ربطی به فتا نداره دوست عزیز ، اگر خود درگاه ها بیان بگن قضیه چیه بهتره ، فکر کنم درجریان کامل باشن تا الان
SibaPay
Jahan Pay Co
در حال مشاهده تایپیک هستید بفرمایید توضیح بدید البته اگر صلاح میدونید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ربطی به فتا نداره دوست عزیز ، اگر خود درگاه ها بیان بگن قضیه چیه بهتره ، فکر کنم درجریان کامل باشن تا الان
SibaPay
Jahan Pay Co
در حال مشاهده تایپیک هستید بفرمایید توضیح بدید البته اگر صلاح میدونید ...
الان یه سوال به ذهن من رسید
فرض کنیم paypal تحریم رو لغو کنه و به ایرانی ها درگاه بده
بعد لابد از paypal می خوان که طبق قوانین ایران فعالیت کنه؟ به سایت های فیلم سرویس نده؟ به سایت هایی که نماد ندارن سرویس نده؟ و ...؟ بعد اون ها هم قرار هست بگن چشم قربان هرچی شما بفرمایید
بعد لابد اطلاعات مشتری های ایرانی رو هم باید در اختیار دولت قرار بدن؟
چند وقتی هست وزیر هی داره خودشو می کشه که آقا ما می خوایم سرویس های داخلی ایجاد بشن، شبکه های اجتماعی خودمون رو داشته باشیم و ...
بعد من هرطور حساب می کنم می بینم برای این کار باید برای فعالان داخل وب ایران یه شرایطی ایجاد بشه که راحت کار کنن و کارشون تضمین شده باشه و 2 روز دیگه سرمایه و زندگیشون به فنا نره. خوب با این حساب این فیلریتگ و مسخره بازی ها چیه دیگه؟
از یه طرف می گن حمایت از یه طرف همرو فراری میدن ...
اینا یا حالشون خوب نیست یا ...
بعد میگن چرا همه از وب ایران فرار می کنن. نه بیکارن بیان سرمایه و عمر و اعصابشون بزارن رو وب ایران ...
هیچ ربطی به فتا و.... نداره ، فتا وظیفه اش حفظ امنیت مجازی هستش
تمامی کار هارو داره internet.ir انجام میده ، مسئول رفع اثر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه دادستانی کل کشور
بنده یکی از بزرگترین سامانه های پیامکی رو دارم که حدود 20 روز ***** شد :) اونم دم عید نزدیک 1 تومن مشتری از دست دادم
دلیل ***** هم بخاطر خدمات تلگرام و..... بود تا مرز گریه انداختن منو تا دیشب پیامک اومد که از ***** در اومد و گفتن باید مجوز رسمی از saramad.ir بگیرم
که نزدیک 5 یا 6 ماه دوندگی داره
هرچه سریع تر میتونین درخواست رفع ***** بدین تا دیر نشده ، آدرس : http://rafefilter.internet.ir/
دوستان ی مسئله ای هست ذهن منو به خودش مشغول کرده ،
کار درگاه های واسط غیر مجازه ؟ باشه درست ، چرا از بانک ها اقدام نمیکنن ؟ اینطوری خیلی سریعتر نتیجه میده !
ممکنه یه نفر بگه چرا زرین پال رو ***** نکردن ؟!! قضیه مشکوک نیست؟ اگر قانونی باشه چزا واسه همه اجرا نشده ؟
حتما یه کار هایی رو میخوان تحمیل بکنن برا همین ***** کردن.
البته به نظر من قبل از تذکر ***** نمیکنن - حتما قبلا تذکراتی دادن و الان ***** کردن.
***** سایت ها به یک اسلحه تبدیل شده برای کارگروه تعیین تصدیق محتوای مجرمانه و باید به جای این کار روش های دیگری رو پیدا کنن .
این کار ناعادلانه ترین و بدترین روش موجود در اینترنت هست .
جهان پی پیانک داد که از آدرس
http://pay.jahanpay.com/
استفاده کنیم ولی جالب بود که بلافاصله بعد از اس ام اس تست کردم درست بود ، پلاگین را تغییر دادم و اومدم تست کنم دیدم اونم شیلتر کردن :102: