1 فایل پیوست
پاسخ : سیستم عامل مک به صورت مجازی(VMware)روی لپتاپ
ابتدا باید مطابق تصویر زیر همه پروسه های مربوط به VMware رو غیرفعال کنید بعد unlock-all-v110 رو نصب کنید unlock-all-v110 در خود فایل هایی که بنده لینک دادم در پست های بالا و پست اول موجود هست . دلیل گیر کردن تو لوگوی سیب زمان بوت هم قبلا توضیح دادم ولی مختصر باز توضیح میدم : VMware برای اجرای مک مهیا نشده یعنی اصلا مک رو تو لیست سیستم عامل هاش نداره شما بایستی unlock-all-v110 رو نصب کنید تا با این کار سیستم عامل مک رو تو لیست سیستم عامل های پشتیبانی شده توسط VMware قرار بدید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-vmware8_0-jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
سلام
من اومدم نسخه Mac OS X Snow Leopard 10.6.6 رو وی ام زدم ولی تو همون صفحه اول وقتی رو سیب اپل کلیک کردم یه لودینگ اوم زیرش بعدش هم موس اومد ولی صحفحه سیاه مونده .
لپ تاپ من 6050 hp با کارت گرافیک ati 6770 ddr5 هست سی پیو هم i5 هست .
لطفا کمک کنید. بگید مشکل کارم از کجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pro
بنده هم همین مشکل دارم ، لب تاپ بنده هم asus ،core i7 هست اگر کسی بلده کمک کنه لطفآ
من هم unlock-all-v110 رو زدم هم نسخه وی ام من نسخه 9 هست تو لیستش هم مک رو داره ولی باز "همین آش و همین کاسه" درست نمیشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
من هم unlock-all-v110 رو زدم هم نسخه وی ام من نسخه 9 هست تو لیستش هم مک رو داره ولی باز "همین آش و همین کاسه" درست نمیشه.
همه پروسه هایی که تو تصویر دیده میشه رو قبل آنلاک مطمئن هستید که بستید ؟ چون اگر این کار رو ناقص انجام داده باشید به درستی آنلاک نمیشه .
روی VMware شما سیستم عامل دیگه ای بالا میاد ؟
شما از لینک هایی که من قراردادم دانلود کردید ؟ چون من نسخه لئوپارت رو قرار ندادم . از این جهت گفتم .
ممکن هم هست از مادربورد سیستم مادر که VMware روش نصب شده باشه چون سیستم عامل مک با هر مادربوردی سازگار نیست بنده Asus دارم و بدون مشکل بالا میاد البته کاربران دیگری هم از این سیستم عامل مک روی VMware که بنده قرار دادم استفاده کردند و بدون مشکل براشون بالا اومده تو همین تاپیک هم قید کردند .
من 6 تا سیستم عامل رو وی ام دارم رو لپتاپم . هیچ کدوم مشکلی نداشته .
نمی دونم مک تا اونجا میاد که لودینگ رو رد میکنه حتی بعدش موس رو هم میخونه ولی صفحه سیاهه.
کمکم کنید . اگه این درست بشه . نسخه اخرش رو هم میگیرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
من 6 تا سیستم عامل رو وی ام دارم رو لپتاپم . هیچ کدوم مشکلی نداشته .
نمی دونم مک تا اونجا میاد که لودینگ رو رد میکنه حتی بعدش موس رو هم میخونه ولی صفحه سیاهه.
کمکم کنید . اگه این درست بشه . نسخه اخرش رو هم میگیرم.
اگر لودینگ رو رد می کنه پس درست آنلاک شده و مشکلی نیست . اگر موس رو قبول می کنه و بعد سیاه میشه صد در صد مشکل از خود سیستم عامل مک شما ست . شما نسخه معیوب رو دانلود کردید که بنده هم قرار ندادم چون من اصلا نسخه لئوپارت رو قرار ندادم شما از جای دیگه نسخه معیوب رو دانلود کردید
متوجه منظور شما از جمله "کمکم کنید . اگه این درست بشه . نسخه اخرش رو هم میگیرم. " نشدم !
دوست من , بنده رایگان نسخه لاین و شیر کوهی رو اینجا قرار دادم ! رایگان دانلود کنید
منطورم از میگیرم منظورم اینه که دانلود میکنم :دی
سلام
من رفتم نسخه 10.8 رو هم دانلود کردم . رست تو VM اضافه میشه و میاد بالا ماوس رو هم میخونه میشه هم تکونش داد و لی صفحه سیاهه وقتی رو الکی کلیک میکنی صدا دینگ دینگ میاد ولی کاملا سایه وقتی مک رو ساسپند میدم بعد resume میکنم قیافه و ظاهرش رو میبینم ولی کاملا تو هنگه نمیشه چیزی رو تکون داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
سلام
من رفتم نسخه 10.8 رو هم دانلود کردم . رست تو VM اضافه میشه و میاد بالا ماوس رو هم میخونه میشه هم تکونش داد و لی صفحه سیاهه وقتی رو الکی کلیک میکنی صدا دینگ دینگ میاد ولی کاملا سایه وقتی مک رو ساسپند میدم بعد resume میکنم قیافه و ظاهرش رو میبینم ولی کاملا تو هنگه نمیشه چیزی رو تکون داد
به نظر میاد یه مشکلی تو VMware شما در رابطه با مک هست یا اینکه سی پی یو / رم / مادربورد شما کشش اجرای مک رو نداره . وقتی تو VMware هستید همزمان دکمه های Ctrl+Alt+PrtScn رو بزنید و از مراحل مختلف که گفتید تصویر بگیرید و پیوست کنید من و سایر دوستان سعی می کنیم مشکل رو حل کنیم. موفق باشید
1 فایل پیوست
دوستان
لطفا کمکم کنید......
برای نصب مک طبق آموزشی که داده بودین جلو رفتم ولی وقتی مک رو اجرا می کنم این ارور رو میده:
فایل پیوست 11464
مشخصات لپ تاپم هم
dell inspiron 5520
ram 8gb
cpu i7
کسی نبود جواب من رو بده؟!!!!
8-|8-|