سرور ما هم قطعه تیکت هم جواب نمیدن از دیروز
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور ما هم قطعه تیکت هم جواب نمیدن از دیروز
چرا شما نه تیکت جواب میدی نه اینجا پاسخگویی؟! سرورا همه پریدن؟
http://8pic.ir/images/m2q23loqszsxr52oqs9m.jpg
بستن شدن :|
چرا ج.اب نمیدین.؟
کدوم پنل باو؟؟؟؟؟ کسی که درخواست سررو اختصاصی میده پنل داره؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170490
عاقبت خرید سرویس های زیر 10 هزار تومان!!! فکر میکنم پول دفتر خودکارشون جور شده رفتن!
دوستانى كه ميگن چرا قطع شده سرور ها ، وقتى سرورى بهتون ميزن كه رم ٢ داره و پولى كه ازتون ميگيرن كمتر از هزينه اى پى هست ، انتظار اين مشكلات رو هم داشته باشين ! با توجه به زمان جمع شدن هم نيازى نيست كه بيشتر توضيح بدم دليل جمع شدن چيه ديگه. بالاخره مدارس هستن و پدر و مادر ها كامپيوتر هاشون رو جمع ميكنن :)
متاسفانه یا خوشبختانه مدارس در حال بازگشایی هستش و کم کم عزیزان فروشنده فصلی که با شعار چرا کاربر باید پول زیاد بده و من برای رضای خدا موش میگیرم در حال خرید لباس و کیف مدرسه هستند که در روزهای اخیر شاهد بسته شدن و جمع شدن فعالیتشان خواهیم بود.
اصولا اطلاعات کاربر هم حواله میدیم به ....ــــمـمون.
حالا جالب اینجاست این عزیزان متضرر که در روزهای آتی شروع به ترکوندن تاپیک ها می کنند و فهش و کلاهبردار و ... رو نصیب استارتر می کنند چند روز دیگر مجدد به سراغ حاجی ارزونی بعدی میروند و روز از نو روزی از نو. البته تمام اون ناسزاها که گفته خواهد شد لیاقت اون کاربری هستش که میاد از اون تاپیک ارزان سرویس میخره.
آخه وقتی 6 هزار تومان برای سرور میدید که فقط پول آی پی میشه پیش خودت چی فکر میکنید واقعا؟ خلاصه که شک نکنید با وجود بیش از 100 تاپیک مانند همین تاپیک باز هم درس عبرت نمی شود و خرید از این دوستان به دلیل قیمت ادامه خواهد داشت.
در آخر عرض میکنم : همانا به آخر تابستان نزدیک می شویم و ........
پدر و مادرها برای اینکه بچه ها زیادی کانتر بازی نکنند و از درس نیافتن ناچارا کامپوترها رو جمع می کنند و سایتهای فروش فصلی هم خواه ناخواه میره گوشه انبار تا اواخر بهار ساله دیگه و جمع دوستان متضرر سال قبل که مجدد برای خریدهای این چنینی لحظه ای درنگ نمی کنند.
یه سوال چرا این تاپیک جز موضوعات مهم شدست !؟
کلیه سرویس های که ازشون داشتم قطع شده واسخ گو نیستن اصلا قضیع چیه؟
Sent from my Lenovo K50a40