پاسخ : خداحافظ ویندوز !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
تو که هرچی گفتی بعدش گفتی یه لینوکس کنار ویندوز نصب کنید :دی
اینو گفتم. میدونی چرا گفتم ؟ گفتم که کم کم کار کنی نه اینکه همه چیزایی که بلدی رو ول کنی یهو بیای تو چیزی که هنوز باهاش کار نکردی. در ضمن گفتم ویندوز کنار لینوکس نصب کنید!!!!
در کل اجباری در کار نیست هر کس نیازی داره که با توجه به شرایط خاص خودش انتخاب میکنه.
در ضمن من خودم هم الان تو لینوکس یه ماشین مجازی ویندوز دارم. چون برنامه نویسی های دانشگاه همش مال ویندوز هست.
نقل قول:
خوب آقا سجاد گل اینطور که شما میگی : برید کنار لینوکس یه ویندوز هم نصب کنید و توش بازی کنید که نشد .
فرض کن ویندوز راه انداز بازیت ست. توی لینوکس هستی بدون خاموش کردن استارت میکنی ویندوزت رو بعدشم توش بازیتو ران میکنی.
نقل قول:
دومن الان بیشتر بحث سر اینکه این رایگان واون نه پس بازی هاشم باید رایگان باشه .
خدا میدونه من بخاطر رایگان بودنش این حرفا رو نزدم. لپ تاپ که خریدم پول ویندوزش رو هم دادم.... در کل هم ویندوز برا ماها خرجی نداره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
ایرادات سخت افزار رو هم باید اضافه کنم !
این رو چطوری توجیه میکنید ؟
به قول معروف میرید میگید برای این ویندوز ما سخت افزار ( پرینتر ، اسکنر و ... ) بدید ؟
یه چیزایی شنیدی فقط... شنیدن کی بود مانند دیدن.
در کل ولمون کنید @-) هر چی دوست دارید کار کنید :-*
گرچه عنوان تاپیک منو بی خبر ! عوض کردند ولی اگر در اولین پست این تاپیک دقت کنید ! گفته شده که ویندوز داره میره و به جاش قراره که سیستم عامل جدید و بسیار پیشرفته و سریع مایکروسافت یعنی میدوری جایگزین اون بشه و نه لینوکس !!!
مطمئن باشید که مایکروسافت کاری میکنه که نه لینوکس و نه مک و نه ... به این زودی ها نتونند جاشو بگیرند !
در اصل میدوری جدیدترین تردستی مایکروسافت برای برنده شدن در بازار آینده سیستم عامل ها خواهد بود ;)
پاسخ : خداحافظ ویندوز !!! لینوکس جایگزین خوبی هست؟
داره به ویندوز کم لطفی میشه فکر کنم.
ولی خودمم دوست دارم برم سراغ لینوکس
مبارک باشه مثل دامنه فیس بوک نشه :71:
منم برم سراغ لینوکس هاستش که خوبه سیستم عاملشم باید خوب باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
is24.ir
گرچه عنوان تاپیک منو بی خبر ! عوض کردند ولی اگر در اولین پست این تاپیک دقت کنید ! گفته شده که ویندوز داره میره و به جاش قراره که سیستم عامل جدید و بسیار پیشرفته و سریع مایکروسافت یعنی میدوری جایگزین اون بشه و نه لینوکس !!!
مطمئن باشید که مایکروسافت کاری میکنه که نه لینوکس و نه مک و نه ... به این زودی ها نتونند جاشو بگیرند !
در اصل میدوری جدیدترین تردستی مایکروسافت برای برنده شدن در بازار آینده سیستم عامل ها خواهد بود ;)
وقتی بحث عوض میشه عنوان هم عوض میشه...
میدوری یه نرم افزار اپن سورس برای لینوکسه:
http://midori.sourceforge.net
بسم الله...