پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djspammer
دوستان پست های قبلی رو نخوندم (چون صفحات زیاده) ولی خواستم بگم سرعت دانلود شاتل من شده 1.5 mb/s :| قبلا +600 kb بود.... شما هم افزایش سرعت داشتید ؟
فایل پیوست 32816
شما دارید از سرور های داخلی دانلود میکنید که یه موضوع طبیعی هست ...
خود منم از سرور های اروپا 400 تا سرعت میده اما سرور های ایران 1 مگ
- - - Updated - - -
همچنان بعد از گذشت 4 روز شرکت شاتل هیچ پاسخی به شکایت من نداده !
http://up.vbiran.ir/uploads/43960147...59_Capture.PNG
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
حالا چی ؟
فایل پیوست 32817
- - - Updated - - -
فقط یک مشکلی که دارم وقتی سرعتم خیلی باالا میره مثلا چند تا برنامه همزمان از نت دارن استفاده میکنن مودمم چراغ Adsl ش خاموش میشه چشمک میزنه یا کلا مودمم ریست میشه نمیدونم مشکل از برقه یا مودم خراب شده یا اینکه سرعت بالا رو نمیکشه و باعث میشه Dc شم :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djspammer
حالا چی ؟
فایل پیوست 32817
فقط یک مشکلی که دارم وقتی سرعتم خیلی باالا میره مثلا چند تا برنامه همزمان از نت دارن استفاده میکنن مودمم چراغ adsl ش خاموش میشه چشمک میزنه یا کلا مودمم ریست میشه نمیدونم مشکل از برقه یا مودم خراب شده یا اینکه سرعت بالا رو نمیکشه و باعث میشه dc شم :|
1- ممکنه رو سرویس شما افزایش سرعت قرار داده باشن ... بعضی وقت ها از این کارا میکنن !
2- مشکل دوم شما مربوط به مودم هست ... مودمتون خراب نشده فقط به دلیل استفاده از مودم های بی کیفیت ارزان قیمت بازار این مشکل وجود داره ( مودم هایی که زیر 200 هزار تومان هستن معمولا بی کیفیت هستن ) دلیل این مشکل شما هم عدم کشش ram مودم هست که باعث هنگ کردن و ریست میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
- - - Updated - - -
همچنان بعد از گذشت 4 روز شرکت شاتل هیچ پاسخی به شکایت من نداده !
http://up.vbiran.ir/uploads/43960147...59_Capture.PNG
سلام
تا 7 روز اپراتور فرصت دارد به شکواییه پاسخ دهد. با گذشت 4 روز 3 روز دیگر نیز فرصت دارند هر چند شاید زودتر پاسخ ارسال شود.
در صورتی که پاسخ ارسال شما برای شما قانع کننده نبود . درخواست بازبینی اول بدهید. بعد از اینکه اپراتور پاسخ اولیه را ارسال کند . دکمه بازبینی اول به مدت سه روز در همین صفحه برای شما فعال خواهد شد
دقایقی پیش از شاتل تماس گرفتن و اطلاعات کاملی در این باره به من دادن که چرا سرویس های آرت تغیر قیمتی نداشتن و اگه تغیر قیمت میدادن چه شرایطی داشت ...
پاسخ هاشون قانع کننده و مورد قبول بود ...
-------------------------
اما دوستانی که سرویس هاشان تغیر قیمت و یای فازایش حجم نداشته و شکایتی دارند در این رابطه میتونن پیگیری کنن ... من در این رابطه که دوستان اعلام کرده بودن هم بهشون گفتم و گفتن برسی میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دقایقی پیش از شاتل تماس گرفتن و اطلاعات کاملی در این باره به من دادن که چرا سرویس های آرت تغیر قیمتی نداشتن و اگه تغیر قیمت میدادن چه شرایطی داشت ...
اما دوستانی که سرویس هاشان تغیر قیمت و یای فازایش حجم نداشته و شکایتی دارند در این رابطه میتونن پیگیری کنن ... من در این رابطه که دوستان اعلام کرده بودن هم بهشون گفتم و گفتن برسی میشه ...
دلایلشون رو میشه بفرمایید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
دلایلشون رو میشه بفرمایید ؟
این متن رو خود اپراتور هماینک در شکایت زمیمه کرد ...
نقل قول:
مشترك گرامي جناب آقاي اميني نژاداصفهاني(شناسه كاربري **************) با سلام و احترام با توجه به شكايت ارسالي از طرف شما در سامانه سازمان تنظيم مقررات مبني بر تعرفه سرويس ها، پيرو مكالمه تلفني انجام شده با كارشناسان شركت شاتل در تاريخ 8 و 12 مرداد ماه در خصوص افزايش حداقل تبادل ترافيك روي سرويس هاي غيرحجمي و مصوبه 237 كميسيون تنظيم مقررات خدمت شما توضيح داده شد. اين توضيح لازم است كه در بند 1 مصوبه شماره 1 جلسه شماره 237 كميسيون تنظيم مقررات صراحتاً به تعرفه خدمات دسترسي به اينترنت به صورت غير حجمي اشاره شده و در جدول زير آن نيز در مورد حداقل سقف حجم ماهانه به GB توضيح داده شده است كه اين مورد مطابق با همان تعريفي است كه شاتل از سرويس هاي ART اعلام كرده است. همان گونه كه مستحضر هستيد تمامي تعرفه هاي اعلام شده از طرف شركت شاتل مورد تائيد سازمان هاي بالادستي است و اين شركت هيچ گاه خلاف قوانين و مقررات عمل نكرده است. درنظر داشته باشيد كه توضيحات كامل نيز براي اطلاع شما مشتركين گرامي علي رغم سايت شاتل، در سايت كاربري ماي شاتل و در پيش فاكتور صادر شده اعلام شده است كه البته در تاريخ 8 مرداد ماه نيز نسبت به تمديد سرويس خود اقدام كرده ايد. اميد است تا هنگامي كه مشترك شاتل هستيد از سرويس هاي اين مجموعه نهايت رضايت را داشته باشيد. شما مي توانيد در صورت وجود هرگونه پيشنهاد و يا انتقادي در مورد سرويس هاي شركت شاتل، از طريق آدرس ايميل
VOC@shatel.ir و يا تماس با شماره ي 23099-021 داخلي 4 و 5 يا مراجعه به سايت شاتل؛ با سامانه "صداي مشتري" در شركت شاتل در ارتباط باشيد. با آرزوي موفقيت هاي روزافزون
طبق صحبتی که با شرکت داشتم گفتن که به دلیل اینکه کاهش قیمت زیاد محسوس نبوده و از طرفی کاربران نامحدود بیشتر برای تبادل اطلاعات بالا از سرویس ها استفاده میکنن تصمیم گرفتیم که به جای کاهش قیمت بسته به نوع سرویس حداقل ترافیک تبادلی را از 3 تا 10 گیگ افزایش بدیم ( این بسته به نوع سرویس ART گرفته شده هست ) که نصبت به توضیحاتی که میدادن اگه خوب فردی مثل من که دانلودش زیاده و هر ماه چند درصد احتمال داشت لیمیت سرعت بشم این جوری بهتر شده و میتونم بیشتر از سرور ها دریافتی داشته باشم ...
و یک مورد رو هم که ازشون پرسیدم سرویس های ART base هست که نمایندگان میگن ارائه نمیشه ...
این سرویس به گفته خودشون قابل ارائه هست اما هنوز به صورت عمومی نمیباشد اما کاربران شاتل میتونن از بخش تغیر سرویس من اقدام به تغیر سرویس خود به یکی از سرویس های ART base کنن ...
سرویس های ART base دارای پهنای باند 1به 8 هست ( یه چیزی تو مایه های سرعت نت نامحدود مخابرات اما 10-20 درصد بیشتر و پایدار تر )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
میتونید بگید دلیلشو چی گفتند؟ یک هفته هست من هر روز دارم حجم اضافه میخرم!! قبلا این مشکل نبود..یکجوری انگار مصرف رو دوبرابر نشون میدن یا سه برابر!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
میتونید بگید دلیلشو چی گفتند؟ یک هفته هست من هر روز دارم حجم اضافه میخرم!! قبلا این مشکل نبود..یکجوری انگار مصرف رو دوبرابر نشون میدن یا سه برابر!!
متعصفانه چون سرویس حجمی ندارم یادم نبود بپرسم که چرا حجم چند برابر داره مصرف میشه ...
اما با شماره ای که ذکر کردن میتونید تماس بگیرید مستقیم بپرسید یا در قالب یک شکایت درخواست پیگیری و پاسخ کنید ♥
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
ببخشید جسارتاً 8 صفحه تاپیک زدید بعد اونا شما رو قانع کردن؟ خب این که حداقل ترافیک تبادلی بالاتر رفته علاوه بر سایت خودشون تو سایر سایت های خبری هم اعلام کرده بودن.
شرمنده ها اما من انتظار داشتم با این همه پیگیری که شما کردید به نتیجه جدیدتری برسید اما باز همون آش و همون کاسه.
خب بنده چی بگم که نامحدود مخابرات دارم و حتی می خوام پول بیشتر بدم اما میگن نامحدود سرعت بالاتر 512 نمی تونن بدن بعدش از موقعی هم که مثلا ارزون تر شدن من اصلاً علاوه بر اینکه قیمتم همونه تغییری تو سرعت سرویس هم احساس نمیکنم چون نامحدود مخابرات اصلاً مثل شرکت های خصوصی طرح تشویقی نداره من اول ماه سرعتم سرعت حقیقی خودم (512 تقسیم بر 8 = 64) هستش آخر دو ماهه هم که باید قبض پرداخت کنم همین سرعتش هستش کمتر میشه اما بیشتر نمیشه :(
عزیز تاپیک از اول مربوط به شاتل بود حتی عنوان هم شاتل هست !
متعصفانه من اینترنت از مخابرات درحال حاظر ندارم که بتونم پیگیری و مشکلات اونو رفع کنم و ممنون میشم شما مستقیم پیگیری کنید تا به یک نتیجه خوب برسید که سایر کاربران مخابرات هم استفاده کنند ...
اما تا جایی که من اطلاع دارم مخابرات کلا همین جوریه ! حتی سرعت سرویس ها در خود منطقه مخابرات برای اتصال به اینترنت هم سرعت جالبی ندارد ( این رو در مخابرات شهرستان نور مازندران تست کردم و سرعت اینترنتشون حتی برای دسترسی به سایت خود مخابرات افتضاح بود )
اگه با هزینه مشکلی ندارید میتونید درخواست یه SMTP بدید که البته اینترنتش گرون تموم یمشه یه اینترانتش رو بگیرید و با استفاده از V*N سرور های ایران اونو تبدیل به اینترنت کنید ... فک کنم هزینه یه SMTP 10Mb در حال حاظر 150 تومان ماهانه باشه که حدود 1 تزابایت هم پهنای باند میدن ...
من یه چنتا آشنا توی مخابرات دارم براتون ازشون سوال میکنم ببینم چیکار میشه کرد ... و نتیجه رو براتون خصوصی میکنم ♥