پاسخ : تک پرداخت ، پی لاین ، جی پال کدام یک؟
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
هم اکنون درگاه پرداخت امن جـِی پـَل راه اندازی شد.
امکانات این درگاه ها به شرح زیر می باشد :
قابلیت اتصال به چندین بانک فقط با 1 فانکشن، تنها با تغییر بانک
انتقال مستقیم خریدار از فروشگاه به بانک
تایید 2 مرحله ای؛ ابتدا در سایت شرکت
ارسال فاکتور به ایمیل خریدار (در صورت وارد کردن ایمیل)
لینک و صفحه اختصاصی برای هر فاکتور
قابلیت پیگیری و مشاهده آخرین وضعیت و جزئیات کامل هر فاکتور
برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های ناموفق، 144 بار در هر 24 ساعت (هر 10 دقیقه یکبار)
قابلیت تکمیل خرید تراکنش های نا موفق به صورت دستی توسط خریدار قبل از برگشت خودکار و هوشمند توسط سیستم (از طریق "تکمیل خرید" موجود در صفحه اختصاصی فاکتور)
و...
هم اکنون می توانید تجارت الکترونیک خود را بدون هیچ مشکل آغاز و یا ادامه دهید
ما همواره به فکر کنترل و مدیریت دقیق مشکلات و ایجاد راه حل ها رفع آنها برای فروشندگان و برای خریداران هستیم
منتظر درگاه های هوشمند، خودکار، اختصاصی، مستقیم و شخصی شرکت "یگانه دانه پیشرو" باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
من نسخه NuSOAP ش رو که بررسی کردم اصلا استاندارد نبود و چند تا اشکال جدی داشت به نظرم.
البته اين نظر شماست. چون توابع و روش های پرداختی که زرين پال ازونها استفاده ميکنه مورد تاييد بزرگترين شرکت های فعال اينترنتی هست تا جائی که اين شرکت ها در کنار درگاه های پرداخت بانکی خودشون از درگاه زرين پال استفاده ميکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mailgenral
تا تجربه نکنید متوجه نمیشید.
پيشنهاد ميکنم حتما از درگاه پرداخت مستقيمی که زرين پال به کاربران طلائی خودش ارائه ميده استفاده کنيد.
اونموقه ديگه فقط زرين پال رو تجربه خواهيد کرد.
سلام
پارس پال هم درگاه خوبی هست فقط کمی دیر پول رو واریز میکنند
من تجربه کار با زرین و پی لاین رو دارم، ۱سال با زرین پال کار کردم، از همون روزهای اولی هم که پی لاین اومد من رفتم اونجا، زرین پال بخش زیادی فقط اسمش هست، پی لاین خیلی خوش برخوردتر و سریع تر هستند، و هرروز هم امکانات جدیدی ارایه می کنه. زرین موقع پاسخ گویی خیلی کلاس الکی میزارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
من تجربه کار با زرین و پی لاین رو دارم، ۱سال با زرین پال کار کردم، از همون روزهای اولی هم که پی لاین اومد من رفتم اونجا، زرین پال بخش زیادی فقط اسمش هست، پی لاین خیلی خوش برخوردتر و سریع تر هستند، و هرروز هم امکانات جدیدی ارایه می کنه. زرین موقع پاسخ گویی خیلی کلاس الکی میزارن.
زرين پال ساز و کار قانونی داره و يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست.
کد:
http://www.shaparak.com/ir/members/psp.asp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
به خاطر اینکه دیگه بانک درگاه نمیده مگر اینکه نماد الکترونیکی فروشگاه های اینترنتی رو دریافت کنید که روال اون هم چند ماه طول میکشه و هرکسی شرایطش رو نداره
فقط پی لاینننننننننن
کاملا تایید میشن.پی لاین رو حتی بیشتر از خود بانک تایید میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
پيشنهاد ميکنم حتما از درگاه پرداخت مستقيمی که زرين پال به کاربران طلائی خودش ارائه ميده استفاده کنيد.
اونموقه ديگه فقط زرين پال رو تجربه خواهيد کرد.
با تمام احترامی که داریم ولی واقعا از زرین پال دل خوشی نداریم
پارسال یه درگاه ازتون خواستیم بگیریم برای وی آی پی اینقدر ازیتمون کردید که...........
شا نمیدونستید فرق چیز پی ان با وی آی پی چی هستش!!!!!
من هر پستی در رابطه با درگاه های بانکی میرم میبینم شما دارید خودتون از خودتون تعریف میکنید(:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
با تمام احترامی که داریم ولی واقعا از زرین پال دل خوشی نداریم
پارسال یه درگاه ازتون خواستیم بگیریم برای وی آی پی اینقدر ازیتمون کردید که...........
شا نمیدونستید فرق چیز پی ان با وی آی پی چی هستش!!!!!
به دليل نظارت بالائی که روی زرين پال وجود داره، کارشناسای زرين پال موظف هستند محتوای سايت ها رو به طور کامل برسی کنن و در صورت تاييد درگاه پرداخت رو ارائه بدن.
سياست کاری زرين پال تسهيل پرداخت در کنار رعايت قوانين بانکی هست. در واقع سياست زرين پال اين نيست که به کاربرانی که از سر ناچاری نميتونن از بانک درگاه بگيرن به سمت زرين پال رو بيارن. بلکه هدف اين هست که کاربران با علاقه خودشون و برای بهبود کسب و کار خودشون از درگاه زرين پال (عموما در کنار درگاه های بانکی خودشون) استفاده کنن. همين موضوع باعث ميشه که معتبرترين شرکت ها و سايت ها در کنار درگاه های بانکی خودشون از درگاه زرين پال هم استفاده کنن.
مبین پال رو یکبار امتحان کنید . پائینترین کارمزد تا پایان سال 1392 فقط 0.5 درصد . درگاه پرداخت مبین پال - درگاه پرداخت مبین پال - Home MOBINPAL