پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
همون طور که ذکر شده سرور های آمریکا دست بنده بوده و سعی بر این داریم که از ساپند در بیاریم تا مشتریا بک آپشون رو بگیرند
آقای شریفی عزیزم که لطف می کنید بنده رو کلاه بردار خطاب می کنید تشکر از شما
مگر چیزی غیر از این هستید؟
شما دیروز از من پو سرور گرفتید
در صورتی که از هفته ها قبل قصدتون چیزی دیگری بوده
اگر کلاه بردار نیستی پول منو پس بده
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
شما کلاه بردار هستی چون به من گفتی اصفهان هستی و آقای شریفی رو از نزدیک میشناسی ولی الان که فهمیدم اصلا اصفهان نیستی و کاملا دروغ بوده حرف...
کار سختی نیست برید دادسرا شهرتون شکایت کنید درستش میکنن که دیگه اینکارو نکنه...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
همون طور که ذکر شده سرور های آمریکا دست بنده بوده و سعی بر این داریم که از ساپند در بیاریم تا مشتریا بک آپشون رو بگیرند
دوست عزیزم
بنده تیکت هم زدم براتون
اطلاعات رو سرور آمریکا رو نیاز دارم و به هر قیمتی هم که شده باید بک آپ گرفته بشه
پیشنهاد می کنم این تاپیک رو که زدین به عنوان یه شوخی هاستینگی جلوه بدین و با آبروی اول خودتون و بعد ما بازی نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
دوست عزیزم
بنده تیکت هم زدم براتون
اطلاعات رو سرور آمریکا رو نیاز دارم و به هر قیمتی هم که شده باید بک آپ گرفته بشه
پیشنهاد می کنم این تاپیک رو که زدین به عنوان یه شوخی هاستینگی جلوه بدین و با آبروی اول خودتون و بعد ما بازی نکنید
وضعیت قطعی رو تا ساعتی دیگر مشخص خواهیم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
دلیل sp شدن کل سرور چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armintanha
دلیل sp شدن کل سرور چیه ؟
دلیلش این هست که از من نصف پول سرور ها رو گرفتند ولی قصدشون تمدید نبود
بلکه ....
آقای سعید ممنون از اینکه اینجا حاضر شدید
اقای سعید بنده در اثنای کار شما بودم چون یکی از دوستان از شما سرویس گرفته بود کاملا هم ازتون راضی بود بخصوص از پشتیبانیتون اما جای تعجبه که یهو غیبتون بزنه و جوابگو هیچ مسئله ای نباشید .
اینجا همه انسان هستند و شما رد درک میکنند اما کاش قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد به یوزرهاتون اعلام کنید نه اینکه یهو قطع بشید و خبری ازتون نشه .
خود شما اگر دیتاسنتر جواب تیکت هاتون رو نده چه فکری در موردش میکنید ؟شرط مبیندم سر روز بعد دیتاسنتر رو عوض میکنید
پشتیبانیتون عالی بوده که خیلی خوب اما دلیل نمیشه یهو قطع بشید و خبری ازتون نشه چون مشتری انتظار داره حداقل میشه این حق رو برای مشتری قائل شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
آقای سعید ممنون از اینکه اینجا حاضر شدید
اقای سعید بنده در اثنای کار شما بودم چون یکی از دوستان از شما سرویس گرفته بود کاملا هم ازتون راضی بود بخصوص از پشتیبانیتون اما جای تعجبه که یهو غیبتون بزنه و جوابگو هیچ مسئله ای نباشید .
اینجا همه انسان هستند و شما رد درک میکنند اما کاش قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد به یوزرهاتون اعلام کنید نه اینکه یهو قطع بشید و خبری ازتون نشه .
خود شما اگر دیتاسنتر جواب تیکت هاتون رو نده چه فکری در موردش میکنید ؟شرط مبیندم سر روز بعد دیتاسنتر رو عوض میکنید
پشتیبانیتون عالی بوده که خیلی خوب اما دلیل نمیشه یهو قطع بشید و خبری ازتون نشه چون مشتری انتظار داره حداقل میشه این حق رو برای مشتری قائل شد.
حرف شما کاملا صحیح هست
منم سر بی تجربگی و ... هم اسمم خراب شد هم سایتی که می تونستم بیشتر از اینا ازش سود کنم
دوست عزیز پیغام خصوصی دادم برای ریفاند , لطفا اقدام کنید.
دوست محترم جناب سعید
این دوست ما از سرور آمریکا ازتون وی پی اس گرفته خودشم روش نشد بهتون بگه اگر میشه سرور رو آپ کنید تا بکاپ بگیرن ازش میگه اطلاعات روش دارم.
پولشم گفت حلالتون فقط روشن کنید تا بکاپ بالا بیاد لطفااااا