آپتایم یکی از اصلی ترین مشخصه های هاستینگ های برتر هست !
نمایش نسخه قابل چاپ
آپتایم یکی از اصلی ترین مشخصه های هاستینگ های برتر هست !
خوب همین که بفهمی المان یا امریکا کافیه :) دلیلشم تا بادیتاسنتر ها کار نکنی نمیفهمی تجربه بهت همه چیز حالی میکنه
NS1.HOST3ERVER.COM (has 3 domains
با این تعداد یوزر فکر نمیکنی سرور برات مناسب نیست سرور مجازی هم چیزه خوبیه ها :65:
البته اگه برای کار هاستینگ میخواید :106: اگه مشتریاتون اندازه انگشت های دست هم نیست پیشنهاد میکنم اصلا دنبال سرور گرفتن نرو چون چیزی جز ضرر عایدت نمیشه
من از سرورهای روی گیگا دانلود داشته ام.
اگه بگیم پورت اون 10mb هم بوده باشه باید سرعت دانلود نرمالش 1.2mb دانلود بده در حالی که سرعت دانلودش از 120kb بالاتر نیومد. تنها و تنها و تنها تجربه ای که داشتم رو دارم میگم و نمیگم گیگا بده. مدت محدودی هم با گیگا کار کرده ام و بس...
iweb بحثی روش نیست. همه چیزش مناسبه...
از اینکه سرور آمریکا خوبه شک نکن. اما آمریکا هم همه دیتاسنترهاش ممکنه خوب نباشه. در ضمن آمریکا ممکنه سرورت رو ببندن بگن تحریمی...
اگه غیر از آلمان و آمریکا میخوای iweb میتونه انتخاب خوبی باشه برات که البته کاناداست...
iweb.com
اگه هم کانادا نمیخوای بگو در این مورد ادامه ندیم
اصلا از طرز حرف زدنت خوشم نیومد ادبت کجاست .
اولا گفتی برای هاستینگ میخوای من نظرمو گفتم نگفتی میخوای پولتو خرج کنی .
دوما به من نگو دارم اسپم میکنم که اسپمر رو دست خودت نیست اگه خواستی پست های اسپمتو اینجا برات لینک میکنم
سوما جواب این طرز حرف زدن را خواهی دید .
همکاران عزیز هم این کسانی که دارن توزمینه هاستینگ مثل قارچ رشد میکنند و صنف هاستینگ رو هرروز بدتر از دیروز میکنن اندازه لیاقتشون راهنمایی کنن .