سلام من با ایشون زیاد کار کردم اطمینان کامل بهشون دارم دوستان به حرفای دیگران توجه نکنیم به عملکردشون توجه کنیم
ما با ایشون مبالغ بسیار بالای کار کردیم که کاملا مطمئن و بدون مشکل بوده است
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من با ایشون زیاد کار کردم اطمینان کامل بهشون دارم دوستان به حرفای دیگران توجه نکنیم به عملکردشون توجه کنیم
ما با ایشون مبالغ بسیار بالای کار کردیم که کاملا مطمئن و بدون مشکل بوده است
با توجه به نوسان دلار قیمت ها هر لحظه تغییر می کند..جهت اطلاع با ای دی من در تماس باشید
سلام
باید عرض کنم بدون سند و مدرک هیچ چیزی اثبات نمیشود
پس در صورتی که دو طرف در معامله رد بدل شده سند و مدرکی دارن و بر سران دچار مشکل هستند لطفا قرار دهند تا ابهام های وارد شده به هر دو طرف رفع گردد با تشکر
ایشون 1 سند بیارن که من پول گرفتم و بهشون پس ندادم یا اینکه دلار ندادم ؟؟؟؟
سلام
بهتره اول پست ها رو دقیق مطالعه بفرمایین عزیز بعد اظهار نظر کنین...
شماره پرونده + تاریخ ثبت رو واسه مدیران انجمن ارسال کردم تا اگر صلاح دیدن پیگیری های لازم رو انجام بدن.
هر کس از دوستان که نیاز داشت میتونه شماره پرونده رو از بنده بگیره و از نزدیکترین کلانتری محل خودش از صحت این موضوع اطمینان حاصل کنه، سیستم کلانتری ها اینجوری شده که پرونده رو ثبت می کنن و بعد میشه از همه جای ایران پیگیریش کرد..
دوستان عزیز توجه داشته باشن که اعلام کردن این موضوع که ایشون کلاهبردار هست هیچ چیزی عاید من نمیشه، فقط اطلاع رسانی کردم که متوجه بشین با چه شخصی در حال معامله هستین.
این انجمن مثل انجمن "سرمایه" خیلی آدم های پاکی داخلش هستن و همین باعث میشه کلاهبرداری ساده تری انجام بشه.
شما که با ایشان تا الان کار کردین تاحالا شده ازش شماره تلفن ثابت بگیرین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا همراه اول؟!!!!!!
همین الان دوستان ازش درخواست شماره تلفن ثابت کنن که بتونین باهاش تماس بگیرین و تاییدش کنین. ببینین آیا شماره ثابت میده یا نه!
اگر کسی تونست شماره ثابت این شخص رو پیدا کنه حتما من رو در جریان بذاره. البته یه شماره الکی دارن که هیچوقت کسی اون رو جواب نمیده!!
اگر سوالی بود بنده در خدمتم
Yahoo ID: EasyPay2
0935-735-3705
آقای علی بیرانوند کلاه بردار هستند.
این آقا علی بیرانوند است.
این آقا کلاه بردار است.
باز هم بگم؟
شما تا شب وقت دارید مدرکتونو بفرستید......همه شمارو شناختن
شما امر بفرمایین که چه مدارکی احتیاج دارین تا تقدیمتون کنم
علی الحساب شما شماره تلفن ثابتتون رو لطف کنین تا تلفنی با هم در تماس باشیم :)
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
متن صحبت های امروزمون چطوره بذارم اینجا؟! خوبه؟؟!!
ضمنا دوستانی که یوزر Woshka رو میشناسن میتونن از ایشون هم در رابطه با علی بیرانوند و مابقی مسایل سوال کنن.
پولی که ریختید و پولی که دریافت کردید....شما مدارک دادگاهم بزارید....من تو این فروم مشتریامو دارم با حرف ادمای الافی مثل شما اونارو از دست نمیدم
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
دلار آمریکا 1760