پاسخ : امگاهاست* vps با رم 1gb ماهانه ۲۰ تومان* فروش ویژه سال نو!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmzznn
سلام
هنوز هم کد تخفیفتون فعال هستش؟ آیا امکان نصب سی پنل برروی سرور برای شما وجود داره؟
سلام
کد تخفیف کار نمی کنه ولی می تونیم تخفیف دیگه ای بهتون بدیم
چه سرویسی رو می خواستید؟
من یک سرویس 512 کانادا گرفتم
باید بگم که سرویس دهیشون عالی هست همینطور پاسخگویی و پشتیبانی در کل واقعا راضی هستم و مشتری شدم :69:
سلام
بحاطر احترام به مقررات ادیت شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehryar
سلام
این
Hetzner آلمان برای استفاده تورنت میشه یا نه (اگر سیدر نباشیم وابیوز نیاد)؟
این سوالها رو جدیدا نباید تو فروم مطرح کنیم. حکم جدید مدیران فروم. به ایشون پیام خصوصی بزن و سوال کن دوست من.
سلام
من یک ماهی هست که از امگا سرور گرفتم و تا کاملا تست نکردم و از آپ تایم مطمئن نشدم نخواستم پست بدم
من امروز سرویس رو تمدید کردم و واقعا از خدمات پشتیبانی و آپتایم واقعی ایشون راضی راضی هستم
و در مورد سرویس امگا هیچ جایی شکی نیست و تا به حال می تونم بگم از همه فروشنده های وی پی اس چه تو همین سایت چه جای دیگه سرور گرفتم به این اندازه راضی نبودم
واقعا ممنون به امید پایداری در پشتیبانی عالی شما خدا نگهدار
سلام
من چند ماهی هست باهاشون کار می کنم. واقعا همیشه سعی کردن مشکل رو حل کنند و شخصیت بسیار والایی دارند.
امیدوارم در تمام امور زندگی موفق و پروز باشند
با تشکر
من هم یکی از هتزنر سفارش دادم .
سلام خسته نباشید
من یه مشکل دارم اگر تضمین بدین میام روی سرویس های شما.. من تو یوزر های ویپی اسم کسی هست که اسپم میده و ایمیل میفرسته ...
کانفیگ و تضمینی دارید که جلوشو بگیرید چون خودم تخصص خیلی حرفه ایی ندارم...
اول سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان
مدتی هست که به دلیل چندین مشکل که به صورت همزمان گریبان ما رو گرفته وقت نکردم به فروم سر بزنم. دوستانی که پیام خصوصی دادند ازشون معذرت می خوام به خاطر عدم پاسخگویی و می خوام که درخواست هاشون رو از طریق سایت پیگیری کنند تا به نتیجه برسه و ما شرمندشون نشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penfulmega
من یک سرویس 512 کانادا گرفتم
باید بگم که سرویس دهیشون عالی هست همینطور پاسخگویی و پشتیبانی در کل واقعا راضی هستم و مشتری شدم :69:
خوشحالی و رضایت شما باعث خوشحالی ماست. امیدوارم همیشه کیفیت راضی کننده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimapro
سلام
من یک ماهی هست که از امگا سرور گرفتم و تا کاملا تست نکردم و از آپ تایم مطمئن نشدم نخواستم پست بدم
من امروز سرویس رو تمدید کردم و واقعا از خدمات پشتیبانی و آپتایم واقعی ایشون راضی راضی هستم
و در مورد سرویس امگا هیچ جایی شکی نیست و تا به حال می تونم بگم از همه فروشنده های وی پی اس چه تو همین سایت چه جای دیگه سرور گرفتم به این اندازه راضی نبودم
واقعا ممنون به امید پایداری در پشتیبانی عالی شما خدا نگهدار
انجام این امور وظیفه ماست و کاری بیش از وظیفه انجام نشده. خوندن نظرات شما به ما امید میده واسه ادامه فعالیت.
ممنونم از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
سلام
من چند ماهی هست باهاشون کار می کنم. واقعا همیشه سعی کردن مشکل رو حل کنند و شخصیت بسیار والایی دارند.
امیدوارم در تمام امور زندگی موفق و پروز باشند
با تشکر
شما لطف دارید نسبت به ما. امیدوارم تاخیری که به وجود اومده بود رو بخشیده باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
من هم یکی از هتزنر سفارش دادم .
افتخار دادید به ما! امیدوارم رضایت کافی رو داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_majd
سلام خسته نباشید
من یه مشکل دارم اگر تضمین بدین میام روی سرویس های شما.. من تو یوزر های ویپی اسم کسی هست که اسپم میده و ایمیل میفرسته ...
کانفیگ و تضمینی دارید که جلوشو بگیرید چون خودم تخصص خیلی حرفه ایی ندارم...
ما تا جایی که امکان داره جلوی موارد سو استفاده رو می بندیم. جوری که توی چند ماه گذشته کلا ۲ - ۳ اخطار برامون اومده که اونها هم مربوط به هک و عدم رعایت کپی رایت بوده که اصولا نمی شه باهاش مقابله کرد
میزان cpu برای رم 1g دقیقا چقدر هست؟
ممنون می شوم اگر لطف کنید.