و همچنان منتظریم .. ساعت 1:30 شب
نمایش نسخه قابل چاپ
و همچنان منتظریم .. ساعت 1:30 شب
طبق گفته هاشون سرور سفارشی مارو در آخر هفته ارائه میدن و این کمی در هست ولی خوب همچنان منتظر دریافت سرور هستیم.
مگه میشه .. ما پس به مشتریان چی بگیم ..
یک بار گفتیم .. جمعه و جمعه هم که جواب رسید دوشنبه میدیم سرور را که ما به مشتری ها گفتیم دوشنبه
الان هم شد سه شنبه دیگه نمیدونم چی بگیم ...
به نظر من حرف درست خیلی کاره خوبی هست
به من آخره شب گفتن که امروز تحویل میدم من گفتم بیدار هستم ها .
گفت بیدار بمان و ما منتظر هستیم
ولی الان انگار ایشان توی خواب به سر میبرد ما همچنان منتظر هستیم
ساعت 2:40
والا ما 5 شنبه تماس گرفتیم و یه سرور را سفارش دادیم ..
و قرار شد فرداش که جمعه بود کارت به کارت کنیم و سرور را همون لحضه تحویل بگیریم ..
فرداش که زنگ زدم گفتن که سرور فروخته شد و ما قبول کردیم و سرور دیگه سفارش دادیم .. و گفت که شب میدم
و شب جمعه شد که اعلام کردن دوشنبه حتما سرور شما تحویل داده میشه :)
و الان هم دوشنبه هست بعد از تماس به این نتیجه رسیدم که آخر شب سرور تحویل داده میشه
ولی الان آخر شب شد و همچنان منتظریم ..
من کاری ندارم و کاره این آقا را تایید میکنم ولی اینو میتونم بگم که خیلی بد قول هستن
چون میتونستن به من بگن اقا سرور 1 سال بد تحویل داده میشه و ما منتظر نمی موندیم
من پیشه همه مشتری هام برای اولین بار بد قول شدم.. واقعا که
خوبی کار اینجا که من میگم بیدار هستم میگه بله بیدار بمونید تا سرور اوکی شد اولین نفر هستید
بعد به دوستم که قرار بود به اونم امروز سرور بدهد گفته که آخر هفته سرور داده میشه و به من هم میگه آخر شب داده میشه:-|
ساعت 4:45 شب باتشکر .. موفق باشید ;)
سلام
همکاران عزیز و دوستان محترم حساسیت و مهم بودن سریع تحویل دادن سرور را درک میکنیم و برای تمام عقاید و نظرات شما احترام بسیار زیادی قائل هستیم
متاسفانه در شیپینگ سرور ها مشکلی پیش امده بود که حل شد .
جناب اقای نیرومندان عزیز (Mehdi_enter ) بنده و دیگر همکاران تمام تلاش که در حد توان و قدرت ما هست رو برای تحویل سریع سرور اختصاصی انجام میدهیم .
بنده به عنوان نماینده پایا سرور در انجمن از شما و اقایان یگانه فر irvps و Esionline بابت تاخیری که در تحویل سرور شما پیش امده پوزش میطلبم . امیدواریم همانند دیگر مشتریان پس از تحویل سرور کیفیت و پشتیبانی فنی . این تاخیر در تحویل سرور را پوشش دهد.
پیگیر هستیم تعدادی سرور به صورت اماده در دیتا سنتر موجود باشد و بتوانیم در کمترین زمان تحویل دهیم .
از دوستان تقاضا دارم tos سایت را مطالعه بفرمایند
http://payaserver.com/TOS.htm
http://payaserver.com/TOS.pdf
امیدواریم دیگه تاخیری پیش نیاد
بیش از این نمیشه مشتری ها رو معطل کرد!!
پیگیر هستیم دوست عزیز
سلام
Supermicro X9SCL-F IPMI/KVM
Xeon E3-1220
Passive heatsink
16GB DDR3 1333 ECC
2 x Hitachi 1TB 32M cache