پاسخ : Offer VDS Warez-Host.IR ♣ LiteSpeed = Free ♣ IIS = Free
نقل قول:
سلام رحمان جان.بالاخره حرف منو گوش کردی و سینگل هاپ خریدی ها.. ای کلک...( یادته تو مسنجر یک ماه پیش بهت گفتم)
خب این هلند دیگه تعطیل میشه ؟
رنج آیپی به چه صورت هست؟
پنل تحت وب هم براش میذاری؟
سلام
درسته از سینگل هاپ خرید کردیم
هلند هنوز معلوم نیست , شاید تعطیل کنیم و سرورهای مجازی را به سوئیس و آمریکا طبق نیاز مشتری منتقل کنیم
پنل تحت وب نیز برای همه سرورهای مجازی که خرید میشه قرار میدیم و به لوکیشن خاصی مربوط نمیشه
موفق باشی
خب الان تکلیف کسایی که فقط از هلند سرویس میخواستند و برای همین به شما مراجعه کردنند چیه ؟ من الان هم از آمریکا سرور دارم هم سوئیس و یک هلند میخواستم که به شما مراجعه کردم . تکلیف چیه ؟
خب از لحاظ قیمتی تغییری ایجاد نمیکنید ؟
نقل قول:
خب الان تکلیف کسایی که فقط از هلند سرویس میخواستند و برای همین به شما مراجعه کردنند چیه ؟ من الان هم از آمریکا سرور دارم هم سوئیس و یک هلند میخواستم که به شما مراجعه کردم . تکلیف چیه ؟
سلام
اگر سرور هلند به دلیل مشکلات ای پی رفع نشود 100% کنسل خواهد شد
همچنین اکثرکاربران بالای 20 روز سرویس تهیه کردند و نهایت بین 4 تا 10 روز از زمان سرویس هلند آنها باقی خواهد ماند (( مگر تعدادی خاص ))
برای رفع این مشکل ما سرور را از زمان تمدید تا یک هفته بعد از آن نیز نگهداری خواهیم کرد تا مدت زمان سرویس دهی به این کاربران به اتمام برسد
همچنین روز جمعه برای کاربران این سرور ایمیل ارسال خواهد شد تا مطابق نیاز خود به سرورهای سوئیس یا آمریکا منتقل شوند
دیگر کاربران همچون شما می توانند تا روز آخر بر روی این سرور باقی بمانند یا بر روی یک سرور دیگر مشابه در همین دیتاسنتر منتقل شوند
نقل قول:
خب از لحاظ قیمتی تغییری ایجاد نمیکنید ؟
طی چند روز آینده تغییراتی روی سایت خواهیم داد
از نظر قیمت سعی میکنیم تغییری ایجاد نکنیم
موفق باشید
امیدوارم سرور امریکا مثل هلند نباشه
من که واقعا از سرور هلندتون ناراضی هستم
نقل قول:
امیدوارم سرور امریکا مثل هلند نباشه
من که واقعا از سرور هلندتون ناراضی هستم
سلام
سرور امریکا از سینگل هاپ ارائه میشه و درمورد کیفیت این دیتاسنتر همه اطلاع دارند
شخصاً به دلیل مشکلات ای پی هلند شرمنده کاربران شدم و از شما هم عذر خواهی میکنم
موفق باشی
خب الان منم با مشکل بر خورد کردم . میکروتیکی که دارم به هیچ عنوان از 3روز پیش وصل نمیشه ( قبل از محدودیت پورت ها) یا اگر هم وصل میشه 2ساعت کار میکنه میپره. در کل هلند جالب نبود. خوشم نیامد
سلام آقا رحمان ، یعنی رو آمریکا اکانت ها وصل می شه ؟ امکانش هست با یک ssl که خودتون امضا می کنید ، مثل امگا هاست SSTP هم کانفیگ کنید ؟
ممنون
دیگه الان sstp لازم شده , منم دنبال این سرویس هستم ,
چند ماهی هست ار وارز هاست سرویس دارم و کاملا راضیم , فقط این سرویس هم داده بشه دیگه همه چیز حله.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidwt
دیگه الان sstp لازم شده , منم دنبال این سرویس هستم ,
چند ماهی هست ار وارز هاست سرویس دارم و کاملا راضیم , فقط این سرویس هم داده بشه دیگه همه چیز حله.
دوست عزیز خود sstp ه ممورد داره همینجا که من هستم sstp هم وصل نمیشه برامون