لینک دانلود ورزن 1 و 2 و 3 خرابه چرا؟ مگه رایگان نیست ورژت های قبل؟
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک دانلود ورزن 1 و 2 و 3 خرابه چرا؟ مگه رایگان نیست ورژت های قبل؟
یه اسکریپت ببدون پشتیبانی...
سلام
اطلاعات کارت ارسال نمیشه بعد از خرید
فقط یه ایمل دریافت میشه که محتوی فیلد "نمایش اطلاعات محصول" در هنگام ساخت یه محصول ارسال میشه.
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟
باتشکر
به نظر من بهتره مدیران انجمن فکری به حال اینجور تاپیکها بکنن!
متاسفنه مدیریت انجمن فقط به فکر اینکه بگه انجمن من از همه بهتره :) اگه از طریق انجمن من کلاه برداری چیزی هم بشه به انجمن ربطی نداره
اینجور تاپیک خارو هیچ حذف نمیکنه یا اطلاعیه ای نمیزنه و قفل کنه !!
اگه یه تاپیک بزن که یک کاربر از طریق این انجمن از ما کلاه برداری کرده که حداقل از باقی افراد کلاه برداری نشه
سریع زیر 5 دقیقه میاد میزنه تاپیک و پاک میکنه میگه به ما ربطی نداره :)
بزرگترین عیب این انجمن همین مشکل رسیدگی نکردن به اتفاقات انجمن ه
دوست عزیز ببخشید جسارتا خواستم چند نکته رو یادآوری کنم که شاید خوب باشه یه یاد داشته باشید
اولا استارتر تاپیک فروشنده هستن و از فروش این اسکریپت سود میکنن نمیشه توقع داشت یکی دیگه سودش رو ببره جر و بحثش رو مدیر انجمن شاید خود شما هم بودید همین جواب رو صراحتا میدادید!
دوما تو قوانین فروش آمده که هر گونه کم و کاستی در به عهده فروشنده هست و مدیران انجمن از این حیث ضرر و زیانی به گردن نمیگیرن و با تیک زدن یعنی قبول کردن قوانین انجمن شما این مورد را خوانده و قبول کردید پس نمی تونید گلایه داشته باشید. شما داداشت ماشین خریده باشه یک میلیون ضرر کرده باشه میای ضررش رو به گردن بگیری یا حتی بری پیش رو بگیری ببینی چی به چی بوده ؟! مطمئنا نه چون وظیفه خودت نمیدونی که تو امورات کسی سرک بکشی پس نتیجتا شما نمیتونی انتظار داشته باشی مدیر انجمن بیاد برات پولت رو پس بگیره یا استارتر رو صدا کنه که فلانی بیا تاپیکت شلوغ شده جواب مشتری رو بده !
سوما ما توقعاتمون از یه اسکریپت با 75 تومان زیاد هست آن هم با این امکانات میخوایم طرف بیاد برامون نصب کنه کانفیگ امنیتی کنه قالب جدید بسازه ماژول اوکی کنه سفارشی کنه و....فکر نکنم هیچ جای کره خاکی همچین سرویس دهی گیرتون بیاد اونم با این پول !!
در پایان ببخشید اگر تند خویی کردم و جسارت این حقیر رو به دل نگیرین ولی خواستم نه در حق مدیران و نه فروشنده اجحاف بشه . موفق باشید :53::53::53:
به گفته خود استارتر تاپیک اگر کسی ورژن ۳ خریداری کرده باشه به رایگان میتونه اپگرید کنه والا ما که چیزی ندیدیم تنها چیزی که مطمنن اینکه استارتر یک اسکریپت بی سرو ته داده همین ! نه پشتیبانی نه چیزی؟ وب هاستینگ تالک شده مرجع کلاه بردارا فقط
Sent from my Lenovo K50a40
به نظر من استارتر این تاپیک برنامه نویس اصلی این اسکریپت نیست، بلکه به صورت پروژه دادن یک برنامه نویس دیگه ساخته به هر حال مشخصه برنامه نویس حرفه ای داره اما چیزی که هست اصلا نمیشه اعتماد کرد به استاتر اونم به خاطر اینکه تمام حرفایی که میزننو یا کلا انجام نمیدن یا درست حسابی انجام نمیدن خلاصه اینکه وجدان کاری ندارن و فقط میخوان پولو بگیرن یه نسخه از اسکریپت بفروشنو دیگه تمام پشتیبانیو ... هم هیچی
اگه استارتر واقعا وجدان کاری داشتو اهمیت میداد، این اسکریپت به جاهای های خوبی میتونست برسه و در آمدش انقدری باشه که این چندتا 75 تومانا که استاتر میگیره غیبش میزنه جلوش هیچ باشه