سلام
دوست من درخواست سرور اختصاصی با مشخصات کامل که مد نظرتون هستش به ادرس sales@novinvps.com ارسال نمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوست من درخواست سرور اختصاصی با مشخصات کامل که مد نظرتون هستش به ادرس sales@novinvps.com ارسال نمایید
با سلام
در مورد انتقادتون باید عرض کنم بجاست و قبولش دارم
اگر قبول دارید چرا اجرایش نمیکنید ؟
باید عرض کنم ، ما با قوانین وضع شده توسط زرین پال مشکل داریم و ان را بسیار محدود کننده و سختگیرانه تر از عرف بازار (برای شرکت ها) میدانیم
یکی از بزرگترین مشکلات آن دیر واریز کردن پول به حساب ماست و این که مدیریت مالی تا حدی از دست ما خارج خواهد شد
پس قراره کلا کاری نکنید (در این زمینه) ؟
خیر ، برخی از دوستان در جریان هستند که ما با بانک ملی قرار داد بستیم و الان هم این پنل موجود است ولی به دلیل مشکلات معلوم الحال این بانک در بخش درگاه های اینترنتی و کلا خدمات اینترنتی ، عطای این درگاه را به لقایش بخشیدیم.
در حال حاضر سخت در تلاشیم از یکی از بانک های ملت و یا پارسیان درگاه را تحویل بگیریم و مراحل اداری این کار در بانک ملت تا حدودی طی شده است
به زودی سیستم پرداخت اینترنتی را به خدمات داخلی خود برای مشتریان اضافه خواهیم کرد
با تشکر از شما
مسیح نظری
من از ایشون اکانت دارم و بسیار عالی هستش کارشون
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و یه انتقاد دیگه این که بخاطر تاخیر در پرداخت اکانت رو بندن یا لاقل اعلام کنن ببندن :)
مرسی
حالا که پهنای باند محدود شده پهنای باند مصرفی رو از کجا میشه چک کرد؟
تغییر تعداد هسته های سی پی یو هم همراه با پهنای باند انجام شده؟
چون من 512 دارم ولی وی وی اس من فقط یک هسته سی پی یو داره.
با سلام خدمت شما دوست عزیز
خیر هیچ تقیری در پکیج ها بجز پهنای باند انجام نشده است .
احتمالا اشتباهی رخ داده است .
تا کنون هیچ اعلامی از سوی شما در باره این مسئله انجام نگرفته است .( یاهو - ایمیل - تلفن - موبایل - اس ام اس سنتر - تیکت )
چنان چه مایل بودید از طریق راه های مربوط به این امر با همکاران ما این مسئله را اعلام کنید تا بررسی و به سرعت برای شما تعداد صحیح تنظیم گردد .
با تشکر از شما
مسیح نظری
قیمت extra bandwidth به پست اول افزوده شد
با سلام خدمت دوستان گرامی
درگاه بانک ملت راه اندازی شد و از امروز میتوانید سفارش های خود را با امنیت بیشتر و دردسر کمتری به صورت اتوماتیک توسط این درگاه اینترنتی پرداخت نمایید
.
با تشکر
مسیح نظری
سیستم هشدار دهنده قبل از سررسید پیام کوتاه راه اندازی شد
دوستانی که از قبل سرویس دارند لطفا در سایت در بخش کاربری خود فیلد Mobile را با فرمت زیر پرکنند .
09XXXXXXXXX
مثال :
09123456789
گزینه های زیر صحیح نیست :
+989123456789
00989123456789
9123456789
در حال حاضر 3 روز قبل از اتمام قرار داد اس ام اس خواهد شد
بعد تایید پرداخت دستی اس ام اس خواهد شد
بعد از پرداخت از طریق بانک ملت ، ارسال سفارش جدید نیز اس ام اس خواهد شد .
با تشکر از انتخاب شما
مسیح نظری