پاسخ : ارزون فروشی دیگه تعطیل :) (همکاران هاستینگ و سرور وارد شوید )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
ماشالله تو سه ساعت 7 صفحه شده.
نظر خاصي ندارم والله با اين وضع دلار كه گفته شده قيمت هم پايين آورده نميشه ديگه.
نمي دونم چطوري منفعت مي كنن همكاران عزيز كه يك گيگ رو ميدن 13 تومان.
نامرد نباشيد به ما هم ياد بدين كاسبي كنيم.
یک راه رو یکی از دوستان گفت که به دلار برگردونیم قیمت رو مثلا رم 1 رو 10$ اینجوری خوبه اما واس خودش مشکلاتی داره
خیلی جالبه
همه جا از گرونی شکایت دارند بازار ما از ارزونی
بازاره داریم؟ d:
بهتره بحث رو تموم کنیم
کاملا مثل تایپیک های قبل شد
S.W.A.T عزیز هم نیست یه تیر هوایی بزنه متفرق بشیم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
خیلی جالبه
همه جا از گرونی شکایت دارند بازار ما از ارزونی
بازاره داریم؟ d:
اشتباه میکنید!
مصرف کننده ها از گرونی شکایت دارند
فروشنده ها از ارزونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatandl.net
بهتره بحث رو تموم کنیم
کاملا مثل تایپیک های قبل شد
S.W.A.T عزیز هم نیست یه تیر هوایی بزنه متفرق بشیم :d
من خوش حال میشم اگه تشریف بیارن و یاری برسونن ما رو در این که شفاف سازی ادامه پیدا کنه
آقایون یه لطفی کنید
هی نگین فایده نداره و....
توی دیتا سنتری که هستین اگه میخواهین کمک کنید بر آورد بگذاربد این بهترین کار هست
به نظرم تو هر تاپیکی که تو بخش فروش باز میشه دلیل ارزونی سرور ها رو بگید !
وسلام !
خب دوستان نشستم و این 7 صفحه را شروع کردم به خواندن البته 5 صفحه بودا تا برسم تمامش کنم شد 7 صفحه چه سریع هم داره میره
اول این رو جواب بدم :
همکارمون جناب سرو هاست یا بهتر بگم سرو آیتی شما گفتید که :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
با سلام
همکاران و دوستان عزیز به نظر بنده این تاپیکها به هیچ عنوان تاثیری نداره ارزان فروش های عزیز فوقش میتونن این ماهو تحمل کنن بعد یه ماه یا میکشن کنار یا اینکه قیمتهارو میارن بالا
پس بی خودی نه تاپیکی باز کنیم که بین همکاران اختلافی و بحث الکی صورت بگیره نه وقت خودمونو بی خودی صرف این حرفا کنیم
بازار هاستینگ به چند چیز اساسی بستگی داره که معمترین عاملش قیمت هاست هر کس و هر دیتا سنتری ارزان بده فقط در ایران مشتری بیشتری داره و بعدا" همون مشتری پشیمون میشه اینجا بزرگترین مشکل ما اینه که به تجربه های دیگران اهمیت نمیدیم و از یک سوراخ همه باید گزیده شیم و بعدا بریم سراغ کیفیت
پس مطمئن باشید اونی که میخواد در این کار بمونه و ادامه بده خود به خود قیمت میاره بالا
اما حرف من اینجاست دلار 500000هم بشه بازم ما به فکر قیمت بردن بالا هستیم نه به فکر چاره و ریشه یابی
خب دست شما درد نکنه بنده همین دیروز با مدیر شرکت ایران وب Tizparvaz صحبت داشتم میکردم و به ایشونم گفتم که کلوهای ما ایران هستند و کار اصلی ما ایرانه اگر خارج به همین روال پیش بره چون بازار هاستینگ خرابه نمیشه نگه داشت VPS ها را و باید خارج رو و بیاریم ایران حالا شما این حرف رو که زدید دیگه ... چی بگم والله
ارز شرکت ریز و درشت حرفه ای و غیر حرفه ای نداره و دلیل ترک کشور خارج اگر برای ما اتفاق بیفته نماندن در این کار نیست بلکه عوض کردن شیوه کاری هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
شاید درست بگید ولی شما واقعا بارو میکنید که طرف میره رم 2 گیگو که دارن میدن 11 تومن بخره ؟ مشخصه که اگه واقعا کیفیت بخواد میاد از کسانی که با تجربه هستند خرید کنه نه با کسانیکه هنوز ریسلر هستند و برای بازارگرمی خودشون گاهی از جیبشون هم میدن ! شما باید به فکر یه راه حل باشید تا چنین آدمایی رو جمع کنید که کل بازارو ریختن به هم نه اینکه بیایید بازارو خرابترم بکنین...
از شما بعید بود...
واقعا این حرف را شما قبول دارید؟ یعنی هر کسی از جیبش نمیده برای بازارگرمیش کاری نمیکنه و با تجربه و حرفه ای هست؟
عزیز من ما 6 ماهه بیشتر داریم از جیبمون میدیم شما خبر دارید ؟
مگه میشه کاری اساسی شروع بشه و آدم از جیبش سرمایه نگذاره ؟
شما کیفیت قبول دارید ؟ باشه
بنده به شما دو تا هارد 240 گیگ سر جمع 480 گیگ هارد SSD ماهانه 40 یورو میدم قیمت سرور هم رم 4 میدم 37 یورو سر جمع 77 یورو مثلا خریدارید ؟ کیفیت داره شما که فکر کیفیت هستید فکر نکنم از این بالاتر کیفیت گیرتون بیاد
ایران تنها چیزی که برای 90% خریداران مهم نیست کیفیته وقتی طرف نمیتونه نفس بکشه تو این گرانی بیاد بگه کیفیت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
قربونت کلامت / خداییش دمت گرم داداش.
اینقدر بحث کنید تا انجمنو کلا به یه انجمن متروکه تبدیل کنید. :d
به جای اینکه بیان ریسلر هایی که هیچی هم بارشون نیست رو جمع کنند میان سرور گیرون کنن ! :))
گیرون کنین ببینیم چی میشه آخرش !
شما راهی دارید رسیلر جمع بشه ؟ وقتی مثلا آلما هاست میاد آفر میزنه سرور یک ماه بخرید 3 ماه ببرید خب چی میشه فکر میکنید ؟ طرف میاد مدیر سرور رسیلر میده ماهانه 10 تومن نامحدود پس ریشه اصلی فروش هاستینگ از دیتاسنتر و بعد سرور فروش های اصلی هست.
جالب بود برام اتفاقا یکی یه جا گفت سرور میخوام آفرتون در ماه کمتر از ... باشه حتما ها بعد بنده گفتم با این قیمت نمیشه که
یکی اومد (اسمش رو نمیگم) گفت 2 گیگ دو ماهه فکر کنم 25 تومن
رفتم گفتم جان ؟ از کجا ؟ گفت از آلما دو ماه سرورم رایگان در اومده :-|
عزیز من هرچی هست دست دیتاسنتر و سرور فروش هاست البته نرخ ارز رو این دو تا تاثیر میگذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverland.ir
با سلام
به نظر بنده اولين اقدامات اقتصادي بايد از جانب فروشنده انجام بگيره
راه كار هاي زيادي هست براي اقتصادي كردن هزينه ها و كاهش آن در يك دوره بلند مدت
راه حل اول قطعا كولو كردن هستش چون براي بلند مدت خيلي اقتصادي تر و همينطور چون هزينه قطعات از قبل پرداخت ميشه ديگه هزينه هاي ماهانه كه ميانگين بگيم 60-100 دلار باشه با افزايش ارز زياد تاثير نميپذيره
راه حل دوم اينه كه اونايي كه سرور كولو دارند در حد يك تا چهار پنج تا ، چند نفري با همكارانشون رك بگيرند مثالا 20 40 هزينه ماهانه حداقل 30 دلار كمتر ميشه براي هر سرور
اينجوري به هر سرور 30 دلار ماهانه اجاره برق 30 دلار پهناي باند ميدن هر آي پي هم 1 تا 50 سنت ميشه
در قدم بعدي بايد ضرر ارزي رو نصف نصف كنيد براي خودتون و مشتريانتون
يعني اگر ميخواهيد 6 هزار تومن هزينه رو بالا ببريد بهتر است 3 هزار تومن بالا ببريد و به كاربران اطلاع بديد كه اگه نرخ ارز همينجوري بالا بمونه در ايند هزينه ها افزايش خواهند داشت و ميتونيد از الان چند ماهه شارژ كنيد
با اين كار كاربرانتون شوك زده نيمشوند و موضوع رو درك ميكنند كه ضرر رو دوطرف دارند ميدند
اگه چند ماهه شارژ كنه ميتونيد سرمايه گذاري كنيد با اين سرمايه هاي اندك براي اقتصادي كردن هزينه هاتون
سپاس
حرفتون خیلی خوب بود بهترین حرف بود تو این چند صفحه در نظر من
اما
عزیز چنین چیزی که گفتید ممکن هست به نظر شما ؟ من الان یک هفته بیشتر دنبال راهی برای پیدا کردن ارز ارزانتر هستم پیدا نشد شما راهی دارید ؟
من هم از اين روش استفاده مي كنم واسه مشتري هاي خودم.$
هر گونه قيمت دلار اضافه شد روي سرويس ها بالا مي كشيم تو قوانين سايت نوشتم. البته مشتري هاي ما بيشتر حضوري كار مي كنن.
البته اون جوري هم نمي تونم رم يك گيگ رو بدم 13 تومان.:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad-h
به نظرم تو هر تاپیکی که تو بخش فروش باز میشه دلیل ارزونی سرور ها رو بگید !
وسلام !
من هم گفتم که این کار رو بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سریح
..............................