حساب ایران و درگاهشون مسدود و بلوکه میشه :)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام بنده یک سرور مجازی از این شرکت خریداری کردم بر خلافه دیگر شرکت ها 48 ساعت است که سرویس در حالت معلق قرار دارد، شماره تماس در وبسایت در شبکه وجود ندارد، تیکت ها پاسخ داده نمی شوند، هیچ راه ارتباطی با این شرکت وجود نداره تا این لحظه بنده خرید از این مجموعه رو پیشنهاد نمیکنم.
با تشکر
مدارک در این پیام ضمیمه شده اند
ایشون خیلی وقته اینجا نمیان سرویس هایی هم که داشتن بدون اطلاع به کاربر حذف کردن یا به یه نفر دیگه فروختن
من یه سرور مجازی ازشون داشتم تقریبا دو هفته قبل از اینکه مهلتش تموم بشه، یه روز دیدم فرمتش کردن و روش CentOS و آپاچی نصب کردن دادن به یکی دیگه! هیچ جوری هم جوابگو نبودن. خدا رو شکر فایل های مهمی روش نداشتم
فایل پیوست 38327فایل پیوست 38326
این اقاا خیلی وقته پول مردم رو خورده 1 اب هم روش. زرنگ تشریف داره. سر قضیه درگاهش میلیون ها پول مردم رو خورد الانم زده تو کار ارزهای دیجیتال و تو تلکرام هر روز انلاینه اواتار عوض میکنه و تو گروهای ارزهای دیجیتالیه مشغول فعالیتهای درخشان جدید در حوزه جدید هست. تو بیوش هم زده نماینده OVH MYLoc Cpanel:-|
پنل Reinstall Os داره هر وقت بخوایم سیستم عامل رو عوض کنیم؟
جناب عبید! سرور ها به مشکل برخوردند؟
بیش از 24 ساعته که سرور های ما داون هستند!
آقای عبید نه پاسخ تیکت میدید نه پیام خصوصی تکلیف ما چی هست؟
خیلی وقته پشتیبانی ایشون تبدیل شده به تا پول داری رفیقتم نوکر بند جیبتم!
کلاهبردار بین المللی داوود عبید
تمام مدارک فیک و دروغین بهمراه صدها پاسپورت و مدارک ایرانی کپی شده که با استفاده از انها درگاه پرداخت میگیرد و به کلاهبرداری خود ادامه میدهد
در زیر لینک گپ ایشون پیوست شده میتونید اطلاع رسانی کنید به سایر افراد تا گیر همچین شیادهایی نیفتن
لینک گپ شیادین شرکت دروغین آسمان ارتباط آرکا:
https://t.me/joinchat/Cp5SUj9ytO5a1l8CRkU5PA
تکلیف ا قبل روشن بود
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...174932&page=19
کسیکه چندین بار مال ملت رو خورده بدون شک دستش بیاد در حوره های دیگه هم میخوره
ارز کشیده بالا فلینگ رو بسته رفته
والا راجب کلاه برداری، کلاه مارو که برنداشته ایشون.
پشتیبانیشون هم این چنین نبوده چند ماهیست که خودشون نمیدونم جایی کار میکنن چیه که همه چی رو رها کردن اصلا!
بد داستان اینجاست که من بک آپی که دارم ناقص هست!
- - - Updated - - -
الان بیش از 40 ساعت هست هر دو سرور ما روی هواست!