پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
شرکت ما نرم افزار ارايه میده ولی فکر نمیکنم بودجتون برسه
نرم افزار پایه ۲ ملیون
نرم افزار متوسط ۵ ملیون
نرم افزار حرفه ای ۱۰ ملیون
خواستید من در خدمتم
سلام
ممنون از پاسخگویی
ببینید اصلا بحث بودجه نیست، اگه من بفهمم باید چکار کنم نرم افزار حرفه ای رو ازتون میگیرم متاسفانه با تعداد زیادی در این مورد صحبت کردم ولی هر کدوم یه جورایی پیچوندند در حالی که اگه یه جواب منطقی بهم میدادند نرم افزار حرفه ای که میدهند با هر قیمتی که میگفتند میگرفتم ازشون! ولی چون صداقت نداشتند بیخیال شدم بهر حال... .
ببینید شما چه مراحلی رو طی کردید؟ من فقط نرم افزار رو میخوام بگیرم نه درگاه و خدمات بعدیش که باید از مگفا و یا ایده پردازان بگیرم.
من الان باید این نرم افزار رو از کجا بگیرم؟از شما؟بجز شما چه شرکت هایی این نرم افزارها رو میفروشند؟
لطف میکنید آدرس سایتتون رو بزارید تا امکاناتی که در هر نسخه هست رو ببینم؟
شما نرم افزار را از ما یا کس دیگه ای بخرید و با اپراتورهای اینترنتی قرار داد میبندید و ازشون وب سرویس میگیرید
بعد نرم افزار را میزارید روی یک هاست که کشش نرم افزار را داشته باشه و بعد از اپراتور باید گونی گونی پول بدید و شارژ بخرید
در صورتی که فکر میکنید خرید مستقیم از اپراتور براتون به صرفه تر هست برید مستقیم خرید کنید
در صورتی که به فکر نمایندگی هستید با من تماس بگیرید
نظر شخصی من این هست اگه بالا ۲۰-۳۰ میلیون پول دارید و میتونید ماهی ۱-۲ ملیون هزینه ی متفرقه بدید برید خرید مستقیم بکنید در غیر این صورت نمایندگی بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
شما نرم افزار را از ما یا کس دیگه ای بخرید و با اپراتورهای اینترنتی قرار داد میبندید و ازشون وب سرویس میگیرید
بعد نرم افزار را میزارید روی یک هاست که کشش نرم افزار را داشته باشه و بعد از اپراتور باید گونی گونی پول بدید و شارژ بخرید
در صورتی که فکر میکنید خرید مستقیم از اپراتور براتون به صرفه تر هست برید مستقیم خرید کنید
در صورتی که به فکر نمایندگی هستید با من تماس بگیرید
نظر شخصی من این هست اگه بالا ۲۰-۳۰ میلیون پول دارید و میتونید ماهی ۱-۲ ملیون هزینه ی متفرقه بدید برید خرید مستقیم بکنید در غیر این صورت نمایندگی بگیرید
لطفا شرایط و مزایای نمایندگی خودتون رو بصورت کامل بفرمایید.
و آیا پنل نمایندگی برای نماینده ارائه میدهید؟مثلا من نماینده بتونم نماینده بگیرم.
ممنون
خدمات پیام کوتاه برنا با پنل رایگان
bornasms.com