پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
- - - Updated - - -
واقعا ؟ شما از یک پست بنده متوجه شدید ؟
تی تاپ ساندیس چند میشه به پول ایران هر مارکی بگی بگو هزینتو بدم فقط اف شو باشه؟:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
تی تاپ ساندیس چند میشه به پول ایران هر مارکی بگی بگو هزینتو بدم فقط اف شو باشه؟:)
بازم مالتی یوزراتو رو کردیا :103:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بازم مالتی یوزراتو رو کردیا :103:
با اجازه اغات همین یه دونه رو دارم اجباریم نمی بینم عین دوره بریات توجیهت کنم و افترا بزنم لاقل نسخ کردنت نسخه نشو و نسختو به کسی نزن :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
با اجازه اغات همین یه دونه رو دارم اجباریم نمی بینم عین دوره بریات توجیهت کنم و افترا بزنم لاقل نسخ کردنت نسخه نشو و نسختو به کسی نزن :)
آقا ، بزرگ ، سرور ، گنده لات ، قد بلند ، هیکلی ، مایه دار ، دهه هفتادی ، لاکچری ، ای جونم این جونم ای جونم ، حق با شماست ، شما درست میگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
آقا ، بزرگ ، سرور ، گنده لات ، قد بلند ، هیکلی ، مایه دار ، دهه هفتادی ، لاکچری ، ای جونم این جونم ای جونم ، حق با شماست ، شما درست میگی
لاکشری نه لاکچری همتون اینقدر سواد دارین؟:)لاقل تز کلاستو میخوای بدی درست بده باسواد بودی که تو صفحات قبل :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
لاکشری نه لاکچری همتون اینقدر سواد دارین؟:)لاقل تز کلاستو میخوای بدی درست بده باسواد بودی که تو صفحات قبل :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
والله اينجا برا پست بيشتر سانديس نميدن برادر :d
ban for ever ماشاالله انگليسيت هم رديفه ها. :-? اما زحمت بكش اينها رو ياد بگير:
هیچ قلطی نه هيچ غلطي درسته
مصال زدم نه مثال زدم درسته
خوش به حالت o:-)
خوب دیگه دستت رو شد ، فعلا دوتا مالتی یوزر اینجارو سوتی دادی دیگه خخخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
بعد از اين پست گرانبها فقط سكوت ميكنم :-w:-w از اينكه سر به سر يه بچه شدم از خودم متنفرم :109::))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
حالت داره انگا حاد میشه برو مودمو اف کن یه گوشه ساندیستو بزن خنک شی تا سست نشدی :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rfm
بعد از اين پست گرانبها فقط سكوت ميكنم :-w:-w از اينكه سر به سر يه بچه شدم از خودم متنفرم :109::))
عزیزم اگه دوست داشتی بیا دانشگاه انفورماتیک حدفاصل کالج با نجات اللهی طبقه پنجم دفتر آفاج من اونجام بیا با هم سو تفاهم هارو بر طرف کنیم
اینقدر مالتی یوزراتو نیار وسط خخخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
الان با كدوم يكي از ما هستي من يا gdfire :)) امروز بعد از مدت ها كلي خنديدم. تو راحت باش خودتم ناراحت نكن >:D<