پاسخ : نت مخابرات شما هم خرابه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
st3205
بله هیچ دستگاه دیگه ای وصل نیست.
فکر کنم الان بهتر شده.
فایل پیوست 34450
با ایرانسل نمیشه 2020 زنگ زد ؟
الان عالی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ramin
اگر قبلا شرایط به این گونه بوده است احتمالا مشکل را باید از طریق پشتیبانی سرویس دهنده بررسی نمائید . ابتدا در ساعت اداری با پشتیبانی تماس داشته باشید و توضیحات را ارائه دهید . اگر موضوع را برای بررسی پورت ارجاع دادن صبر داشته باشید این کار انجام شود . و اگر پشتیبانی به هیچ عنوان مورد را نپذیرفتند در سامانه 195 شکایت خود را به همراه اسکرین شات و مدارک و توضیحات کامل ثبت نمائید
با شرکت بیستنت تماس گرفتم و مشکل رو در چند ثانیه برطرف کردند:)
ممنون بابت راهنمایی شما
البته نیم ساعت پیش باز مشکل به حالت اول برگشت و سرعت من از ۵۰۰ کیلوبایت به ۱۰ کیلوبایت رسیده
فکر کنم خودشون این کار رو میکنن تا هزینه الکی بگیرن بابت عوض کردن تجهیزات. چون بعد از حل مشکل بهم گفت: اگه دوباره به حالت اول برگشت باید بیایم و تجهیزاتتون رو عوض کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
st3205
بله هیچ دستگاه دیگه ای وصل نیست.
فکر کنم الان بهتر شده.
فایل پیوست 34450
با ایرانسل نمیشه 2020 زنگ زد ؟
الان وضعیت snr شما عالی هست. چه تغییری ایجاد کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
البته نیم ساعت پیش باز مشکل به حالت اول برگشت و سرعت من از ۵۰۰ کیلوبایت به ۱۰ کیلوبایت رسیده
فکر کنم خودشون این کار رو میکنن تا هزینه الکی بگیرن بابت عوض کردن تجهیزات. چون بعد از حل مشکل بهم گفت: اگه دوباره به حالت اول برگشت باید بیایم و تجهیزاتتون رو عوض کنیم
طرز فکر شما خیلی جای تعجب داره. شرکتی اگر با چنین روشی بخواد درآمدزایی کنه داره کفن برا خودش میدوزه. معمولا این یک طرز فکر سمت کاربر هست در حالی که در یک شرکت ارائه دهنده خدمات این موضوع براش تعریف نشده هست. در مورد تعویض تجهیزات شما هزینهای متحمل نخواهید شد. پیشنهاد میکنم همیشه خواسته های پشتیبانی رو فارغ از سواد اطلاعاتی خودتون مو به مو انجام بدید، معمولا سریعتر نتیجه میگیرید. اگر به شما گفته شده در صورت تکرار اطلاع بدید حتما اینکار رو انجام بدید و منتظر بررسی بعدیشون باشید.
سلام دوستان منم مشکل بامزه ای دارم شرح بدم شاید مهندسین راه حلی داشتند.
من از مخابرات سرویس دارم. مشکلم اینه که وقتی تازه مودم رو روشن میکنی تا 2 الی 3 ساعت چراغ لینک ثابت نمیشه،
و سرعت نت افتضاح و مدام قطع و وصل می شود.
( در همین حالت اگر با 2020 تماس بگیری اپراتور ازت یه سری دستکاری بیخود در تنظیمات میخواد و بد میگه هیچ مشکلی نداره الآن باید نتتون درست باشه برید مودم جابجا کنید و کابل ها چک کنید و از این دسته حرفا ... )
اما بعد از اینکه 2 - 3 ساعت گذشت از روشن بودن مودم ، سرعت به حد مطلوب میرسه و کوچکترین قطعی پیدا نمیکنه ...
تا یه هفته 10 روز هم مودم روشن نگه داری وضعیت زیبا و دلنشین باقی میمونه حتی ساعات شبانه ...
ولی خدانکنه مودم خاموش کنی دوباره روشن کنی :دی دوباره 3 - 4 ساعت باید قید اینترنت رو بزنی
دهنم سرویس شد تا این قلقش رو یاد گرفتم که نباید مودمو خاموش کنم :)) خخخ
دوستان کسی ایده ای نداره که داستان چیه آیا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
سلام دوستان منم مشکل بامزه ای دارم شرح بدم شاید مهندسین راه حلی داشتند.
من از مخابرات سرویس دارم. مشکلم اینه که وقتی تازه مودم رو روشن میکنی تا 2 الی 3 ساعت چراغ لینک ثابت نمیشه،
و سرعت نت افتضاح و مدام قطع و وصل می شود.
( در همین حالت اگر با 2020 تماس بگیری اپراتور ازت یه سری دستکاری بیخود در تنظیمات میخواد و بد میگه هیچ مشکلی نداره الآن باید نتتون درست باشه برید مودم جابجا کنید و کابل ها چک کنید و از این دسته حرفا ... )
اما بعد از اینکه 2 - 3 ساعت گذشت از روشن بودن مودم ، سرعت به حد مطلوب میرسه و کوچکترین قطعی پیدا نمیکنه ...
تا یه هفته 10 روز هم مودم روشن نگه داری وضعیت زیبا و دلنشین باقی میمونه حتی ساعات شبانه ...
ولی خدانکنه مودم خاموش کنی دوباره روشن کنی :دی دوباره 3 - 4 ساعت باید قید اینترنت رو بزنی
دهنم سرویس شد تا این قلقش رو یاد گرفتم که نباید مودمو خاموش کنم :)) خخخ
دوستان کسی ایده ای نداره که داستان چیه آیا؟
از وضعیت snr / rate یک اسکرین شات بذارید . با مودم دیگه تست کردید ؟
نقل قول:
طرز فکر شما خیلی جای تعجب داره. شرکتی اگر با چنین روشی بخواد درآمدزایی کنه داره کفن برا خودش میدوزه. معمولا این یک طرز فکر سمت کاربر هست در حالی که در یک شرکت ارائه دهنده خدمات این موضوع براش تعریف نشده هست. در مورد تعویض تجهیزات شما هزینهای متحمل نخواهید شد. پیشنهاد میکنم همیشه خواسته های پشتیبانی رو فارغ از سواد اطلاعاتی خودتون مو به مو انجام بدید، معمولا سریعتر نتیجه میگیرید. اگر به شما گفته شده در صورت تکرار اطلاع بدید حتما اینکار رو انجام بدید و منتظر بررسی بعدیشون باشید.
مشکل اینجاست که میگه علاوه برتجهیزات مخابرات، سیم کشی خونه هم مشکل داره
خوب اگه سیم کشی مشکل داشت که اینقدر افت نمی کرد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
مشکل اینجاست که میگه علاوه برتجهیزات مخابرات، سیم کشی خونه هم مشکل داره
خوب اگه سیم کشی مشکل داشت که اینقدر افت نمی کرد...
شما حاظر نیستی هزینه کنید مشکلتون درست بشه احتمالا کیفیت خط شما پایینه سیم تلفن شما قدیمی یا پوسیده کیفیت از دست داده که باید عوض بشه خودم هم عوض کردم کل سیم تلفن خونه و بیرون رو . الان کیفیتم بالای 28 هست همیشه 33 هم میشه گاهی /
نقل قول:
الان وضعیت snr شما عالی هست. چه تغییری ایجاد کردید؟
هیچ کاری نکردم:|با 2020 هم تماس نگرفتم خودش درست شد.
به نظرتون وضعیت فعلی نت من چطوره؟
Downstream |
Upstream |
|
|
|
SNR Margin |
: |
25.9 |
10.3 |
db |