پاسخ : سرمایه گذاری و درآمد ثابت روزانه
امروز
04.25.17 07:38 |
Receive |
173903661 |
U14785340
mostafaei |
+7.49 USD |
U12740448
RichmondBerks LTD |
|
Received Payment 7.49 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user . |
11:42 25.04.17 |
Receive |
173927656 |
U12740448
RichmondBerks LTD |
+7.31 |
|
7.31 |
Received Payment 7.31 USD from account U12740448. Memo: API Payment. send to user . |
دوستان توی این سایت چقدر سرمایه گذاری کردید
بنظر میرسه سودش عوض کرده و 1.7 روزانه سود میده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
با سلام ، دوست عزیز الان 5 روزی میشه که سود ریچموند برکس افزایش نرخ داشته .
ضمنا جدیدا کوپن های تخفیف خوبی هم میدن به کاربرانشون . من خودم شخصا درگیر مسائل افتتاح حساب هستم و منتظر بعد از اتمام مراحل ، سرمایه گذاری کنم ...
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
بنده 700 دلار درحال حاضر ولی دوستان دیگه هستند که 3-4 هزار تا هستند
بله چند روزی هست که 1.7 کرده البته دوستانی که قبل از این که 1.7 بشه سرمایه گذاری کرده بودند باید یک پرداخت دیگه حتی شده 10 دلاری داشته باشند تا سیستمشون به سود روزانه 1.7 تغییر داده بشه بصورت اتوماتیک
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ldda company
با سلام ، دوست عزیز الان 5 روزی میشه که سود ریچموند برکس افزایش نرخ داشته .
ضمنا جدیدا کوپن های تخفیف خوبی هم میدن به کاربرانشون . من خودم شخصا درگیر مسائل افتتاح حساب هستم و منتظر بعد از اتمام مراحل ، سرمایه گذاری کنم ...
خدمتتون
عرض کنم که این کوپن ها رو به کاربراش نمیده ، بلکه با امتیازاتی که دریافت می کنید می تونید بخرید
که من هم این امتیازات رو دارم و می خرم کوپن ها رو در اختیار دوستانی که پیام میدند می گذارم
سلام. وقت بخیر. من تازه پول گذاشتم. مبلغش کم هست برای آزمایش. این که در قسمت active withdrawal نوشته Withdraw active RBD is subject to a fine of 50% یعنی چی؟
یعنی بخوای سودت رو برداشت کنی 50 درصد جریمه میشه؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه شون بیشتره، یه توضیحی در خصوص دریافت سود و این قضیه 50 درصد بدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
سلام. وقت بخیر. من تازه پول گذاشتم. مبلغش کم هست برای آزمایش. این که در قسمت active withdrawal نوشته Withdraw active RBD is subject to a fine of 50% یعنی چی؟
یعنی بخوای سودت رو برداشت کنی 50 درصد جریمه میشه؟ ممنون میشم دوستانی که تجربه شون بیشتره، یه توضیحی در خصوص دریافت سود و این قضیه 50 درصد بدند.
دوست عزیز شما اصل پولت را میتونی برداشت کنی اما با کثر 50%
اما هر زمان بخوای میتونی سودت را بدون کثر مبلغ برداشت کنید
شما سه ماه پولت بمونه اصل پورت برگشته و از اون به بعد همش سود میشه !
چون اینا با پول شما دستگاه میخرن و روی پولت حساب کردن . برای همین 50% اصل پور برگشت نمیدن
کمتر سه ماه صبر کنید پولت برگشته
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
دوست خوبمون توضیحات کاملی دادند ممنونم ازشون
این برداشت اصل پولتون هست
سود پولتون رو بدون کسر هیچ مبلغ میتونید در لجطه بداشت بزنید