پاسخ : سیبا پال تغیر دامین داد !؟
امروز صبح درخواست واریزی وج دادیم ولی هنوز واریز نگردید با سیستم شتاب کارمزد 500 تومان سایر دوستان هم مشکل تسویه حساب دارن؟
من از تاریخ 16 تیر ماه 1395 درخواست واریز دادم و امروز 20 تیر هست و همچنان برای من واریز نشده.
تیکت هم جواب داده نشده.
جناب سیبا پال لطفا پاسخگو باشید علت واریز نشدن وجها چی هست ایا زمان مشخصی برای واریز وجها در نظر گرفته اید لطفا اعلام کنید
سلام دوستان. نگران نباشید. قطعا واریز خواهد شد. متاسفانه درگاه کلا قطع شده و امیدوارم به زودی مشکل بر طرف بشه. تاخیر در واریز هم احتمالا به دلیل تعطیلات بوده
من 16 تیر درخواست دادم و امروز 19 تیر ساعت 9:20 برام واریز شد
چند روز تعطیل بوده ظاهرا به همین دلیل بوده .
من دیروز درخواست واریز دادم امروز صبح واریز شده و گفتن دیگه فعالیت نمی کنند .
درود
بنده 1395-04-15 ساعت 12:33 درخواست دادم هنوز واریز نکردند .. تیکت هم دادم جواب ندادند ..
چرا درخواست شما که 16 تیر ثبت شده انجام داده اند و درخواست بنده رو هنوز جواب ندادند؟؟!!!
سلام من هم در تاریخ 15 تیر درخواست دادم ولی هنوز واریز نشده تیکت هم دادم ولی جوابی داده نشده تا الان میخواستم ببینم چطور برای بعضی دوستان از تاریخ 16 تیر به بعد واریز شده؟!
پول مارو هم تسویه نکردن
تیکت جواب نمیدن
در ساعات کاری تماس گرفتیم پاسخگو نبودن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar_syberia
چند روز تعطیل بوده ظاهرا به همین دلیل بوده .
من دیروز درخواست واریز دادم امروز صبح واریز شده و گفتن دیگه فعالیت نمی کنند .
فعالیت نمیکنن نکنن ولی باید پول ملت تسویه کنن !!
همانند دیگر درگاه ها ( جهان پی ، پی لاین ، ... )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireal
سلام من هم در تاریخ 15 تیر درخواست دادم ولی هنوز واریز نشده تیکت هم دادم ولی جوابی داده نشده تا الان میخواستم ببینم چطور برای بعضی دوستان از تاریخ 16 تیر به بعد واریز شده؟!
عزیز من هم گفتن 16 تیر درخواست دادم هنوز واریز نشده جواب تیکت رو نمیدن و در ساعت اداری هم زنگ زدم شرکت جواب نمیدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
پول مارو هم تسویه نکردن
تیکت جواب نمیدن
در ساعات کاری تماس گرفتیم پاسخگو نبودن
- - - Updated - - -
فعالیت نمیکنن نکنن ولی باید پول ملت تسویه کنن !!
همانند دیگر درگاه ها ( جهان پی ، پی لاین ، ... )
با توجه به شناختی که من از سیباپال دارم شک نکنید تسویه میکنند و جای نگرانی نیست .
مشکلات رو درک کنید دوستان و عجول نباشید .
من هم به عنوان یک یوزر دارم صحبت میکنم که کلی تراکنش در این سایت ثبت شده دارم نه به عنوان طرفدار سیباپال .