پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
فکر کنم شما آقا حمید باشید
آقا من که چیزی نگفتم فقط گفتم سرور هاتون خیلی خوب بوده مخصوصا پشتیبانی ها
ولی در مورد جابه جایی ها هم اگه خواستید میتونید قسمت درخواست های حساب stranger.ir رو چک کنید
در ضمن سرور من هم توش کاری نمیکردم فقط یه سرور گیم بود
ولی الحق قیمتاتون از جاهای دیگه نسبت به کیفیت خیلی خوب بود
انشا الله 1 یا 2 ماه دیگه دوباره سرور ازتون میگیرم (فعلا مشغله کاری دارم ولی باز برای سرور های گیم مزاحم میشم)
بازم از توجه شما متشکرم
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
نه محمد جان من از نظر شما ناراحت نشدم :54:
من فقط اخرین تیکت رو تونستم ببینم که سرویس شما تموم شده بود ولی اقای کرمیان سرویستون رو باز کردند و اجازه دادند ، بکاپ انتقال بدید بدون دریافت هزینه
این روش کاری ما هستش که با مشتری کنار میایم یعنی عقیدمون بر این هستش که همین مشتری دوباره بر میگرده چون با خاطره خوب رفته .. در حالی که مطمئنم خیلی از همکاران هزینه میگیرن که ( باید این ماه رو تمدید کنید تا باز بشه مجددا )
خوشحالم که راضی بودید
سلام این پلن سفارش داده شد
NL-1024-50gb
امیدوارم پشتیبانی و مشتری مداریتون مثل آقای محمد طهماسبی با نام کاربری aph باشه
تا زمانی که ایشون سرویس ارائه میکردن اینقدر پشتیبانی و اخلاقشون عالی بود که حتی به فکر آدم هم نمیرسید که بخواد از شخص دیگه ائی سرویس بگیره
امیدوارم سرویس های شما هم به همین شکل باشه
موفق باشید
هارد اضافه قیمتش چند هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
سلام این پلن سفارش داده شد
NL-1024-50gb
امیدوارم پشتیبانی و مشتری مداریتون مثل آقای محمد طهماسبی با نام کاربری aph باشه
تا زمانی که ایشون سرویس ارائه میکردن اینقدر پشتیبانی و اخلاقشون عالی بود که حتی به فکر آدم هم نمیرسید که بخواد از شخص دیگه ائی سرویس بگیره
امیدوارم سرویس های شما هم به همین شکل باشه
موفق باشید
سلام
اگه سفارش دادید حتما یه تیکت به واحد فروش بزنید که از قلم نیفته
و در مورد پشتیبان ما همیشه سعی کردیم با مشتری تا جایی که بتونیم کنار بیایم حتی افزایش قیمت ها هم 1 ماه صبر کردیم شایدم 2 ماه ! که دیدیم نه... ضرر چند میلیونی کردیم و اصلا پایین نیومد.
من از سرویس هایی که این سری تهیه کردیم بسیار مطمئنهستم از لحاظ کیفیت که اگه دقت کرده باشید هرجا افر دادیم با جرات ! تضمین کیفیت دادم ! به طوری که سرویس ها اینقدر خوب وسریع و روان کار میکنند که مشتری اصلا احساس پشتیبانی نخواهد کرد ، مگر خودش دستکاری خاصی انجام بده که اونم به درخواست مشتری کنسول مجانی داده میشه هر وقت که بخواد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaboom
هارد اضافه قیمتش چند هست ؟
از قیمت هاش دقیقا حضور ذهن ندارم با واحد فروش تماس بگیرید: sales@novinvps.net
ولی احتمال میدم 100 گیگ 10 تومان باشه
ای بابا جای من خالیه پس!!!!!!!!!!!!
منم 5 تا وی پی اس ازشون دارم که حدود یک سالی هست مشتریشون هستم. بله اگر بیشتر از یک سال نباشه کمتر هم نیست. همین نشون میده کیفیتشون و پشتیبانی خوب بوده که کل وی پی اس هام از جاهای دیگه کنسل کردم و اومدم نوین وی پی اس و یک سالم هست مشتریشون موندم. دیگه من میشم ملاک کیفیت خوب نوین :دی
من خیلی وقت نیست ازشون سرور میگیرم (3ماهه)ولی انصافا پشتیبانیه خوب و به موقعی دارن ♥
کیفیت سرور ها هم عالی هستند و سرعت خوبی دارند :-*
امیدوارم همینطور پیش بره و حتی بهتر هم بشه :)
من الان از سرور هلندشون استفاده میکنم خیلی خوبه در نگاه کلی اگه سرور خوب , پشتیبانیه قوی و قیمت مناسب میخواین novinvps بهترین گزینه است :105::113:
بزن دست قشنگرووو =D>:d
بنده هم یک سفارش وی پی اس ثبت کردم
قبلا ازشون سرویس داشتم و خداییش راضی بودم امیدوارم اینبار هم مثل دفعه قبل باشه
خدایی قابل تائید هستند
بنده سرور مجازی 2 تا از ایشان دارم که سرعت دانلود در سرور بین 80 تا 97 مگابایت هست
امشب هم قصد دارم یه سرور از امریکا بگیرم
البته امیدوارم این تعریف ها و تشکرهای که از نوین وس پی اس می شه موجب کیفیت در این حد و یا بالاتر بشه و موجب رضایت مشتریان مثل من بشه
خدایی ممنونم