دلیل حضور جهان پی در این تاپیک چیه ؟
الان من از اوباما انتقاد کنم باید بیاد تو این تاپیک جواب من رو بده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل حضور جهان پی در این تاپیک چیه ؟
الان من از اوباما انتقاد کنم باید بیاد تو این تاپیک جواب من رو بده ؟
به نظر من که حضورش به دلایل زیر درست هست
احترام به مشتری ها و نظرات اونها
توضیح دلایل کارهایی که انجام دادن بابت روشن شدن افکار بقیه مشتریان و یا کسانی که میخوان درگاه انتخاب کنند
چون به نظر من اگر کارهایی که جهان پی کرده درست هست پس این حرف ها که استارتر زده و یا منتقدان اصلا انتقاد نبودن و اگر اینها را انتقاد فرض کنیم باید بگیم جهان پی اشتباه کرده که با خوندن تاپیک به نظر میرسه کار خودش را درست فرض میکنه و سعی در دفاع از اون موارد داره
من مدتیه از جهان پی استفاده نمیکنم و نمیتونم نظر بدم کارهایی که میکنه درست هست یا نه ؟ ولی یک بار بابت تایید موبایل حسابی اعصبانیم را داغون کرده بودن چون من تبلیغات را بسته بودم و sms دریافت نمیکردم و از طرفی برای ورود به پنل عجله داشتم
من تو یاهو برای استارتر هم توضیح دادم که هر شرکتی میتونه هر زمانی خواست قوانینش را تغییر بده و شما اگر دوست نداشتی میتونی شرکتی که باهاش همکاری میکنی را تغییر بدی و ایشان هم منطقی قبول کردن ولی گفتن انتقاد حق ایشان هست و جالبه که ایشان دوست داشت از جهان پی استفاده کنه ولی گویا بدجوری تیکت اونها رفته بود روی اعصابش :65:
در کل نشد تو این انجمن تاپیک بی حاشیه ببینیم :106:
با ایجاد بخش جدید " تفریح و سرگرمی " مطمئنا بیشتر مشکلات این انجمن حل خواهد شد.
کاربران این انجمن بر خلاف دیگر مردمان که در حین فیلم دیدن تخمه می شکنند عادت دارند در حین تایپ کردن تخمه بشکنند و چیپس بخورند
و همگی ریفرش کنان و تخمه به دست منتظر ایجاد تاپیک جدید هستند
درست است که تخریب در بین برخی دوستان رایج است اما ما کسی نیستیم که در تاپیک دوست و همکارمان به دنبال جذب کاربر و تخریب ایشان باشیم
حساسیت کاری ما بیشتر از شغل دیگری در اینترنت است و خطرات کاری بیشمار است
ما به دنبال امنیت شغلی می باشیم و حاضر نیستیم به هر قیمتی اقدام به جذب کاربر کنیم
در این تاپیک 8 صفحه ای 6 صفحه حرف بیهوده بوده است
شرایط کاری ما را درک و قضاوت بیهوده نکنید
ببخشید اینکه شما تبلیغ خودتان را میکنید درست ولی بفرمایید بنده چه حرف بی ربطی زدم که شما توهین کردید ؟
کدام پست بنده حاشیه ای بوده و بی ربط و کدام جمله نادرست ؟
بنده نه قضاوتی کردم و نه میکنم فقط گفتم طبق اونچه دیدم سیبا پال و پارس پال را توصیه میکنم
ولی انگار بی خوابی به شما فشار آورده و نمیدانم بر چه اساسی میگید جای من که باید پلاگین را برای ایشان بنویسم اینجا نیست ولی جای شما اینجاست ؟