سلام
رحمان جان ایمیل میزنی برام؟
سر نمیزنم به تاپیک
ایمیل بزن که میخوام یکی برام نصب کنی فدات شم
منتظرت هستم
فوری
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سر نمیزنم به تاپیک
منتظرت هستم
فوری
ممنون
سلامنقل قول:
سلام
سر نمیزنم به تاپیک
منتظرت هستم
فوری
ممنون
ایمیل برای چه منظوری ؟؟
برای خرید و ... می تونید به پشتیبانی سایت تیکت ارسال کنید :کد:Info@warez-host.ir
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال درخواست
موفق باشید
سلام
مشکل کاربر Iran Web Host عزیز رفع شد
مشکل ایشون را عمومی میگن تا دیگران اشتباه نکنند :
1 - مشکل در SSH سرور - برای رفع به این پست مراجعه کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f66/305...tml#post311196
2 - مشکل در اطلاعات وارد شده در WHMCS سرورشون بود
یعنی در قسمت ALL VM برای ایشون اخطار متصل نشدن به سرور را میداد ولی قسمت های دیگه مانند Configuration و Quick Insert به درستی کار می کرد
کمی که دقت کردیم دیدیم اطلاعاتی که قبلاً در دیتابیس وارد شده بود برای یوزرها اشتباه بود که در برنامه تداخل ایجاد می کرد
برای ایشون از قسمت Quick Insert چند پنل را به سرویس ها کاربرانشون اضافه کردیم و در انتهای صفحه بر روی ذخیره کلیک کردیم تا چند پنل برای کاربران ذخیره شود و جایگزین پنل های اشتباهی قرار داده شده , شود
به همین سادگی مشکل برطرف شد
خیلی از دوستان به فایل PDF ارائه شده دقت نمی کنن و بدون دقت اطلاعات وارد میکنند یا ... که بعداً مشکل ساز می شود
موفق باشید
سلام
یک پچ برای مشکلاتی که کاربران اعلام کرده بودند آماده شده که برای خریداران به صورت ایمیل اطلاع رسانی شده است
در این پچ موارد زیر برطرف شده است :
1- رفع محدودیت کاراکترهای موجود در نام سرور مجازی ها همه ی کاراکتر ها به غیر از کروشه [ ] مجاز است
2 - رفع مشکل در صفحه بندی قسمت ALL VM
3 - رفع مشکل نمایش ندادن بعضی از VMID ها در قسمت مدیریت کاربر در حالت چند سروره
4 - رفع مشکل نمایش ندادن سرور های غیر پیشفرض در قسمت quick insert و Allvm در حالت چند سروره
برای دریافت نسخه جدید لطفاً یک عدد تیکت جدید از طریق لینک زیر :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال درخواست
و به بخش مربوطه با عنوان نسخه جدید W3esxi ارسال کنید
مشخصات لایسنس جدید و لینک دانلود مطابق قبل برای شما ارسال خواهد شد
بعد از دریافت فایل باید آن از حالت فشرده خارج کنید و فایلها را جایگزین فایلهای قبلی نمایید
موفق باشید
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه مشکل کاراکتر حل شده بنده یه نسخه سفارش داده و پرداخت کردم. ممنون می شم آخرین نسخه رو در اختیارم بزارید
بله پرداخت شما تایید شده ولی نام دامنه سایتت که whmcs روی آن نصب شده هنوز برای ما ارسال نکردید که لایسنس را تقدیم کنیم
موفق باشید
واقعا پشتیبانی و پاسخگویی مثال زدنی دارید جناب هوشیار :)
دلم نیومد اینجا ازتون یک تشکر ویژه نکنم
کمتر از 5 دقیقه تیکت بنده پاسخ داده شد و آپگرید به درستی انجام شد .
سلامنقل قول:
واقعا پشتیبانی و پاسخگویی مثال زدنی دارید جناب هوشیار :)
دلم نیومد اینجا ازتون یک تشکر ویژه نکنم
کمتر از 5 دقیقه تیکت بنده پاسخ داده شد و آپگرید به درستی انجام شد .
تشکر از شما
ما برای ماژول اعلام نکردیم که پشتیبانی 24 ساعته یا پاسخگویی کمتر از 10 دقیقه داریم ولی سعی کردیم با همین اعضاء و امکانات فعلی در کمترین زمان ممکن به خریداران پاسخ ارائه کنیم
موفق باشید
واقعا چیز خوبیه. من که راضیم ازش. فقط چندتا پیشنهاد دارم واسش:
۱- میزان عملیات مربوط به پاور وی پی اس لیمیت بشه تا کاربر نتونه اقدام به ریستارت های مکرر بکنه و لود سرور بالا بره
۲- تعیین سیستم عامل از قسمت ماژول محصولات به صفحه اختصاصی هر سرویس انتقال پیدا کنه
ممنون
سلام
انشالله در نسخه بعدی موارد زیادی اعمال خواهیم کرد
پست اول تاپیک نیز به روزرسانی شد
موفق باشید