پس اینجور که من فهمیدم واریز آنلاین نداریم غیر از گیتهای خود بانکها درسته؟
من فردا میرم ببینم چیکار میتونم بکنم خبرشو همینجا میدم
البته اگه بیدار بودم میرم
نمایش نسخه قابل چاپ
پس اینجور که من فهمیدم واریز آنلاین نداریم غیر از گیتهای خود بانکها درسته؟
من فردا میرم ببینم چیکار میتونم بکنم خبرشو همینجا میدم
البته اگه بیدار بودم میرم
ماشالله هزار ماشالله به پارس پال همزمان توی کل سیستمها عضو شدم پارس پال دقیقا ظرف مدت 5 اکانتمو تحویلم داد برای درگاه درخواست دادم الانم ظهره
زنگ هم زدم خانومه مهربون و گل منو راهنمایی کردن و مشکلمو که نمیدونستم چجوری اسم و مشخصات یه آی دیه یاهو رجیستر کردم افتاده بود برای اکانتم ظرف کمتر از دو دقه حذف و اکانت جدیدمو ساختم
در حال حاظر پس از گذشت ساعت نه از زرین پال نه پی لاین نه تک پرداخت خبری نشده
در ضمن برای بانک ملت رفتم گیت میدن ولی یه مدارکی میخوئان مشکوکه مجوز صلاحیت از مراجع ذیصلاح من اینو نفهمیدم یعنی چی من کارم یکیش مشاوره و خلق و پرورش ایده های خلاقانه است باید برم کیو ببینم بهم مجوز بده؟
به شدت پیگیر شرکت به پرداخت ملت هستم آخخخخ اگه بشه واریز و برداشت آنی چه حالی میده توجارت الکتریکی
شوخی بود
بهرحال تا شب میام بقیه ی گزارش رو مینویسم
یادم رفت بگم پی لاین روش مزخرفی رو واسه قرار داد گذاشته بود یه فرم پی دی اف رو باید پر میکردی امضا بعد باز اسکن خب همینارو توی یه فرم توی سایت بگین پر کنیم ده دقه با فوتو شاپ کار میکردم امضامو در بیارم
جالبه و باعث تاسفه پارس پال هم وظیفه اش تحقیقات روی سایت مورد نظره هم درگاه میده میگن باید سایت رو طراحی کنین و بگین چیکار میخواین بکنین آخه مگه من دیوانه ام بیام یه پروژه ایکه بالای هزار صفحه داره رو از الانی که اصلا معلوم نیست چه روش پرداختی میخوام استفاده کنم طراحی کنم اصلا خوشم نیومد یارو داره وی پی ان میفروشه زارتی بهش میدن غیر قانونی هم هست ماکه میخوایم کلی قانونی کار کنیم اینقدر سنگ جلو پامون میندازن
mihanpal.com رو هم یه تست بزن ، آنی درگاه فعال میشه .
پارس پال واقعا عالیه
شرکت ما 1 ساله با پارس پال کارمی کنه
ماهیانه تراکنش های بالایی هم داریم
از همه نظر من تاییدش می کنم
فقط پارس پال حرف نداره
خب فعلا هنوز موفق نشدیم
دو ساعت طبق شرطی که گذاشته بودن خاستم یه سایت با حداقل فعالیتها بسازم آخرش همونطور که به قسمت مدیریت پارس پال گفتم من اینکارو نمیکنم و انگار دارم خودمو مسخره میکنم
نمیدونم کی بودن ولی ایشون گفتم whmc رو نصب کن کافیه برات فعالش میکنم منم همین الان بهشون تیکت زدم و بهشون نصبشو خبر دادم و زنگ هم زدم گفتن هستن بچه ها برات تاییئ کنن
زرین پال هم جواب تیکت مارو اینجوری داده
شما اسکن شناسنامه تون درسته ولی اسکن کارت ملیتون فتوکپیه که خودم بهشون توضیح داده بودم توی توضیحات تیکت
لازم به ذکره با همین مدارک پارس پال برام اکانت رو ساختن و اکتیوش کردن
چکار کنم خب نمیدونم کارت ملیم کجاسمیدونم گمش نکردم لای آت و آشغالای تو خونه اس
من نمونه ای ازفعالیتهای گروه رو برای پارس پال فرستادم امیدوارم دیگه به مشکل نخوره
این لیستی از خدمات ما در آینده است
خدمات طراحی و پیاده سازی انواع پورتالهای تحت وب
خدمات هاستینگ ثبت دومین
فروش سرورهای مجازی
اجاره ی سرورهای اختصاصی
فروش بسته های امنیتی برای سیستمهای خانگی و تجاری
فروش پنلهای شارژ موبایل درگاه های اس ام اس
طراحی ساخت و فروش نرم افزار
برگزاری پکیج های امور خیریه و کمک به نیازمندان
فروش نیازمندیهای بازی های آنلاین دارای مجوز ماننده تراوین
نصب و پیاده سازی پلیرباتها جهت بازیهای آنلاین
خدمات مشاوره جهت خلق ایده های نوآورانه
نمایندگی شرکت پنبه ریز و گسترش سیستم نتورک مارکتینگ این شرکت دارای مجوز
طراحی ساخت و فروش بسته ها و پکیجهای تبلیغاتی از قبیل تقویم جاسویچی و هدایای تبلیغاتی
فروش صنایع دستی
فروش آثار هنری مانند تابلهای نقاشی خطاطی تابلو تابلو فرش
تهیه و تولید و دوبله و فروش مستندهای آموزشی
خدمات میکس مونتاژ و مسترینگ صدا و تصویر
فروش قطعات استوک کامپیوتر
فروش لپ تاپ استوک
خدمات مشاوره تبلیغاتی
بسته های عکاسی و فیلمبرداری تبلیغاتی
تولید فروش تابلوهای سندبلاست
فروش انگشتر و زینت آلات نقره
فروش سنگها و جواهرات قیمتی تولیدی در استان خراسان
فروش قطعات و لوازم یدکی انواع گوشی موبایل
فروش گل و گیاه
فروش حیوانات دریایی
بسته های آموزشی علوم کامپیوتر ریاضیات شیمی فیزیک زبانهای خارجه
فروش کتاب الکترونیکی
و......
و اما در مورد میهن پال دوست گرامی کلی علاف شدم واسه تایپ مشخصات که اینقدر طراح سایتش نابلد بوده که فیلدهارو زحمت نکشیده اسم گذاری کنه که بشه از هیستوری بروزر استفاده کرد بجای تایپ
بهرحال بعد 5 دقیقه وقت گذاشتن عضویت رو بزنی و بری این صفحه واقعا مشخصه آینده چه خواهد شد
اصلا خوشم نیومد حالا شایدم شما شوخی کرده باشین
Not Found
The requested URL /index.php/site/register was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 Server at mihanpal.com Port 80
با تشکر
دوباره سعی کردم این ارور توی صفحه ی اصلیش اومد
Apache is functioning normally - Server By Roobinaserver.ir
به دلیل تغییر هارد سرور این مشکلات بوجود اومده .
طراحشم انقدر ناشی نیست ، دیگه کم لطفی نفرمایید:61: