سرویس 512 مگ خریداری شد .. کمتر از 10 دقیقه اماده و تحویل دادن . سرعت عالی بدون مشکل
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سرویس 512 مگ خریداری شد .. کمتر از 10 دقیقه اماده و تحویل دادن . سرعت عالی بدون مشکل
ممنون
دوستان پیشنهاد میکنم از این آدم سرور نخره چون نه پشتیبانی داره نه سرور درست تحویلتون میده . در کل بگم کلاه برداره
فکر نکنم من بدهی به کسی داشته باشم که بخوام صد بار برای کسی سرور کانفینگ کنم
جنابعالی گفتید برای من sql و plesk نصب کنید و نصب شده بعدش فهمیدید که پلسک مجانی نیست چه جالب فروش هاست هم دارید تازه این موضوع را فهمیدید
یکمی اطلاعاتتا بیشتر میکردی بعد میومدی خرید میکردی به هر حال شما 1 هفته پیش خرید کردید به اگر سرورتون مشکلی داره بفرمایید باز هم مبلغتون پس داده میشه
مشکلات نرم افزاری به عهده خودتان هست به ما هیچ گونه ارتباطی ندارد اینا قبل از خرید میتونستید توی همین پست بخونید مشکلتون این طوری اصلا پیش نمیومد
روز خوش
من سروری که ایشون داده به من به حرکی بخواد میدم ببینم درسته یا نه . مثل اینکه یادتون رفته قبل از خرید گفتم من همه چیز رو درست و تکمیل میخوام شما هم گفتید مشکلی نیست .
بنده فکر نمیکردم شما نمی دونید که نباید پلسکی نصب کنید که فقط 1 دامنه رو ساپورت میکنه بهتره شما اطلاعاتتون رو ببرید بالا
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
وقت خرید که نمیگید ساپورت نداریم بعد اینکه پولتون رو گرفتید تازه واسه ما شاخ میشید .
شما سوالی نکردید
گفتید این برنامه ها را نصب میکنید گفتم اشکالی نداره بلد نیستید براتون نصب میکنم این شده دلیلی برای اینکه ایشون بخواند ما هر روز هر چی دوست دارن براشون نصب
دوست دارید کلا بدید دست خودمان براتون بفروشیم هم اذیت میشید کلآ
به هر حال میتونید چه از طریق مراجع دیگر چه در همین فروم پیگیری کنید تا متوجه بشید مشکل از خود شما هست
و لطف بفرمایید با این صحبت ها این جا را زیاد شلوغ نکنید
این جور مسائل رو تلفنی یا حضوری حل کنید.
از پشت نت نمیشه به این سبک کار کرد.
عجب