پاسخ : زرین پال هم ***** کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
بله امکان اینکه کلا ***** بشه هست.
البته شما از همه خوشحالترین ها - نگو نه
بنده در پی لاین سِمَتی ندارم ولی اگر رئیس مجلس یا چیزی شبیه به این بودم امروز رو در کل کشور بخاطر این اتفاق تعطیل رسمی اعلام میکردم ;)
بله نه تنها من بلکه همه سیستم های پرداخت ***** شده ای که باهاشون امروز صحبت داشتم از اجرای عدالت خوشحال هستن، چون اگر این کار غیرقانونی باشه اینکار باید برای همه غیرقانونی باشه نه اینکه از 22 تا شرکت واسط پرداخت 20 تا همزمان ***** بشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
دوست عزیز هدف بنده طرفداری از دولت و سیاست ها نیست - ربطی هم به شما نداره که پاسپورت دارم یا ندارم ولی منطق این رو قبول میکنه که مالیات از اول بوده و الان هم هست.
من بااین کاری ندارم که در کجا خرج میشه چوناگر بخوام مطلب رو باز کنم سیاسی میشه.
بحث ما این هست که چون تا الان سخت گیری نشده (چون پول نفت بوده و به فکر مالیات نبودن) الان که همه جا بسته شده فشار رو میارن تا از همه جا پولی رو در بیارن
مالیات هم بخشی از این هست.
اول هر چیزی مطمئنا سخت خواهد بود .
- - - Updated - - -
دوست عزیز شاید زمان گرفتن نماد اعتماد طولانی باشه ولی درگاه اختصاصی در عرض 3 روز تحویل داده میشه ( البته اگر مستقیما از خود به پرداخت اقدام کنید) ولی اگر از بانک اقدام کنید بله باید چند ماه انتظار بکشید.
کی گفته اعتماد نمیاره دوست عزیز؟؟؟الان ملاک اول خریدار ها و مصرف کننده ها نماد اعتماد هست - شاید برای شما پیش نیامده باشه ولی مطمئنا این هست.
شما به درخواست های کاربران همین اجمن دقت کردید؟؟؟
در همه درخواست ها یکی از شرایط داشتن نماد اعتماد هست
- - - Updated - - -
به نظر میاد کمی سخت هست نظارت بر کاربران
با شعار نمیشه - عمل میخواد
بنده همیشه از زرین پال جز شعار چیزی ندیدم
تنها چیزی که زرین داره و بقیه ندارن
همون زرین کارت هست و همیشه به این بالیدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
الان دقیقا تکلیف این زرین کارت هایی که این همه براشون هزینه گرفتن و صادر کردن چی میشه؟!
جناب امیری کجایی؟ دقیقا کجایی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
همون زرین کارت هم خیلی وقته به مشکل خورده تازه سری جدیدش شده بود 50 هزار تومان !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
الان دقیقا تکلیف این زرین کارت هایی که این همه براشون هزینه گرفتن و صادر کردن چی میشه؟!
جناب امیری کجایی؟ دقیقا کجایی؟
احتمالا از اگر به خودشون زحمت بدن اطلاع رسانی خواهند کرد.
تلفنی یا پیامکی یا از طریق سایتشون
خیلی جالب بود .
اما این وسط یه افرادی انگار خوششون اومده از بسته شدن واسطه ها و میگند بچه مچها میرند و ما بابابزرگیم !
شما که خودتون رو خیلی بزرگ میدونید و ادعا میکنید که * سرور هاستینگ دارید :
مسلما نمایندگی زیاد ارایه کردید ؟ نماینده هاتون درگاه مستقیم دارند ؟ بچه نیستند ؟ با این حساب جمع نمیکنند برن ؟
یا هاست هایی که فروختید : معمولا کسانی که درست هاست میخرند و مرتب تمدید میکنند و .. یک درامدی از سایتشون دارند که اونم اکثرا برمیگرده به درگاه انلاین که اگر این حساب بره جلو اینا هم ول میکنن میرن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی جالب بود .
اما این وسط یه افرادی انگار خوششون اومده از بسته شدن واسطه ها و میگند بچه مچها میرند و ما بابابزرگیم !
مسلما نمایندگی زیاد ارایه کردید ؟ نماینده هاتون درگاه مستقیم دارند ؟ بچه نیستند ؟ با این حساب جمع نمیکنند برن ؟
یا هاست هایی که فروختید : معمولا کسانی که درست هاست میخرند و مرتب تمدید میکنند و .. یک درامدی از سایتشون دارند که اونم اکثرا برمیگرده به درگاه انلاین که اگر این حساب بره جلو اینا هم ول میکنن میرن !
متاسفانه دوستان عادت دارند فقط یک طرف قضیه رو مشاهده میکنند و به باقی ماجرا دقت ندارند !
اگه سفره ای پهن بشه از بزرگ تا کوچیک به اندازه خودشون سهم پیدا میکنند ، اما اگه سفره ای در کار نباشه سهمی هم در کار نیست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی جالب بود .
هیچ کس ادعا نکرده که درگاههای واسط برای همیشه غیر فعال شده اند.
احتمالا شرایطی خواهد بود و در صورت تعهد و قبول قوانین مجددا فعال خواهند شد. مطمئن باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی جالب بود .
کاملا درست میفرمایین خود منم سایت vip دارم که الان واقعا راهی به ذهنم نمرسه ... فکر کتم سرورم Vip سه ترا رو بعد دو سال باید تحویل بدم و واگذارش کنم! چون درامدی نمیشه بدست اورد..
متاسفم برا خودم...
بنده یه هفته انتظار اینا موندم که پلاگینی رو به درگاه خودشون تغییر بدن و به ما تحویل دهند ...
اخرش پلاگین رو زدن خرابش کردن و نتونستند تغییر بدن همین دو روز پیش 120 تومن به یه برنامه نویس دادم که درگاه رو به زرین پال تبدیل کردند ....
دو روز دیگه سایتشون فیل شد حالا هزینه ای که برای درگاه خرج کردیم چی میشه ..؟
خدا ازت نگذره جناب امینی که گفتید بدید به برنامه نویس براتون اوکی کنه اگه ***** میشد چرا ما رو به این هزینه انداختید ...