ممنون از راهنمایی شما
بله تماس گرفتم گفتند درستش کردیم 12 شب به بعد اوکی میشه
حالا منتظریم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از راهنمایی شما
بله تماس گرفتم گفتند درستش کردیم 12 شب به بعد اوکی میشه
حالا منتظریم
سلام مجدد
عزیز ماژول راه اندازی شد 1 هفته ای هم سالم بود
از دیروز ارور زیر را میده
Dont try to change values!
حتما یه چیزایی رو تغییر دادید. ماژول را پاک کنید از نو نصب کنید
Sent from Galaxy
با بانک تماس گرفتم گفت مشکل از مخابراته لیمیت شده سرور های خارجی نمیتونن کانکت کنن
این خطایی که شما ذکر کردید تا جایی که حضور ذهن دارم مربوطه به اتصال نیست. یه چیزی یه جایی تغییر کرده. بازم بیشتر چک کنید. فایل کانفیگ و ... را. خواستید پیام خصوصی بزنید مشخصات بدید تا چک کنم.
امروز سرور های خارج از سمت مخابرات مشکل دارد من تماس گرفتم این رو گفتند و گفتند که درست میشه اما کی الله و اعلم
والا این ارور را زمانی میگرفتم که پورت در فایر وال بسته بودنقل قول:
این خطایی که شما ذکر کردید تا جایی که حضور ذهن دارم مربوطه به اتصال نیست. یه چیزی یه جایی تغییر کرده. بازم بیشتر چک کنید. فایل کانفیگ و ... را. خواستید پیام خصوصی بزنید مشخصات بدید تا چک کنم.
بعد که باز کردم حل شد
الان هم بازه ولی این ارور را میده
چشم اگر حل نشد مزاحم خواهم شد
2-3 روزی میشه اینطورهنقل قول:
امروز سرور های خارج از سمت مخابرات مشکل دارد من تماس گرفتم این رو گفتند و گفتند که درست میشه اما کی الله و اعلم
هنوز واسه شما درست نشده دوست عزیز؟نقل قول:
اگر خدا بخواد ظاهرا امروز مشکل حل شده
سلام،
دوستان من با این ماژول مشکل دارم!!
table.sql.txt رو تو دیتابیس مربوط ایمپورت کردم، فایل confige.php رو هم تنظیم کردم،اما اررور زیر رو میده:
این کد رو هم به info.php اضافه کردم اما باز هم درست نشد!!کد:Cannot connect to parsian bank servers. please try again later...
ID :
کسی می تونه راهنمایی کنه؟کد PHP:
echo file_get_contents("https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/EShopService.asmx?wsdl");