
همه ی کارهای شما در سیستم pap ذخیره و لاگ میشه
کارت شارژ که جای خودش رو داره
میگم اگر میگیرن من توی ادلیستم حداقل 10نفر هست که حدود دوساله حرفه ای دارن اینکارو مبکنند و یک آخ هم نگفتند. شماها رو چطوری گرفتن من نمیدونم . ولی اگه راست میگن اون میکر رو بگیرن دیگه.
چون تعداد سایت های فروشنده بالاست
اولین کاری که انجام میشه
از سایت های و تمام لینک های و صفحات سایت عکس می گیرن و زمانی که به نوبت اون سایت رسید
رسیدگی می کنن و پرونده سازی میشه
و در اولین زمان پرونده سازی . محل فروشده رو استعلام می کنن و پرونده رو به اون شهر می فرستن و
در اون شهر جمع آوری اطلاعات اون شخص شروع میشه
نترسید نوبت شما هم می رسه و سراغ شما هم میان
فقط دعا کنید از سایتتون عکسی نداشته باشن
سلام.
به این لینک هم یک سر بزنید در این مورد بحث شده:نقل قول:
هر وقت هم که پی سی رو روشن میکنم با چیلتر شکنم!
http://www.webhostingtalk.ir/f203/61998/
نگا کنید خیلی از دوستانی که میگن میگیرن میکشن این حرفا خودشون نمیدونم چرا باز دارن میفروشن! من نمیگم فتا کاری نداره ولی به اون شدت که بعضی از دوستان میگن هم نیست چون اگه باشه دوباره اقدام به فروش نمیکردن :دی
سلام
همه رو نشستم خوندم جالب اومد
چیزی که من توی این مدت فهمیدم اینه که تا موقعی از اکانت هایی که میفروشید برای خلاف استفاده نشه باهاتون کاری ندارند.
خود بنده الان حدود 3 سالی هستش توی فروش هستم .
دی سال پیش بهم زنگ زدند و گفتند از فتا زنگ زدند.طرف خیلی ادم خوبی بود
گفت از فتای فلان جا زنگ میزنیم و باهامون همکاری کن باهات کاری نداریم!
گفتم چیکار کنم؟ گفت این ایپی مال شماست ایپی یک کاربر رو میخوایم
شماره موبایل ایرانسل هم داد! گفت پیدا کن زنگ بزن
منم شک کردم که مگه میشه فتا از ایرانسل زنگ بزنه! واسه همین کاری نکردم
یک ماهی شد خیالج مع شد که شوخی بوده ولی تو همون میون با یکی از دوستام که تو فتای شهرمون اشنا داشت و هم توی اطلاعات اشنا داشت گفتم
گفت هر موقع زنگ زد بهم بگو
والا بعد یه ماه همون طرف زنگ زد
اهان اینو هم اول کار بهم گفته بود
که گفت جناب فلان شما میدونی که فروش وی پی جرم هستش؟ گفتم بله گفت در هر صورت با شما گاری نداریم فعلا!!
خلاصه بعدا که زنگ زدند من سریع زنگ زدم همون رفیقم که طرف زنگ زده و شمارشم دادم
و بعد چنمد دقیقه دوستم زنگ زد که تایید شده طرف از فتا زنگ زده و باهاشون همکاری کن
اخرشم گفتم این ایپی سرور من نیست و گفتند ایپی هاتونو برام میل کنید و میل کردیم و خدا روشکر الان یک سال از اون ماجرا میگذره
حدود 4 ماه پیش هم مجدد از همون شهر به دوستم که فروشندست زنگ زدند
همون موقع خودمم پیشش بودم
ولی این دفعه طرف با اکانتش رفته بود سرقت کرده بود و شاکی داشت
گفتند اگه نتونی ایپییشو بدی خودت میشی مجرم
خلاصه بعد چندین زنگ وتماس فعلا به خیر گذشته و الان 4 ماهی میشه که خبری نشده ازشون! و امیدوارم هم نشه
در کل چیزی که من از ماجرای خودم و دوستم فهمیدم اینه که تا موقعی که از اکانتی که خریدی کلاهبرید و سرقت و از این حرف ها نشه باهات کاری ندارد
ولی در هر صورت کاره و هر موقع بخوان گیر میدند
من هم دارم پولامو جمع میکنم تا یه کار دیگه بزنم و کم کم اینو دیگه جمع کنم چون واقعا بعضی اوقات فکر میکنم اگه منو بگیرند چی میشه مو به تنم سیخ میشه
دوستانی هم که گفتند چرا ایرانیان وی پی و میکرز رو نمیگیرند و بعضی ها هم گفتند همکاری میکنند!!
دلیلش اینه معمولا اینا ایران نیستند! حالا حساب بانکی و نمیدونم درگاه رو چطوری دارند خوب دیگه معلومه
راستی یه چیز باحال تر :دی
چند هفته پیش دیدم به گوشیم یکی زنگیده شمارش نسفتاده و نوشته پریوایت
اوه اوه از بس ترسیده بودم فقط داشتم شماره رو نگاه میکردم
جواب ندادم!!
بعد 5 مین دوباره زنگید
گفتم خلاصه باید جواب بدم
و دادم :دی دیدم یکی از رفقام رفته روستای پدریش و از اونجا برام زنگ زده و چون خط هاشون انالوگ بوده شماره نیفتاده بود!! منم تا میتونستم فحش نثارش کردم :))