پاسخ : اقدام غیر حرفه ای هتزنر !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
اتفاقا اونا چیزی به عنوان جاسوسی ندارند
در مورد حزب نازی، هیتلر، کتاب بخون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
سلام و احترام خدمت همکاران عزیز امروز هتزنر یک ایمیل به بنده فرستادن که در زیر متنش رو گذاشتم بعد از ایمیل های مکرر گفتن هویت کشورتون رو عوض کنید تا بهتون خدمات بدیم! لطفا همکارانی که پنل های هتزنر ایرانی دارند تا میتونید به خارج انتقال بدید . ((امروز)) شاهد بسته شدن 6 اکانت با همین ایمیل زیر شدیم.
I've cancelled your order and blocked all your servers.
Maybe your friend from Austria who called me on the phone insulting that I don't speak proper German didn't understand that we won't provide you any new servers. We've cancelled your account to the end of August and that's it.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
ایمیل دوم و سوم این متن رو نمیگه
دومین ایمیل
We are not interested in cooperation with you. You've betrayed us for a lot of money.
سومین ایمیل!
Your or your friend told us on the phone that you are from Austria and we are still waiting for you to enter your austrian address.
فعلا اینطوریه از چند نفری پرسیدم همین کارو با پنل هاشون کردن. ولی مهلت دادن به بنده هیچ مهلتی ندادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
تلفنی هم حرف زدیم حتی قطع کردن!
اینا رو نمیدونم ولی فاکتور ها تاییده مشکلی نداره.
منظور با کل ایرانی ها هست.You've betrayed us for a lot of money(شما برای پول زیادی خیانت کردید)پنل باز میکنید بعد ترنسفر آخرش ما به مشکل میخوریم!
- - - Updated - - -
این امر به چه درد ما میخوره؟ به نظرتون ما بی کاریم از هتزنر هر روز سرور بخریم و بعد مسدود کنن؟ بریم از جایی دیگه بخریم
چن دیگه ارزش نداره این دیتاسنتر توی wht.com هم این امر رو اعلام میکنم تا ابرو ریزی بشه براشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasserhost
مشکل رو پیدا کردیم مثل اینکه تشابه اسمی در پنل پیش اومده !
اتریش پرداخت کننده بوده مثل اینکه تماس گرفته بخاطر پنل دوم که مشابه بنده مسدود شده
سلام
هرچند که پاسخ های شما هم در هر پست تفاوت میکنه،
احتراما چیزی که مشخص هست پرداخت کننده شما یا خود شما موردی انجام دادید یا مشکلی ایجاد کردید که نتیجه اش این برخوردها شده! حال یا پرداخات با ارز نامعتبر... یا تماس نامرتبط پرداخت کننده یا دوست شما.
و اینکه شما میگید این تعداد اکانت به مشکل خوردن، شما مگه چند تا اکانت دارید که از همه آنها باخبر هستید؟ فکر نمیکنید هتزنر هم از خیلی چیزها میتونه با خبر شه؟
(نکته: هدر ایمیل ها رو هم بررسی کنید فیک نباشن)
خیر منظورش همه ایرانی ها نیست (وقتی سوء استفاده از خدمات شه هر شرکتی باشه واکنش نشون میده!)
با ایجاد تاپیک در wht نیز به هتزنر چیزی نمیشه، فقط آبروی ایرانی ها رو میبرید!
* اگه موضوع تشابه اسمی هم بوده احتمالا حالا مشکل شما رفع شده باشه!
_________
پیام عمومی:
دوستان نکنید این کارها را. بزارید یکی دو شرکت بمونه برای همکاری با ایرانی ها. سرور گرفتن و کنسل کردن و عدم پرداخت صورتحساب و این دست بچه بازی ها بالاخره نتیجه های بدی هم برای خود اون شخص خواهد داشت.
فکر کنید یه سری کاربر بیکار که دائم در انجمن ها درخواست سرور مجازی رایگان و تست و پرداخت هفته بعد و ... میکنن و فکر میکنن خیلی زرنگ هستن، اگه ب.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
سلام
هرچند که پاسخ های شما هم در هر پست تفاوت میکنه،
احتراما چیزی که مشخص هست پرداخت کننده شما یا خود شما موردی انجام دادید یا مشکلی ایجاد کردید که نتیجه اش این برخوردها شده! حال یا پرداخات با ارز نامعتبر... یا تماس نامرتبط پرداخت کننده یا دوست شما.
و اینکه شما میگید این تعداد اکانت به مشکل خوردن، شما مگه چند تا اکانت دارید که از همه آنها باخبر هستید؟ فکر نمیکنید هتزنر هم از خیلی چیزها میتونه با خبر شه؟
(نکته: هدر ایمیل ها رو هم بررسی کنید فیک نباشن)
خیر منظورش همه ایرانی ها نیست (وقتی سوء استفاده از خدمات شه هر شرکتی باشه واکنش نشون میده!)
با ایجاد تاپیک در wht نیز به هتزنر چیزی نمیشه، فقط آبروی ایرانی ها رو میبرید!
* اگه موضوع تشابه اسمی هم بوده احتمالا حالا مشکل شما رفع شده باشه!
_________
پیام عمومی:
دوستان نکنید این کارها را. بزارید یکی دو شرکت بمونه برای همکاری با ایرانی ها. سرور گرفتن و کنسل کردن و عدم پرداخت صورتحساب و این دست بچه بازی ها بالاخره نتیجه های بدی هم برای خود اون شخص خواهد داشت.
فکر کنید یه سری کاربر بیکار که دائم در انجمن ها درخواست سرور مجازی رایگان و تست و پرداخت هفته بعد و ... میکنن و فکر میکنن خیلی زرنگ هستن، اگه ب.....
سلام و احترام مشکل بنده حل شد اما بصورت کامل خیر چون گفتن در کشور دیگری پنل باز کنید و اطلاع بدید انتقال بدیم براتون.
(طبق حرف هایی که بنده بالا زدم اگر شما دقت کنید پاسخ های دیتاسنتر در 3 تا ایمیل متفاوت با هم فرق داره )
در مورد 6 اکانت دیگر توی یه گروه تلگرامی بودم همکاران گفتن بهم که پنلشون مسدود شده !
درسته یکی تماس گرفته ولی برای پیگیری های پنل خودش که با ما مشابه بوده
حرف های اخرتون درسته ولی کی گوش میده ! من این تاپیک رو برای این موضوع باز کردم که لطفا اسم ایرانی بودنتون رو خراب نکنید!
من خودم به شخصه خیلی به هتزنر بدهکارم
خدا ما ایرانی ها رو ببخشه=p~=p~=p~=p~=p~
ولی مطمئن باشید تقصیر خودشونه هتزنر گاهی اوقات اذیت می کنه و باید ادب بشه
این که می بینید ایرانی ها بدنام میشند سر اینکه اون بی شعور هتزنر میاد مارو اذیت میکنه و ماهم عمل متقابل روش می زنیم
و من جز کسانی هستم که حسابی حال دوتا دیتاسنتر رو گرفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
جناب مگه شما مشتری این شرکت نیستید؟ مگه شما به قوانین این شرکت احترام نمیزارید؟ چطور براتون قابل قبول هست که یکی دیگه قوانین رو زیر پا بزاره و دیتاسنتر مجبور بشه برخورد کنه با کاربران؟
خودشون خر نیستند چیه جناب؟ اصلا ربطی نداره، وقتی شما اطلاعی از قانون شکنی دارید اطلاع بدید تا اون ها بتونن سریع این مشکل رو رفع کنن. این مسئله باعث میشه در سرویس دهی به شما بهتر عمل کنن.
مثلا فکر کردید الان کلی ضرر کردند و نشستن یجا دارن گریه می کنن؟ نه جناب نشستن دارن صحبت می کنن چطور این ضرر رو جبران کنن
دقیقا هم به همین دلیل هست که این برخورد ها میشه. به خاطر این که شما با این که میدونستید چنین شرایطی هست تو لاک خودتون بودید، حالا که این مسئله به خودتون و همکاراتون ضرر زده باز هم میگید آدم باید تو لاک خودش باشه؟
مگه بازار هاستینگ و مسئولیت شما در قبال کاربرانتون شوخی هست که شما تو لاک خودتون باشید؟ مگه به شما پول میدن که شما تو لاک خودتون باشید؟
کسی که بخواد تو لاک خودش باشه میشینه خونه از زندگی لذت میبره، نمیاد تو بازار به این بزرگی و کلی مسئولیت قبول کنه
شما اطلاعاتی دارید گزارشتون رو بدید
به قول خود شما دیتاسنتر که خر نیست، بررسی می کنه اگر حق با شما باشه از ایجاد مشکل جلوگیری می کنه و 2 روز دیگه هم اگر مشکلی برای شما پیش بیاد هوای شما رو داره و داشتن هوای شما به معنای داشتن هوای مشتریان شماست. خواهشا به مشتریانتون اهمیت بدید
به هم وطن های خودتون اهمیت بدید
به جامعه آماری که جزوش هستید اهمیت بدید هر چقدر که کوچیک هست
به هیچ کدوم از این ها هم اگر اهمیت نمیدید خواهشا به خودتون اهمیت بدید
شما اگر به خودتون اهمیت بدید من به شما قول میدم در همین حال به بقیه هم اهمیت دادید
آقا من فکر میکنم منظور منو نگرفتید
ببینید بنده کارم اصلا هاستینگ نیست و سایتهام برام خیلی خیلی مهمه و بطبع یورو رو 200 بالاتر ترنسفر کنم یا مجبور باشم با هزینه های سنگین تر هویت مکانی دیگری پیدا کنم بطبع چون برای خودمه توجیح اقتصادی داره + من با کارت ثبت شده پرداخت میکنم و همیشه خودشون اتوماتیک کم میکنند
من روی صحبتم برای خودتونه عزیز جان یکی از دوستان لهستان دفتر داره برای کارهای بین المللی اونجا ساکن شده (سرورهای زیادی هم کولو کرده برای کار خودش و در ایران خدماتی نداره) میگفت یک روز رفتم دو تا سرور جدید رو بزارم تو رک اختصاصیم و چند تا آپگرید و تعویض هم رو سرورهای قبلیم داشتم.
میگفت یکی از ساپورتهای هتزنر بهش گفته چرا شماها(ایرانیها) علاقه دارید همدیگر رو تخریب کنید .... این صحبت مال یکی دو سال قبله و خیلی مفصل تر از اینهاست اما در حوصله اینجا نیست ولی چیزهایی میگفت که واقعا دارم تو کشورمون میبینم
من هم دارم میگم به هموطنتون احترام بگذارید حتی اگر تخلفی میکنه...
هتزنر تهش میاد پول سرور رو مثل جاهای دیگه پیش پیش میگیره ته تنبیه ای که میتونه برای ایرانیها بزاره همینه نه بیشتر و فکر نمکینم این تنبیه تاثیری در عملکرد افراد درستکار هاستینگ بزاره
بهرحال شماها هم پول رو پیش پیش از مشتری میگیرید!!!!
چرا شماها که فعال هاستینگ کشور هستید باید اجازه بدید همچین افرادی اصلا بتونن فعالیت کنند !!!!!!!!!!
شماها تو کشور خودتون یک صدای واحد نمیتونید داشته باشید میخواید با ریپورت ساختار یک دیتاسنتر رو پاک کنید.........
آقا تا این وضع هست همیشه همین بوده و خواهد بود بهتره در عین حالی که با هم رقابت میکنید حداقل یک مرامنامه داشته باشید و طی اون این افراد خرابکار رو بزارید تو منگنه..
یاحق
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrhhamidi
من خودم به شخصه خیلی به هتزنر بدهکارم
خدا ما ایرانی ها رو ببخشه=p~=p~=p~=p~=p~
ولی مطمئن باشید تقصیر خودشونه هتزنر گاهی اوقات اذیت می کنه و باید ادب بشه
این که می بینید ایرانی ها بدنام میشند سر اینکه اون بی شعور هتزنر میاد مارو اذیت میکنه و ماهم عمل متقابل روش می زنیم
و من جز کسانی هستم که حسابی حال دوتا دیتاسنتر رو گرفتم
میدونید کار شما بسیار اشتباست
میگید هتزنر بده خب باهاش کار نکنید مجبور نیستید که... یا تفنگ نزاشته پشت سرت بیا باهامون کار کن...
میدونی تو این دوره که سایتهای خز درجه 8 ایرانی رو اندازه... قبول ندارند همین هتزنر اومد و بهشون احترام گزاشت؟
هتزنر شرکت کمی نیست ولی متاسفانه بخاطر عدم سواد بعضی دوستان و استفاده از سرورهای دیسکانت و استفاده از اونها برای مجازی سازی یکمقدار بین ایرانی بدنام شد
وگرنه این شرکت هم سابقه گوگله