من 20 دلار میخوام یعنی 20 دلار از یه سایتی برام خرید کنید پی پال و مستر قبول میکنه اگه مشکلی ندارید پ. خ کنید . مر30
نمایش نسخه قابل چاپ
من 20 دلار میخوام یعنی 20 دلار از یه سایتی برام خرید کنید پی پال و مستر قبول میکنه اگه مشکلی ندارید پ. خ کنید . مر30
سلام
دوستان بعد از 4 روز هنوز پرداخت انجام نشده
حتی جواب پیغام خصوصی رو هم بسیار دیر به دیر میدن
قابل توجه دوستان
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
خبرهای جدید از پرداخت
ایشون میگن من پرداخت کردم. اونا سرویس رو نمیدن . میگن شما پول من رو از جایی که خرید کردم پس بگیرین.من خودم به شما vps میدم
مسخرست
پرداخت ما رو هم بدون دردسر انجام دادند
مثل اینکه سرشون خیلی شلوغ شده !
5 روز شده و هنوز هیچ ...
سلام من عجله هم داشتم ولی 3 روزه پاسخ منم نمیده،نمیدونم شاید مشکلی داره
دقیقاً من هم الان همین مشکل رو دارم. 96000 تومان برای این دوستمون واریز کردم، و کارم هم خیلی عجله ایه اما الان 2-3 روزه منتظرم و هنوز انجام نشده.
7 روز شده و هنوز هیچ ...
;)نقل قول:
نکته : خریدها در کمتر از 5 دقیقه انجام خواهد شد، شعار ما سرعت دقت و اطمینان است.
=)) یه ***ه اینترنتی جدید.
بیچاره اینایی که هنوز منتظرشن. هنوز واسشون جا نیفتاده که پولشون رفته. خبر ندارن چقدر از این دله ***ها زیاده. آدم هایی که به ویزای مالزی که همونجا توی فرودگاه صادر میشه افتخار میکنن :)) و واسه چندغاز میان اینجوری زور میزنن. اینم یه جور گداییه دیگه . منتها سبک جدیدش . اینترنتی
حالا بازم بیایید بگید دلتا گستر بده یا حرف بدی زده و برید کامنتش رو پاک کنید. اون تجربه داشت و میدونست که اینا کین . 1 روز میان واسه چند نفر پرداخت میکنن. چند تا اکانت الکی هم میسازن و باهاش پست میکنن و بعد شروع میکنن به تایید خودشون. (کامنت های پایین رو ببینید) آخرشم هم چند دلاری میگیرن و میرن. این که دیگه چیز تازه ای نیست.
خلاصه که این آدم اصلاً واسه من مهم نیست چون از همون روز اول که تاپیک رو دیده بودم میدونستم یکی دیگه از این گداگشنه هاست. منتها بهتره مسئولین سایت اکانت افرادی که این جور ***هایی رو تایید میکنند سریعاً بیندد. نمونه اش:
آقا شمایی که امیر رو چند ساله میشناسی. حالا بیا جواب بده. کارش هم 100% تایید میکردی . خوب حالا کجاست این امیر جونت؟ نکنه خودتی پسر خوب؟ ما که از اولش هم میدونستیم این آقا کیه. منتها بهتره واسه این بیچاره هایی که الان سرشون کلاه رفته و هر روز میان اینجا میگن پول ما چی شد و هیچ خبری از امیر آقا نیست یه جواب درست و حسابی داشته باشی.