سلام دوست عزیز ،
مشکلی نیست ، اگر هم مشکلی باشد ، دوستان مرکز توسعه باید به ما اطلاع رسانی کنند
اگر برخوردی صورت بگیره ، ابتدا باید به ما اطلاع رسانی کنند ، تا ما در سیستم خود ، اقدام کنیم
ممنون از اطلاعی که دادید
با تشکر / مدیریت JayPal
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ،
آخرین گزارش : 56 درصد از پنل کاربری ، طراحی و تکمیل شد.
هم اکنون ، کلیه عملیات درون ناحیه کاربری تجزیه و تحلیل میشود و همچنین گزارش کاملی از هرگونه عملیات در سیستم ثبت و به نمایش در می آید.
در حال حاظر ، در ناحیه کاربری میتوانید از کلیه امکاناتی که تا کنون در وب سایت JayPal موجود بود ، استفاده نمایید.
امکانات جدیدی در حال طراحی و تولید میباشد ، که پس از تکمیل آنها ، پنل کاربری به صورت 100 درصد ، قابل استفاده می شود.
با تشکر / مدیریت JayPal
سلام کاربر عزیز
به دلیل اینکه در درگاه واسطه ، وبسایت ما واسطه هست ، شما نمیتونید چیزی رو تایید و تکمیل کنید ؛ پس برای درگاه واسطه ، هیچ پلاگین و ماژولی نمیشه طراحی و تولید کرد
دوستان اگر نیاز به پلاگین و ماژول دارند ، میتوانند از درگاه اختصاصی استفاده کنند
همچنین ، قول نمیدم ، اما شاید در آینده ، درگاه واسطه هم به نوعی اختصاصی و درصدی شد ، به طوری که مثلا" از هر تراکنش 2.5 درصد کسر بشه و مابقی به حساب شما واریز بشه ؛ همچنین ، قابلیت تایید و تحویل هم داشته باشه
حالا ، تیم باید تصمیم بگیره ، و بنده تایید کنم ؛ بنده فقط مدیریت تیم رو بر عهده دارم
با تشکر / مدیریت JayPal
معرفی سیستم جدید ما :
کارمزد درگاه واسطه ، به صورت زیر تغییر پیدا کرد :
هزینه ی واریزی توسط خریدار - 100% - بدون کارمزد
هزینه ی واریزی به حساب فروشنده - 98.6% - با کارمزد 1.4 درصد
-هیچگونه کارمزد و هزینه ی جانبی دیگری کسر و یا افزوده نمیشود-
با تشکر / مدیریت JayPal
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
سرویس جدید => درگاه اختصاصی درصدی
درگاه اختصاصی ، به دو سرویس مجزا تقسیم بندی شد :
-درگاه اختصاصی اجاره ای (مخصوص کاربرانی که بالای 1میلیون تومان در 30 روز تراکنش دارند)
این درگاه با شارژ اکانت از 30 تا 365 روز می باشد و هزینه ی روزانه آن معادل 800 تومان است (24000 تومان برای استفاده در 30 روز)
-درگاه اختصاصی 2.4 درصدی (مخصوص کاربرانی که زیر 1میلیون تومان در 30 روز تراکنش دارند)
این درگاه هیچگونه شارژ و هزینه ی اولیه و جانبی ندارد
با تشکر / مدیریت JayPal
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
پلاگین VirtualFreeR به روز رسانی شد :
لینک دانلود
با تشکر / مدیریت JayPal
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
سلام
برای ارتباط با ما و یا سفارش و ثبت نام جهت دریافت درگاه پرداخت ، میتوانید با اطلاعات موجود در امضاء مکاتبه کنید.
با تشکر / مدیریت JayPal
سلام اقا من دو روزه درخواست تسویه دادم هنوز انجام نشده لطفا بررسی کنید
email:mohamad3218@gmail.com
احتمالا رفتن تعطیلات
جدیدا همه افرادی که به این شکل کار میکنند یه مقدار دیر واریز میکنند
من با تک پرداخت و زرین پال کار میکنم اونها هم جدیدا دیرتر از زمانی که خودشون مقرر کردن پرداخت میکنند
تسویه شد
با سلام و با عرض شرمنده گی
مشکلاتی ، در روز های تعطیل جمعه ، 1شنبه و 2شنبه ، برای بانکداری اینترنتی و مجازی بانک ملت در قسمت انتقال وجه از طریق شبکه شتاب ، پیش آمده بود
که کمی ، واریزی ها را به تاخیر انداخت
وظیفه ماست ، که تا 24 ساعت پس از درخواست ، هزینه را به حساب واریز کنیم ، اما بدون در نظر گرفتن مشکلات بانکی
با تشکر از صبر و فهم کاربران / مدیریت JayPal