پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
سلام.
لطف کنید قیمت افر رم 2 گیگتون رو با هارد 150 بفرمایید.
پهنای باند واقعی رو هم برای این افر بفرمایید چون پهنای باند مصرفی زیاده.
قوانین و نحوه برخورد خودتون با مباحث وارز رو هم بفرمایید مخصوصا (ت.و.ر.ن.ت)
نحوه خرید رو هم بفرمایید چون سایتتون برای من باز نمیشه.
تشکر.
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
لطف کنید قیمت افر رم 2 گیگتون رو با هارد 150 بفرمایید.
پهنای باند واقعی رو هم برای این افر بفرمایید چون پهنای باند مصرفی زیاده.
قوانین و نحوه برخورد خودتون با مباحث وارز رو هم بفرمایید مخصوصا (ت.و.ر.ن.ت)
نحوه خرید رو هم بفرمایید چون سایتتون برای من باز نمیشه.
تشکر.
درود
RS or HZ - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 1Gbps (RS) 100Mbps (HZ)
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
با 20 درصد تخفیف دائمی : 28.000 تومان
هر 50 گیگابایت هارد 5 هزار تومان
پهنای باند سرور های انگلستان هر کدام 30 ترابایت Fair Usage میباشد.
فوانین رو میتونید توی خود سایت DC ببینید و ما تابع این قوانین هستیم!
Redstation UK - Terms and Conditions
سایت هم باز میشه اگر مشکلی هست راه های ارتباطی اعم از یاهو ، گوگل ، ای مسیج توی امضا موجودن میتونید از اونا استفاده کنید یا با شماره تلفن همراه بنده تماس بگیرید
سلام من به عنوان یک مشتری باید بگم سایت دریم سرور تائید میشن خیلی کارمنداش مخصوصاً آقای سعیر مهر با احترام با مشتری برخورد میکنند . پشتیبانی که چه عرض کنم ... جواب تیک تا نیم ساعت طول نمیده . درکل یک سرور ازشون گرفتم خیلی خیلی هم ازشون تا الان راضیم . یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladvajedi
سلام من به عنوان یک مشتری باید بگم سایت دریم سرور تائید میشن خیلی کارمنداش مخصوصاً آقای سعیر مهر با احترام با مشتری برخورد میکنند . پشتیبانی که چه عرض کنم ... جواب تیک تا نیم ساعت طول نمیده . درکل یک سرور ازشون گرفتم خیلی خیلی هم ازشون تا الان راضیم . یا علی
نظر لطف شماست و وظیفه ما پشتیبانی خوب و سریع میباشد اگر مشکلی در مورد تیکت و دیر جواب دادن داشتید شماره تلفن بنده رو دارید که میتونید از اون هم استفاده کنید
البته با وجود تیم قوی پشتیبانی تیکت ها در کمتر از 1 ساعت جواب داده میشوند (بیشتر تیکت ها کمتر از 5 دقیقه جواب داده میشوند ولی خب ما 1 ساعت میگیم!)
سپاس فراوان از شما
شما خیلی لطف دارین
گفتم کمتر از نیم ساعت کسی فکر نکنه هر نیم ساعت
چون تو این نیم ساعتی که من گفتم حداقل 10-12 تیکت فرستادم و هر کدامشون پس از ارسال جواب گیرم اومده ... :)
من الان یه سرویس میخام ، چندین ساعاته pm دادم اما خبری نیست که نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
من الان یه سرویس میخام ، چندین ساعاته pm دادم اما خبری نیست که نیست
دوست عزیز کجا pm دادید؟! الان بنده شخصا آنلاین هستم!
دیشب به دلیل قطعی وایمکس مبین نت بنده نتونستم در خدمت دوستان باشم ولی اگر تیکتی میزدید توسط تیم پشتیبانی جواب داده میشد.
سپاس
با وجودی که من اصلا سابقه خوبی از کسایی که تو کار مشغولند ندارم و معمولا تعهدشون بسیار پایینه، اما در مورد این شرکت کاملا نظرم عوض شد. دو روز پیش ازشون وی پی اس گرفتم و خداییش بسیار کمک کردن و در عین حال با ادب و تعهد عالی. دستشون درد نکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anjexion
با وجودی که من اصلا سابقه خوبی از کسایی که تو کار مشغولند ندارم و معمولا تعهدشون بسیار پایینه، اما در مورد این شرکت کاملا نظرم عوض شد. دو روز پیش ازشون وی پی اس گرفتم و خداییش بسیار کمک کردن و در عین حال با ادب و تعهد عالی. دستشون درد نکنه
تشکر فراوان و این نظر لطفتونه، ما باید اینجوری سرویس بدیم ولی با این حال یه سری مشکلات که پیش میاد با کم لطفی بعضی از دوستان رو به رو میشیم که امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.
بازم سپاس!
سلام
سیستم مجازی سازیتون چی هستش؟