سلام
سرور فول منیج بخرید ساپورت خوب هم بگیرید. سرور روت ساپورت نداره. تا حالا مشکلی نداشتم با سرورهای هتزنر و توقع پشتیبانی نیز ندارم برای سرورهای Root
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
سرور فول منیج بخرید ساپورت خوب هم بگیرید. سرور روت ساپورت نداره. تا حالا مشکلی نداشتم با سرورهای هتزنر و توقع پشتیبانی نیز ندارم برای سرورهای Root
بله اما محو نشده
انگار بگی میهن نیک از صحنه روزگار محو شده این جوری گفتن معنی ورشکست شدن و غیره رو میده
سخن آخر : از هتزنر برای سرور هاستینگ و اصلی استفاده نکنید مگر اینکه فقط به فکر سود خود باشید و کیفیت را فدای هزینه کم کنید. یا حق
لطفا ادامه ندهید گفتنی های من و شما گفته شد
خیلی جالبه ! هرکسی با هر دیتاسنتری مشکلی پیدا میکنه، سریع یه تاپیک میزنه که دیتاسنتر مورد نظرش دیگه ورشکست میشه ( چون این طرف از اون خوشش نیومده) و حکم مرگش رو هم صادره میکنه و ....
نمیدونم این طرز فکر مطلق گرایانه کی اصلاح میشه .
سلام
8 صفحه یا به عبارتی 73 پست
الان به کجا رسیدید ؟؟
چی شد ؟؟
تا کی ادامه داره ؟؟
واقعاً خسته نشدید از این حرفا ؟؟
هرکسی یک نظری داره و نظر همه هم قابل احترام هست
حالا هی بیاید بگید فلان دیتاسنتر بد هست یا خوب هست
چیزی به کسی می رسه ؟؟
طرض تفکر دیگران نسبت به دیتاسنتر عوض میشه ؟؟
دیتاسنتر هزینه ست آپ از ما نمی گیره ؟؟
و ....
هر کاربری که قصد خرید داشته باشید , خودش عقل و فهم و درک داره
خوب را از بد تشخیص میده و قدرت انتخاب داره
پس به جای وقتی که رو این تاپیک گذاشتید بهتر هست به یک کار مفیدتر بپردازید
اینقدر هم دنبال تخریب (( افراد , اشخصاص , گروه ها )) نباشید
امیدوارم که بحث های بی فایده را هم تموم کنید , چون هیچ انتهایی نداره به جز قفل از طرف مدیران
موفق باشید
بابا باشه ، شما کل سرورهایی که داری از theplanet و softlayer و rackspace هستند !
همه ما هم تو خونمون سرور به پا کردیم ، سر مشتری هم کلاه میذاریم ! خوب ؟ نتیجه ؟!
در ضمن نه اینکه خود شما از دیتاسنتر درجه یک استفاده میکنید !
اومدی گیر دادی به هتزنر ... سایت خودت روی فونیکس نَپ هست ، فونیکس نپ ای که یک دیتاسنتر درجه سه هست !
TinaServers.com - Tina Servers
174.138.163.162 IP Address WHOIS | DomainTools.com
برو داداش من ، برو سرت رو بنداز تو کارت ، اعصاب ملت رو خراب نکن !
چقدر بهتون بر خورد نکنه سود خوبی از فروش سرویس های هتزنر شامل حالتون شده ؟
فونیکس اگر درجه 3 باشه هتزنر درجه چنده؟ قبلا دیده بودم خودتون تو سایتتون هم فونیکس قیمت دادید
بجز شما چند نفر هتزنر فروش که مدام از هم تشکر می کنید کسی هتزنر رو تایید نمی کنه
می بینم که ضعف اعصاب هم دارید
ضمنا قبلا تقاضا کرده بودم مدیریت برادر آقا وحید این تاپیک رو ببندند
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
رفتم تو سایت توکا نت (که از سرورهای درجه 1 سوئیس هست) دیدم در مورد فونیکس انشا نوشتید:
( PhoenixNAP ) فناوران شبکه توکا // سرور اختصاصی آمریکا
چرا زیزآب هم رو می زنین؟؟؟!!!!
مگه شما هم صنف نیستین مگه از این راه نون نمی خورین؟
آقا ولمون کنین اینکه این کلاه برداره یا اون یکی حالا چنان میگه کلاه برداری که اینگار داره میلیاردی سود میکنه خونه پرش تو یه سرور سود کنه 100 هزار تومن اونم به خدا نمیکنه تو این مملکت همه دارن میلیاردی کلاه برداری می کنن کسی نیست چیزی بگه حالا شما داری می گی هتزنر بده اون یکی خوبه چرا اونا هزینه کانفیگ نمی گیرن شما میگیری اینگار تا حالا بقالی سر کوچه نرفتی، گوشت کیلویی 18 هزار تومان نخریدی با این 300 - 400 هزار تومن ماهانه که در میارین چی کار میشه کرد.
هر کی هر چی میخوره نوش جانش زرنگه . می تونه می خوره شما هم می تونی بخور. بازم یه مثال از گذشتگان میگم ساده و واضح : نخوری می خورن .
همگی بیکار هستید ها
مشتری نیست افتادید توی سر و کله همه دیگه میزنید(:|
این آخرین پستم توی این تاپیک مزخرف هست ...
1 - ما هرگز سروری از هتزنر نفروختیم ! اول بدون با کی داره صحبت میکنی و بعد اظهار نظر کن !
2 - بله ما با فونیکس نپ کار می کنیم ، چون در هر سطحی کاربر داریم ، یک کاربر 500 دلار پول سرور میده و یکی هم 100 دلار !
ارزون بودن این دیتاسنتر دلیل بر به درد نخور بودن اون نیست ، شاید کیفیت پایین باشه ولی شما هزینه کمی هم دارید میدید !
پس نباید انتظار داشته باشید که بیان مثل رک اسپیس و ... به شما خدمات بدهند !
شما خودتون بحث رو تو بیراهه می برید و بر می گردید می گید فونیکس فلان و غیره یه چیزی هم می شنوید.
ببخشید مثلا شما کی هستید ؟
بنده پست زدم گفتم هتزنر کیفیت ی نداره که بشه روش اندازه سرور اصلی حساب باز کرد و این هزینه نصبش شده یک باگ و تونل برای سود های نا متعارف
که در آینده همین موضوع به ضرر خودمون تمام میشه
شما مطمئن باش نه من حرفه ای ترینم نه تک تک اونهایی که تو این پست شرکت کردند بنده گفتم به مشتری باید شفاف سازی کرد مثل مرد تا آخرش هم هستم
بنده هم با اینکه نسبت به اون هزینه که مشتری میده باید انتظار داشته باشه سرورش کار کنه ولی باید شفاف سازی بشه