پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
houniyaweb
سلام مهندس فقط از امریکا قابل ارائه هست ؟ آلمان موجود دارید ترجیحا هتزنر منبع تقریبی رم حدود 6 یا 8 با پردازنده نسبی ضمنا درصورت ارائه هزینه کانفیگ حرفه ای سی پنل رو هم بفرمایید.
درود
از المان افری نداریم و تنها اندازه یک پلان رم 4 گیگ با هارد ساتا موجودی داریم و الباقی سرورهای ما تکمیل شده است.
کانفیگ تخصصی هم قابل انجام است ، در صورت تهیه سرور با 50% تخفیف 100 هزار تومان انجام میشود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dominusmmp
سلام، سفارش داده و در کمتر از نیم ساعت انجام شد. با تشکر :113:
درود
موردی بود در خدمت هستم.
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام
سرور ویندوز برای دانلود و اپلود میخوام
هاردش ساتا باشه توسرعت من که تاثیری نداره درسته؟
رم 3 سی پی یو 2 کافیه؟
فقط دانلود و اپلود توی ftp خودم هست/روزانه تا 500 گیگ شابد برسه/البته هر روز نیست/ماکزیمم رو گفتم/دارین سرویسی بدرد من بخوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
سرور ویندوز برای دانلود و اپلود میخوام
هاردش ساتا باشه توسرعت من که تاثیری نداره درسته؟
رم 3 سی پی یو 2 کافیه؟
فقط دانلود و اپلود توی ftp خودم هست/روزانه تا 500 گیگ شابد برسه/البته هر روز نیست/ماکزیمم رو گفتم/دارین سرویسی بدرد من بخوره؟
درود
سرعت هارد در همه بخش های سرور تاثیر گزار است و برای اپلود و دانلود هم هرچقدر سرعت هارد بالاتر باشه از کیفیت پورت بهتر میتونید استفاده کنید.
رم 3 افر نداریم یا رم 4 یا رم 2 باید بگیرید.
سلام
تقریبا دو سالی هست من از ایشون سرور مجازی دارم .
که تنها سایتی هستش که خدا رو شکر در این مدت من حتی نیاز به باز کردن حتی یک تیکت هم نداشتم ، آخرین تیکت در پنل من مربوط به یک سال و نیم قبل میشه که مشخصات سرور رو برای من ارسال کردن .
آپتایم سروری که من ازشون داشتم در طی سال گذشته 100 درصد بوده .
سلام
من از این سایت خریدکردم و چندین ماهی هستش باهاشون کار می کنم کارشون عالی هستش و متمعا و قابل اطمینان 100% هستند:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
architecture
سلام
تقریبا دو سالی هست من از ایشون سرور مجازی دارم .
که تنها سایتی هستش که خدا رو شکر در این مدت من حتی نیاز به باز کردن حتی یک تیکت هم نداشتم ، آخرین تیکت در پنل من مربوط به یک سال و نیم قبل میشه که مشخصات سرور رو برای من ارسال کردن .
آپتایم سروری که من ازشون داشتم در طی سال گذشته 100 درصد بوده .
درود بر شما
ممنونم از اظهار نظرتون درباره سرویس دهی ما و خیلی به ما لطف داشتید و خوشحالم که راضی هستید.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_t.e.r.r.o.r.i.s.t.66_
سلام
من از این سایت خریدکردم و چندین ماهی هستش باهاشون کار می کنم کارشون عالی هستش و متمعا و قابل اطمینان 100% هستند:53:
درود
سپاسگزارم قربان لطف دارید ، موردی بود در خدمت هستم.:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود بر شما
ممنونم از اظهار نظرتون درباره سرویس دهی ما و خیلی به ما لطف داشتید و خوشحالم که راضی هستید.
موفق باشید.
- - - Updated - - -
درود
سپاسگزارم قربان لطف دارید ، موردی بود در خدمت هستم.:53:
من ماه پیش از ایشون یه سرور تهیه کردم ، کاملا با آرامش جواب تیکت های منو دادن و چون ازشون راضی بودم سرور تمدید کردم ، کاملا در آرامش جواب میدن و راهنمایی میکنن ، خدایرشون بده ، البته خالی از لطف نماند کیفیت سرویس هاش خیلی خوبه من برای دانلود و آپلود فایل استفاده میکنم :53: :53:
امیدوارم همیشه کیفیت اخلاقشون و سرویس هاشون همینطوری باقی بمونه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
من ماه پیش از ایشون یه سرور تهیه کردم ، کاملا با آرامش جواب تیکت های منو دادن و چون ازشون راضی بودم سرور تمدید کردم ، کاملا در آرامش جواب میدن و راهنمایی میکنن ، خدایرشون بده ، البته خالی از لطف نماند کیفیت سرویس هاش خیلی خوبه من برای دانلود و آپلود فایل استفاده میکنم :53: :53:
امیدوارم همیشه کیفیت اخلاقشون و سرویس هاشون همینطوری باقی بمونه :)
درود بر شما
سپاسگزارم قربان خیلی لطف دارید موردی بود در خدمت هستم.:53:
- - - Updated - - -
ظرفیت پلان رم 1 گیگ تکمیل شد و دیگر ارائه نمیشود ، کد تخفیف منقضی شد.
پلان های رم 2 و رم 4 هم رو به پایان است و بزودی تکمیل خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navidman
تخفیف ها دائمی است؟
درود
بله تا زمانی که تمدید شود از 50% تخفیف برخوردار خواهید بود.