پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RT72
شما وقتی ۱۰ روز روترتون به مشکلی خورده تازه به فکر جایگزین کردن افتاید ؟!
بایید همون روز اول تعویض می کردید دیروز ۵ ساعت داون بود امروزم از ساعت ۲ داون هست ۱۰ روزم هست ۱۰ ساعت وصله ۱۰ دقیقه قطع هست
تایم اضافه اعتبار مشتری رو برنمیگردونه .
روتری که سفارش دادیم در ایران نبود دوست عزیز و فکر نکنید که بیخیال هستیم چون حدود 200 میلیون سرمایه شرکت داین بود! و هر روز داشت ضرر میزد پس خیلی بیشتر از شما به فکر رفع مشکل بودیم
یا تیکت بدید تایم اضافه بشه یا هزینه رو عودت بدیم ( عودت هزینه برای سفارش هایی هست که زیر 10روز مشتری ما بوده اند . )
مشکل سرور رفع شده است و قطعی دیگری نخواهیم داشت.
پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
سرویستون باز امروز مشکل داشت از ظهر مشکل داشت تا ساعت ۷ !!! لطفا مشتری رو سرکار نذارید .
و همون موقع تیکت گذاشتم تا زمانی که درست شد یعنی ساعت ۷ جواب نداید !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RT72
سرویستون باز امروز مشکل داشت از ظهر مشکل داشت تا ساعت ۷ !!! لطفا مشتری رو سرکار نذارید .
و همون موقع تیکت گذاشتم تا زمانی که درست شد یعنی ساعت ۷ جواب نداید !!!
دوست عزیز از دیروز 1 ثانیه هم قطعی نداشتیم
تیکت بدید مشکل سرور شمارو رفع کنیم
اگر قرار هست هر مشکلی که دارید رو به انجمن مرنبط کنید خوشحال میشیم تیکت بدید کل هزینه شمارو برگشت بدیم.
قیمتها که مناسبه
کیفیت هم تضمین میشه؟
تست یک روزه ارائه میدهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
دوست عزیز از دیروز 1 ثانیه هم قطعی نداشتیم
تیکت بدید مشکل سرور شمارو رفع کنیم
اگر قرار هست هر مشکلی که دارید رو به انجمن مرنبط کنید خوشحال میشیم تیکت بدید کل هزینه شمارو برگشت بدیم.
من الان حدود ۴۲ ساعت هست که برای برگشت هزینه تیکت زدم و کسی جواب نداده!
من گفته ی این دوستمون رو تایید می کنم. روز اول هم که سرور تحویل شده به من مشکل داشت، چندین بار تیکت زدم . آخر سر بعد از حدود ۱۰ ساعت که مشکل رفع شد، جواب دادید که اصلا مشکلی وجود ندارد کو مشکل؟!
مشکلی هم که در شبکه داشتم رو بعدش که جواب دادید گفتید کلا ۲ دقیقه ! ، الان هم که اینجا قبول کردید که مشکل از روتر هست و گفتید که پول رو برگشت میدید اگر تیکت بدهیم . بعد از ۴۲ ساعت هم هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karname
من الان حدود ۴۲ ساعت هست که برای برگشت هزینه تیکت زدم و کسی جواب نداده!
من گفته ی این دوستمون رو تایید می کنم. روز اول هم که سرور تحویل شده به من مشکل داشت، چندین بار تیکت زدم . آخر سر بعد از حدود ۱۰ ساعت که مشکل رفع شد، جواب دادید که اصلا مشکلی وجود ندارد کو مشکل؟!
مشکلی هم که در شبکه داشتم رو بعدش که جواب دادید گفتید کلا ۲ دقیقه ! ، الان هم که اینجا قبول کردید که مشکل از روتر هست و گفتید که پول رو برگشت میدید اگر تیکت بدهیم . بعد از ۴۲ ساعت هم هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده است!
دوست عزیز تیکتی مبنی بر عدم برگشت هزینه که پاسخ نداده باشیم نداریم
لطفا مقلطه نکنید
همین الان که آنلاین هستید تیکت بدید تا براتون همین الان برگشت بزنیم
سرور از زمانی که اعلام کردیم مشکل رفع شده است حتی 1ثانیه قطعی و خاموشی نداشته است .
منتظر تیکت شما هستم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alicpk
قیمتها که مناسبه
کیفیت هم تضمین میشه؟
تست یک روزه ارائه میدهید؟
سلام و احترام
متاسفانه فروش این آفر به اتمام رسیده است.
- - - Updated - - -
هزینه سرویس یوزر karname برگشت داده شد
http://up.vbiran.ir/uploads/42085145..._tabarzadi.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
دوست عزیز تیکتی مبنی بر عدم برگشت هزینه که پاسخ نداده باشیم نداریم
لطفا مقلطه نکنید
همین الان که آنلاین هستید تیکت بدید تا براتون همین الان برگشت بزنیم
سرور از زمانی که اعلام کردیم مشکل رفع شده است حتی 1ثانیه قطعی و خاموشی نداشته است .
منتظر تیکت شما هستم.
- - - Updated - - -
سلام و احترام
متاسفانه فروش این آفر به اتمام رسیده است.
- - - Updated - - -
هزینه سرویس یوزر karname برگشت داده شد
http://up.vbiran.ir/uploads/42085145..._tabarzadi.jpg
من مغلطه می کنم یا شما؟!
من روز پنج شنبه ساعت ساعت ۶ بعد از ظهر (۴۵ ساعت پیش) در تیکت مشکل شبکه (به شماره 196530 ) که شما ابتدا از قبول مشکل سر باز زدید، پس از قبول مشکل توسط شما در همین تاپیک، reply زدم و شماره حساب هم برای شما ارسال کرده ام!
تا کنون هم هیچ وجهی به اون حساب ارسال نشده است ! و آخرین گردش اون حساب مربوط به ۱۰ روز پیش است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karname
من مغلطه می کنم یا شما؟!
من روز پنج شنبه ساعت ساعت ۶ بعد از ظهر (۴۵ ساعت پیش) در تیکت مشکل شبکه (به شماره 196530 ) که شما ابتدا از قبول مشکل سر باز زدید، پس از قبول مشکل توسط شما در همین تاپیک، reply زدم و شماره حساب هم برای شما ارسال کرده ام!
تا کنون هم هیچ وجهی به اون حساب ارسال نشده است ! و آخرین گردش اون حساب مربوط به ۱۰ روز پیش است!
لطف کنید ایمیلتون رو ارسال کنید تا دقیقا بدونم کدوم مشتری ما هستید تا خودم شخصا مشکلتون رو رفع کنم
یک درخواست برگشت وجه داشتیم که آن هم انجام شده است
منتظر دریافت ایمیل شما هستم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
لطف کنید ایمیلتون رو ارسال کنید تا دقیقا بدونم کدوم مشتری ما هستید تا خودم شخصا مشکلتون رو رفع کنم
یک درخواست برگشت وجه داشتیم که آن هم انجام شده است
منتظر دریافت ایمیل شما هستم .
مجددا با تیکت با مشخصات زیر به واحد فروشتون درخواست عودت وجه رو ارسال کردم، متاسفانه وب هاستینگ تالک میگه امکان پیام خصوصی فراهم نمی باشد. توقع ندارید که ایمیلم رو همین جا بنویسم. با شماره تیکت زیر به راحتی میتونید موضوع رو پیگیری کنید .
درخواست ایجاد شد #526100
ضمنا آدرس آی پی وی پی اس خریداری شده نیز آدرس زیر می باشد:
IP : a.b.c.72
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karname
مجددا با تیکت با مشخصات زیر به واحد فروشتون درخواست عودت وجه رو ارسال کردم، متاسفانه وب هاستینگ تالک میگه امکان پیام خصوصی فراهم نمی باشد. توقع ندارید که ایمیلم رو همین جا بنویسم. با شماره تیکت زیر به راحتی میتونید موضوع رو پیگیری کنید .
درخواست ایجاد شد #526100
ضمنا آدرس آی پی وی پی اس خریداری شده نیز آدرس زیر می باشد:
IP : a.b.c.72
عودت داده شد
http://up.vbiran.ir/uploads/16991145...81_karname.jpg
در صورت تهیه مجدد سرویس از دوریس وب هیچگونه سرویسی به شما ارائه نخواهد شد و پنل کاربری شما مسدود گردید .
روز خوبی داشته باشید.