پاسخ : تراکنش setel - درگاه بانک ملت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
فایل پیوست رو برای خودم آماده کرده بودم و الان که این تاپیک رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگری هم این مشکل رو داشته باشند که با این مشکلشون حل خواهد شد.
این فایل پیوست رو دانلود کنید و روی هاستتون باز کنید (هاستی که آی پی اون رو به بانک دادید) و بعد به آدرس پوشه مورد نظر برید و settel.php رو اجرا کنید ، اطلاعات فرم رو پر کنید و settel رو بزنید.
این مشکل تسویه آنی هم که در درگاه بانک ملت اتفاق میوفته ، مشکلی هست که در درگاه های تسویه آنی دیگه هم وجود دارد مثل درگاه بانک سرمایه ولی خوب بانک سرمایه یک سری راه حل ارائه کرده که میشه تا حدودی مشکل رو مرتفع دونست.
در ضمن خود شرکت به پرداخت هم تراکنش های موفق که ستل نشده رو بعد از مدتی ستل می کنه و لیست اون رو با ایمیل براتون ارسال می کنه و در ایمیل می نویسه که این تراکنش ها ستل نشده و ما به نیابت شما ستل کردیم.
التماس دعا
سلام
دلیل این ارور را کسی اطلاع دارد؟
کد:
Fault05Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "FB40E-----F4" )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
سلام
دلیل این ارور را کسی اطلاع دارد؟
کد:
Fault05
Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "FB40E-----F4" )
این زمانیست که شماره فاکتور و شماره رسید دیجیتالی رو اشتباه زدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianview
این زمانیست که شماره فاکتور و شماره رسید دیجیتالی رو اشتباه زدی
تشکر از پاسخ شما. برای خرید ، در سیستم دو مقدار زیر ثبت شده است :
Fb40ed1be22bddf4
442192698
کدام یک شماره فاکتور و کدام شماره رسید است؟؟ ( بنده دو بار تست کردم اما همین ارور نمایش داده می شود )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تشکر از پاسخ شما. برای خرید ، در سیستم دو مقدار زیر ثبت شده است :
Fb40ed1be22bddf4
442192698
کدام یک شماره فاکتور و کدام شماره رسید است؟؟ ( بنده دو بار تست کردم اما همین ارور نمایش داده می شود )
در شماره فاکتور یا رسید دیجیتالی حروف انگلیسی وجود ندارد .
از چه ماژولی استفاده میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianview
در شماره فاکتور یا رسید دیجیتالی حروف انگلیسی وجود ندارد .
از چه ماژولی استفاده میکنید؟
این مشخصات برای ماژول Whmcs نیست . یک ماژول نوشته شده برای سیستم انجمن ساز است . اختصاصی است . فقط این دو مقدار را برای تراکنش ها ثبت می کند . ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
این مشخصات برای ماژول Whmcs نیست . یک ماژول نوشته شده برای سیستم انجمن ساز است . اختصاصی است . فقط این دو مقدار را برای تراکنش ها ثبت می کند . ؟
پس چاره ای ندارید با به پرداخت تماس بگیرید و بگویید orderID و ReferenceId تراکنش ستل نشده مربوطه رو می خواهم .
من خودم از ماژولی استفاده میکنم که شماره فاکتور و رسید دیجیتالی رو میدهد و تا الان با این اسکریپت همه مشکلاتم حل شده است
با قرار دادن فايل ضميمه در صفحه روت هاست من مشكلم پس از تماس با به پرداخت و دريافت پارامترها حل شد
ممنون از راهنمايي دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianview
پس چاره ای ندارید با به پرداخت تماس بگیرید و بگویید orderID و ReferenceId تراکنش ستل نشده مربوطه رو می خواهم .
من خودم از ماژولی استفاده میکنم که شماره فاکتور و رسید دیجیتالی رو میدهد و تا الان با این اسکریپت همه مشکلاتم حل شده است
در تکمیل صحبت های این دوستمون اگر رسید دیجیتالی با شماره فاکتور رو ندارید زنگ بزنید به این شماره مشکل رو اوکی میکنند براتون : 02127312049
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
باسلام این دو مقادیر رو برای ستل دستی باید با تماس با شماره 02127312731 تماس بگیرید شماره ترمینالتون رو بدید و ازشون order id و refrens cod رو بگیرید و دستی ستل کنید اینو هم بگم سل زمان مشخص داره اگه بگذره دیکه نمیتونید ستل کنید
نخیر دوست عزیز شما اطلاعات غلط ندید به کاربران!! همیشه میتونید من خودم 2تا تراکنش رو بعد از 20 روز ستل کردم برگشت خورد هیچ مشکلی هم نداشت
ستل کردن محدودیت زمانی ندارد
سلام
لینک ستل خراب است اگر کسی دارد خواهاشو سریعا اپلود کند ممنون میشم
سپاس