سلام من یک سرور فقط برای آشنایی با مدیریت سرور میخوام ، رم هم یک گیگ کافیه
کدوم سرور شما رو سفارش بدم سریعتر آماده میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک سرور فقط برای آشنایی با مدیریت سرور میخوام ، رم هم یک گیگ کافیه
کدوم سرور شما رو سفارش بدم سریعتر آماده میشه ؟
با سلام من یه عدد سرور واسه آپلود و دانلود نیاز دارم . کدوم سرور رو پیشنهاد میدین ؟ روزانه حداقل 1 ترابایت فایل ...
کیفیت واقعا افتضاح
دان تایم بسیار زیادی دارن سرور هاشون
فایل پیوست 32206
بله حرف ایشون تایید میشه . الان من 2 ماه بود که رو سرور های ایشون بودم بلایی نموند که به سرم نیاد . امروز بعد از کلی بدبختی و فلاکت و بعد از 3-4 روز تونستم با سرعت پایین حدود 900 کیلوبایت تا 1.5 مگابایت تو این چند روز فایل هام رو انتقال بدم و از رو سرور ایشون فرار کنم .
به زودی یه گزارشی کامل از داستان من و ovh-web.in براتون قرار می دم که شما بیاین قضاوت بکنید حق با کی بوده .
.....
کلیه کاربران عزیز مارو میشناسن ، هدف ما همیشه ارائه سرویس بوده ، مشکلاتی در ماه اخیر برای ما پیش اومده کلیه کاربران مارو درک کردن ، بجر چند نفر که ، قدر پشتیبانی تلگرام و تیکت هایی که زیر 10 دقیقه پاسخ داده شد رو ندونستن ، کلیه توضیحات بنده خدمت مدیریت برای بررسی ارسال خواهد شد بنده کامل تمام و کمال پاسخگو خواهم بود ، جوابگو هستم فقط به مدیریت ، نه کاربرانی که بعد از این همه زحمت براشون ، فقط قصد تخریب دارن!!! ، تمامی توضیجات خدمت مدیران ارسال شد و تا پایان بررسی بنده منتظر خواهم ماند و به مدیریت توضیحات ارسال میشه
عید سعید فطر بر همه دوستان مبارک
سلام جهت اطلاع این اقا با شعار برترین وب سرور و ... به بنده وعده های دروغین دادند در حال حاضر 2 روز هست سایت بنده رو ساسپند کردند و بنده رو از همه جا بلاک کردند و حتی جواب بنده رو نمیدند
آدرس بنده : www.iranmovie.in
جهت روشن سازی این مسئله و مسائل مشابه از کاربر farssub از مدیران سایت درخواست دارم پیگیری کنند تا افرادی مثل بنده رو نابود نکنند
با تشکر
رمضانی
سلام . خیلی جالبه همیشه تو تیکت ها و پیامها و ... که کار به جاهای باریک میکشه ایشون سریعا میان و می فرمایند که بنده نبودم و همکارم بود .
بنده هم از مدیرای این سایت wht درخواست دارم کاربرایی مثل farssub رو از انجمن اخراج بکنن . بنده هم کلی اسناد و مدارک از ایشون دارم که می خواستم تمامی اسنادو و مدارک کارهای ایشونو تو یه پست بزنم و به دلیل خواهش ایشون از این کار پشیمون شدم ولی اگه کسی هست که به کلاه برداری ها و کم فروشی ها رسیدگی کنه بگه تا اسناد و مدارک رو بفرستم.