من از ایشون خرید کردم زیر 10 دقیقه سرور رو تحویل دادن اخلاقشون هم بسیار خوب هست واسه ماه های بعدی هم از ایشون خرید می کنم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم باحاش :78:
نمایش نسخه قابل چاپ
من از ایشون خرید کردم زیر 10 دقیقه سرور رو تحویل دادن اخلاقشون هم بسیار خوب هست واسه ماه های بعدی هم از ایشون خرید می کنم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم باحاش :78:
سلام
بنده هم یه سرور مجازی میکروتیک تهیه کردم! قبل و بعد خرید کلی سوال پرسیدم ازشون ! شاید اگه کسی از خودم این همه سوال میکرد جواب نمیدادم!!!!!
ولی به تمامی سوال های بنده جواب دادن و اصلا عصبانی نشدن!!!
شاید سرویس ها دچار مشکل بشن ولی اخلاق آقای اسکندری اصلا!!!!!!!
آقایون من هفته پیش ازایشون یک سرور لینوکس گرفتم ایشون بعد از 24 ساعت به من تحویل دادن خیلی هم برام راه اندازی این سرویس مهم بود نه اینکه بگیم مهم نبود حاضر بود 48 ساعت هم حرفی نزننم این بی انصافی هست که من تویه این 24 ساعت میوامدم از ایشون تو انجمن بد میگفتم من بجز ایشون از چند نفر دیگه هم وی پی اس دارم از هموشن از نظر اخلاقی راضی هستم ولی از ایشون هم از نظر اخلاقی و هم از نظر کیفیت سرویس خیلی بیشتر از اونها راضی ام دوستان صبر کردن برای ایشون ارزشش رو داره چون واقعا سرویسش عالیه
سروراشون خوبه منم خریدم..ولی این چند روزه اصلا جواب نمیدن....من آنلاین بودم و ایشون هم آن بودند گفتم میخام برام پورت sstp کانفیگ کنید..سرویس هم از خودشون خریدم.....ولی اصلا انگار نه انگار..دوباره شب آنلاین شدم و بهشون گفتم........بازم هیچی....(و خودشون تو امضاشون نوشتن هر کی سرویس از ما بگیره sstp رایگان)ما رایگان هم نخواستیم حداقل جواب بدن....من چند تا مشتری برای ایشون معرفی کردم.چند تا دیگه هم داشتم که این طور که معلومه باید برم و سراغ یه سرور با پشتیبانی دیگه.......!!!!!!!!!!!
سلام دوست من
همونجوری که توی تاپیک سرور آمریکا (امضام) گفتم درگیر سرور هاست بودم
خدا رو شکر دیروز هم مشکلی از نظر پشتیبانی نبود و همه دوستان به نتیجه رسیدن
من نمی دونم شما کدوم کلاینت من هستید اما بهتره این حرفها رو تیکت کنید تا حداقل بشه رسیدگی کرد!
مشکل بزرگی که دوستان از جمله شما دارید اینه که درخواست هاتون رو توی چت مطرح می کنید که به هیچ وجه تضمینی واسه رسیدگی نداره! شما اگه حرف هاتون رو از طریق تیکت پیگیری کنید محاله جواب نگیرید.
باز هم می گم تیکت بزنید و مشکلتون رو مطرح کنید
ممنون
از لطف شما هم ممنونم که هوای ما و تاپیک رو دارید
چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید
برای سرویس تحت میکروتیک این همه فضا تعریف کردید می شه توضیح بدید به چه کار می یاد؟در واقع مزیتش چیه؟ و اگر خریدار این همه فضا نخواد در کم شدن قیمت تاثیر داره؟
شما در یک پست جواب دادیدکه یه وی پی اس تحت میکروتیک حدود 30 نفر کاربر رو جواب می ده درسته؟
اگر فایل exe شما رو اجرا نکنیم آیا در وصل شدن کاربر از طریق پروتوکل اس اس تی پی تاثیری داره؟ اگر می شه در مورد فایل اجراییتون و کارایی دقیقش توضیح بدید
و سوال آخر غیر از اینجا از چه طریق می شه با شما ارتباط مستقیم و آنلاین داشت چون در یاهو که حدود 10 ساعتی می شه از پیغامم گذشته ولی جواب ندادید
پیشنهاد می کنم حتما مورادی که براتون مهم هست از طریق تیکت پیگیری کنید، مطمئنم 10 ساعتی که می فرمایید به 10 دقیقه تبدیل میشه :111:
در خصوص سوالاتون هم با اجازه علیرضا خان من جواب میدم
VPS ها فقط برای میکروتیک نیست و سیستم عامل های دیگه منابع بیشتری احتیاج دارن ( قیمت رو از خودشون بپرسید )
تعداد یوز های آنلاین هم بستگی به شرایط داره (میتونید تو تیکت جواب فنی تری از خودشون بگیرید )
اگر فایل exe اجرا نشه امکان استفاده از SSTP رایگان فراهم نیست! اون فایل در واقع گواهی SSL رو بصورت دستی تو سیستم شما امضا میکنه . اگر نیاز به سرویسی بدون این فایل دارید باید گواهی SSL و یه Domain تهیه کنید
در خصوص مساله اخرهم هر وقت آنلاین بودن جواب دادن ، باز هم پیشنهاد می کنم تیکت بزنید
ایشالا که شما هم مثل من خرید خوبی از ایشون خواهید داشت