داداش یه چند دقیقه قطع بود که بعدش زود درست شد
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش یه چند دقیقه قطع بود که بعدش زود درست شد
دوستان سلام
یه هفته ای رو مسافرت بودم و به مشهد رفته بودم. همتون رو هم دعا کردم!
تو این مدت کار ساپورت مشتریان رو آقای عرب صالحی انجام می دادن که واقعا دستشون درد نکنه. واسه همین بود که به فروم و یاهو نمی اومدم.
مشکلی که بعضی از دوستان دارن اینه که درخواست هاشون رو در جای درست خودش که همون سایت و تیکت دادن هست مطرح نمی کنند و منتظرن بنده تو یاهو آنلاین بشم و اونجا بگن! بعضی از دوستان هم فقط زنگ می زنند و به صورت شفاهی درخواستشون رو مطرح می کنن. مطمئنا این دوستان از پشتیبانی راضی نمی شن چون اصلا قرار نیست از این راه ها پشتیبانی صورت بگیره.
خدا رو شکر در این مدت آقای صالحی تیکت ها و سفارشات رو در کمترین زمان ممکن انجام می دادن و اکثریت کسانی که از سایت واسه پشتیبانی اقدام کردند راضی بودن.
حالا می ریم سراغ درد و دل دوستان!
ممنون از لطفتون!
حدود یک ساعت اگه پای ساپورت باشیم
بله، زرین پال
متاسفانه به دلیل حجم بالای ساپورت مشتریان نمی تونم تو یاهو آنلاین بشم
ممنون از شما!
بله - اما دیگه کم مونده که فروش ویژه تموم شه
بهترین جا سایتمون هست که با تیکت زدن می تونید جواب بگیرید
بعد از اون sms بزنید به شمارم جواب می دم
خیلی دوست داشنیم که شما رو در جمع دوستان ببینیم اما مثل اینکه تقدیر این بود که از پیش ما برید! باقی هزینه شما هم که برگشت داده شد. امیدوارم بازهم ببینیمتون!
بعضی اوقات به دلیل خراب کاری بعضی از مشتریان و تنظیمات نادرست سرورشون باعث می شن که شبکه سرور اصلی با اختلال روبرو بشه و تعدادی از سرورها از دسترس خارج بشن. ما به محض اطلاع از موضوع سرور خرابکار رو شناسایی و خاموش می کنیم که این فرایند می تونه از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشه. غیر از شما دوستان بسیار زیادی تیکت و زنگ می زنن که اگه قرار باشه به اونا جواب بدم باید کار اصلی که حل مشکل سرور هست رو بی خیال بشم. ترجیح می دم در آرامش و در کمترین زمان مشکل رو حل کنم بعد جواب مشتریان رو بدم. باز هم به خاطر چنین مشکلاتی ازتون معذرت می خوام. امیدوارم دیگه اتفاق نیوفته
حق با ایشونه :D
همگی موفق باشید!
فکر می کنم برای اولین بار باشه :)نقل قول:
قانون بازگشت نامحدود هزینه
- خریدار در هر زمان می تواند با توجه به موارد زیر در خواست بازگشت باقیمانده وجه پرداختی خود را بدهد:
- عدم رضایت از سرویس در صورتی که مستقیما به واسطه افت کیفیت خدمات ما به وجود آمده باشد و عوامل خارجی در آن دخیل نباشد.
- عدم رضایت از پشتبانی در رسیدگی به مسائلی که در حیطه وظایفشان می باشد.
خلاصه هرکی دوست نداشت می تونه کنسل کنه!!!
هنوز سرویس داده میشه؟
واو
هنوز سرویس میدین؟اگر جواب مثبته سوال:
واسه کانفیگ sstp با همون 10هزارتومان پلن اول همه چی رو کانفیگ رایگان می کنید مثل ssl و....؟؟؟ (البته دامین رو خودم میدم)
ویرایش
سلام
جناب علرضا خان چند روزه چیز پی ان قطع است، تحقیق کردیم و متوجه شدیم مخابرات معظم له پورت های pptp & L2tp رو بسته و فقط به sstp دسترسی هست، تیکت زدیم همکارتون آقای عرب صالحی یه فایل exe دادن و فرمودن install کنید مشکل میشه، انجام دادیم حل نشد، از پریشب تا به حال حدود 15 تیکت زدیم که ایشون هر بار به طریقی از سرشون باز کردن و با لحنی بسیار بی ادبانه جواب میدن، خودتون هم به محض این که کوچکترین مشکلی پیش میاد ستاره سهیل میشید و دیگه نمیشه پیداتون کرد، تیکت رو که خودتون جواب نمیدید، تو یاهو هم که نمیاید، موبایلتون هم که خاموشه!!! چطوری میتونیم به شما دسترسی داشته باشیم؟ ما با شما معاوله کردیم و از شما جواب میخوایم نه کس دیگه!
با سپاس
سلام
دوستانی که باsstp مشکل دارند پیام بدن تا کمکشون کنم
درضمن من از هم از این شرکت سرور مجازی دارم تا حالا هم با تیکت مشکل نداشتم
با سلام
Plan-1
RAM: 128 MB
HDD: 10 GB
BW: 256 GB
Price: 10,000 Toman/Month
با گانفیگ sstp و کلیه پروتکل ها
راه اندازی SSTP روی میکروتیک بدون نیاز به SSL و دامین به صورت رایگان!!!
تمامی سیستم عاملها از جمله Mikrotik v5.6 (با قابلیت آپدیت) به صورت رایگان نصب میگردد.
نصب و کانفیگ IBSng و Mikrotik به همراه تمامی پروتکل های ارتباطی مربوطه به صورت رایگان همراه با گواهی SSL رایگان.
کلا همون 10000 تومن!!!!!!